ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    17. Srpanj 2020. 22:09

Skoljka posramila si me sa organiziranom nabavkom zitarica, ja imam samo rizine (i palentu jer je i mi jedemo🤣)
    I nije sitan,taman je!
    Mikio hvala ti,nadam se da bude ti dobra noc. Ja sam prezadovoljna. Znam da je to skupo i svi imamo lonce doma al imam iskustvo s loncima i sa kuhalom. Doslovce samo dok nasjeckam i ove ppvrtno voce mi za 5min na pari skuha. Ako on spava duze,ne otvaram kuhalo i bude skroz toplo i dalje. Jednu posudu poperem pod pipom i to je to. Meni osobno otkrice. A vjerujem da ga mogu kasnije prodati za dobru cijenu. 
    Jel smiju maline? Ili to ide pod bobicasto pa kasnije?

Grizli
    17. Srpanj 2020. 22:15

Mikio na wish sam bila narucila te kukice spas spas zivi.
    Skoljka pa moja ima isto grama a 3 cm duza i starija... Dohrana joj jos nije napravila neki veliki uzlaz u rastu u sirinu barem. U duzinu je u pocetku jako rasla sad malo stagnira al vidim da se jako brzo motoricki razvija i rekla bi mentalno. Zalihe zitarica 👍👍👍. Ja sam uvodila zitaricu samu za sebe svaku a mjesala sam sa izdojenim. Prvo sam rizu s time da sam ja bas kuhala rizu bio na vodi pa onda u blenderu s mojim mlijekom. Iduce je isla mrkva, pa palenta. Palentu i sad kuham tako, a rizu ovisi sto spremam dal kuham bas rizu ili ubacim pahuljice. 
    DeeDee ne pratis dobro 6 dojenja... + kruto 😁 
    Danas me šokirala kad sam ja bezveze pitala di je pas a ona se okrenula na casmatino i lupa rukom na sliku psa. Mislim da je slučajno tako ispalo al me bas iznenadilo.  Ovako kad napises i meni to sve zvuci sumnjivo sa muzem od mrgud 🙊☺️😁😂😂 salim se naravno
    Losa vidis koji cigani su ti u plodinama. Kad moram tako napisat kod nas 4 i 5 obe po 50 kn. Idu mi na zivce te nejednakosti.
    Moja je udvostrucila porođajnu tocno u dan sa 5.5 mj. 😏😊 Ocito jedna od rijetkih tek sad. 
    Red super za koljeno i sretno s pakiranjem i na moru. 
    Lorena uf nadam se da ce zub bit bolje. A za jasnu boli te lulek.

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 22:15

Televisa presenta 😂😂😂
    .
    Ma dugi su rokovi, da, i ja sam bacila oko sad.

[/url

skoljka
    17. Srpanj 2020. 22:19

Losa pa rodjen je sa 2670 (pao na 2500), do sad je po tim tablicama dobivao dovoljno. Dojim ga, u zadnje vrijeme preko dana nece niti da izdoji sve, a ne bi rekla da pojede vise od 90ml po obroku, ujutro vise i na vecer, imamo 6-7 dojenja, on stvarno ne trazi vise, ako mu dam vise izbljuje se i bas negoduje kad nece vise, tako da ja smatram da je on zadovoljna beba. Zato sam i rekla nije neuhranjen jer dosta beba danas brze dostizu ocekivane tezine, a on sve nekako laganini pa ce mozda nekom djelovat pothranjen 🙈

E tak sam i ja planirala po dvije zitarice rotirat. 

Sad sam se smijala kad sam vidjela da pise "prokuhati svjeze mlijeko pa ohladiti na 40° 🤦🏻‍♀️"  bebi od 4/5 mj

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 22:23

skoljka

Losa pa rodjen je sa 2670 (pao na 2500), do sad je po tim tablicama dobivao dovoljno. Dojim ga, u zadnje vrijeme preko dana nece niti da izdoji sve, a ne bi rekla da pojede vise od 90ml po obroku, ujutro vise i na vecer, imamo 6-7 dojenja, on stvarno ne trazi vise, ako mu dam vise izbljuje se i bas negoduje kad nece vise, tako da ja smatram da je on zadovoljna beba. Zato sam i rekla nije neuhranjen jer dosta beba danas brze dostizu ocekivane tezine, a on sve nekako laganini pa ce mozda nekom djelovat pothranjen 🙈
    .
    E tak sam i ja planirala po dvije zitarice rotirat.
    .
    Sad sam se smijala kad sam vidjela da pise "prokuhati svjeze mlijeko pa ohladiti na 40° 🤦🏻‍♀️" bebi od 4/5 mj

Ja sam isto čitala par puta jer kao, možda sam samo umorna pa krivo vidim 😁
    Pobjednici...

[/url

Grizli
    17. Srpanj 2020. 22:35

Aprop rokova vecinom pise 3-4 tjedna, l to sto losa kaze mislim da je do kontaminacije ako je nesto dobro zatvoreno to se ne kvari. Vazno je samo dobro zatvoriti i ne prckat unutra rukama/zlicom ili nesto 5 sto nije cisto. Ja uvijek to istresam samo u posudi di mjerim ne grabim nicime pp tom pakiranju bas zato da se sto manje onecisti. Zivi primjer mi je cokolino ili zobene koji kupim uvijek veliko pakiranje i koristim mjesecima nikad nista se nije dogodilo ni cokolinu ni zobenima a ni meni. Naravno njoj necu sad davat nakon 4 tjedna al opet meni je full zao bacat toliko hrane ove rizine pahuljice u 4 tjedna nece potrositi ni 1/3, semolinu ni 1/5... Ne kuzim sto ne rade mala pakiranja za te prve obroke. Zato recimo palemtu i kuham klasicnu brzo je gotova a necu bacati bezveze jer to i mi jedemo. Tako da sam i proso uzela u zrnu pa samo joj kuhala. Ove pahuljice su super jer su brzo spremne zato koristim 1 po 1 vrstu pahuljica ostalo kuham. 

skoljka
    17. Srpanj 2020. 22:39

Lavica aaaa da sam znala da si u skripcu uzela bih i za tebe , nekako bi se vec nasle 🤷🏻‍♀️😂😂
    I mi jedemo palentu, ne ovu iz Dm nego obicne iz tipa Lidla itd, sta to nije sve isto, ok ova iz Dm je Bio. 
    Grizli tvoja M je tocno mjesec starija od mog A koliko se sjecam, i on je vise dugacak, nema ga u sirinu. Imam jos pelena od Violete pa mi idu na zivce jer su siroke. 

mrgud_zg
    17. Srpanj 2020. 23:25

Evo me. A jesti me deedee uvukla u sapunici ni krivu ni duznu a jos nisam ni tu 😂 a taman mi muz u nedjelju ide za zagreb 😈🙊😂. Nego reci decku da se javi da popijemo kavu, nemam ja neko drustvo bas 🤪
    Skoljka moj je kratak al nekako zadnjih mj dana dobio bas na tezini, cijeli se ubucao. On pojede za pravo kasicu a onda trazi i cicu 🙈 jede ko termit. A aktivan na najjace, propuzao sa 6 mjeseci 😁
    Angelly tebi sam htjela napisat pa zaboravila, za putni krevetic.. mislim da ti je to sve isto. Ja gledala u nekom baby ducanu vise se ne sjecam kojem, bilo izlozeno nekoliko, velikog raspona cijene, a nisam primjetila neku razliku. Tvoj se vec dize tako da ti nije bitna gornja visina da ne iskoci, pretpostavljam da si i doma spustila madrac.. ja sam kupila sa stranice minibigme neki prime bebe, koji ima 2 visine madraca jer nama vec 2 mj mali spava cesto na moru, a slucajno jer je bas bio na akcjiji. 
    Ps. Na cresu nema uopce puffies pelema u plodinama 🙄

Damnarexx 🌺
    18. Srpanj 2020. 05:27

Mikio ja imam TommeeTeppee kuhalo, al ga jos nisam isprobala😑
    Nije mi zao sto sam kupovala, lako ga kasnije prodam ako budem zeljela.
    .
    Ja upijam podatke o zitaricama, vocu itd. Mi cemo krenuti za desetak dana🥳 taman malo prije 6mj. 
    Nebi na moru riskirala sa nekim osipom.
    Btw, da li koja ide po BWL metodi?
    .
    Mi krenuli pred pola sata, curka spava😴😴

Grizli
    18. Srpanj 2020. 07:42

Jutro... 
    Mikio i kod nas u kauflandu 3 pampers je snizena 89.99 dođe tako da mozda samo cijenu nisu promjenili al sve su snizene. Al se najvise isplati paket u lidlu uzeti najniza cijena je po komadu sad su u ponudi vidila u katalogu. 
    Damnarexx sretan put... Uzivajte! 
    Curke moze neka ideja... U srijedu moja M slavi prvi imendan i posto mi doma svi bas slavimo imendane ko ih ima onda planiram neko mini okupljanje samo nas par. Mislim da cu napraviti tortu u obliku slova M 😁. E sad ideja mi treba sto da kupim njoj za poklon. Znam da ona nema pojma jos niti joj to puno ce znaciti ali za imendan si uvijek neku sitnicu poklonimo najcesce nesto potrosno, ali njoj bi volila kupit nešto sto ce joj ostat za uspomenu ili barem sto ce korisiti dugo. 🤔 I da nije sad neka cifra velika. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.