ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    17. Srpanj 2020. 10:06

Taani

Losa, mi smo isprobali jedan paket Babylove 4 maxi (neka roza vrecica) jer su lagane i ispale super i jos izdrze noc (ne kaka, samo piski 10puta valjd 😆). Huggies su mi nekako zimske (?) 😅. Pufies nisam mogla docekati akciju, na kraju uzela Babylove i jako su mi slicne Pufiesima.
    -
    Kako radite palentu? Ja mu dala jedan dan, pojeo je malo, ali nije bio odusevljen. Imam onu neku Nutrigold, Palenta kukuruzni griz, bude za 3 min gotova… Danas cu ju mixati s jabukom, mozda i kruskom pa cemo vidjeti 😬.

Moja isto neće palentu samu već joj izmiksam s voćem onda pojede. Imam neku bio iz Dma, kuha se desetak minuta. Palenta joj je super za probavu 👍

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 10:31

Marinka

Jutro. Zadnjih 2-3 dana citam zaostatke na preskake… Pa samo da vas pozdravim. Mi smo danas 5 i 20 dana. Jedemo sada krusku, jabuku, bananu, breskvu, mrkvu i tikvicu. Bez soli i ulja. Navecer dvije doze ad i rizolinu na zlicu iako je dojena beba. Odusevljenje je sa svima. U sve stavljam prokuhanu vodu i rijede su kasice. I dalje je uvijek gladna, i jede svako 2ipo sata. Noci ako ima srece jedan san od 2-3 h. Odkad jede voce i povrce svakodnevno je stolica, prije svako 2-3 dana. Nemamo zubica. Vec 10ak dana se okrecemo u svim smjerovima i idemo nekad malo naprijed, nekad nazad. Lijepo je, a i pomalo smijesno. Zaista rastu. Sto se tice pelena najvise volim pampers, i nocu budemo 10 sati sigurno suhi. Iako smo koristili i druge preko dana koje smo dobivali od prijatelja. Prosli mjesec su bili u dm 2+1 pa smo napravili zalihe, i mi smo na 4. Mislim da su ovaj mjesec pants, to nismo koristili. Zivimo na moru, ali nismo jos bili na plazi. Strah me osipa, upala… Kad muz spomene prvo kupanje samo trazim izlike, njemu je to izlet a, ja vidim 100 problema. 🤪 Kupat ce se cijeli zivot. Zelim vam svima puno zdravlja i lijepih trenutaka sa nasim slatkisima. Puno pozdrava.

Eto naše bebice su isto stare i skroz sve isto 🥰
    Samo hrabro za kupanje, moja obožava biti u moru ☺️

[/url

mrgud_zg
    17. Srpanj 2020. 10:52

Jutro zenske! Dosli mi jucer predvece na more opet, pocela vas citata u krevetu i zaspala. Sugavi kvarner i lose vrijeme 🙄. Vidim propustila svekrvu/frajera jasnu 🤦‍♀️
    Mi koristimo lupilu i pampers pc napokon zadnje pakiranje jer su mu kronicno male 😫 a zao mi bacit, nemam kome dat. Meni su puffies super. Huggies su mi ko kamen kad se napune. Kupila sam vec babylove 4 i ima jedno pakiranje active baby pampersica pa me baz zanima kakve su te. Njemu cesto u zadnje vrijeme promoci po noci 🙄. Presvlacim ga ako bas uspijem kad sam pojede i bas spava, jer se imace razbudi i koma. Al cesto spava na trbuhu a pelena bude puuuuuna (ne kaka vise po noci). Vidjet cu kad napokon predemo na vece dal je do toga. 
    Taani jesi ti pisala za dentinox? Ugl ja tocno vidim kak mu se oci okrenu kad mu s tim prodem. I obicno mu namazem taman pred spavanje 3 puta i to ga bas umiri. Anaftin se smije vise puta i to mu mazem cesto al ne vidim nikakav ucinak. 
    Grizli ne znam dal se sjecas da sam ja isto prije 2 tj pisala da je moj povracao od sljiva. Bilo poslje sve ok, nadam se da ce i vama. Al mozda su te sljive ipak njima teske za te male zeluceke
    Red 🤞 za brzi oporavak

Grizli
    17. Srpanj 2020. 11:33

Mi obavile danas vec shopping dok nema brdo ljudi.u Plodinama i kod nas imaju po 50 kn pufies al samo 4 i 5. Mojoj su 4 jos jako velike cak i Violeta 3 joj je uzasno siroka da joj je sa svih strana procurilo a ko za vraga nadobivali violete 😏... Nama babylove 3 izdrzi cijelu noc i jako velike količine 💩. Dobre su mi se pokazale i pampers baby dry, zao mi da nisam sad kad je bila pampers akcija kupila bar activ baby jer i te su mi ok. One PC ne kupim nikad više jet im je smrad uzasan. To su neke nove al nemogu ih nigdje naci za kupiti. Nemaju miris, takne su a odlicno upijaju. Imala ih cijelu noc bila krcata pelena i onda ujutro kakala jos na sve to i sve izdrzalo.
    Mrgud znas da sam si sinoc mislila kojoj bebi je bilo nesto isto od sljive i vrtila sam natrag stranice al me umorilo a nisam nasla. Ocito je sljiva im jos uvijek previse da. Ona ima i dosta kiseline iako sam ja joj kuhala bas slatke jako.
    Danas ce ipak neki pastrnjak ili cemo ponoviti batat. Vidit cu. 
    Kad mogu hokaido bundevu probati? Imam domace sad paaaa da znamo kad mozemo krenut. 

Simbalija
    17. Srpanj 2020. 11:38

Moja je isto dobila osip od Mullerovih i od onih za kupanje od Plodina, swimies ako se ne varam. Kupam je golu i tako nema nešto ljudi tamo di se mi kupamo, a u to doba ne kaka. Super je zadovoljna u moru čak i u ovom hladnijem, skužila sam i da ako ne namažem deeeebeli sloj kreme da dobije osip od sunca, mislim prođe nakon tuširanja, ali je zbilja ružan kad izbije.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

skoljka
    17. Srpanj 2020. 12:05

Daan zene, evo i mene malo da padobraniram kod bas 😂🤪
    Losa imama valjda preko 50 tvojih posziva spremljenih o kasicama 🤦🏻‍♀️😂.. I jos uvijek mi se cini sve to kao naucna fantastika 🙈😂

Ugl malca dojim i navecer doda 90ml Ad, pocela sam mu nuditi vodu.. 

Vi koje dojite kad ste krenule sa dohranom? Kopka me da krenem, a ped izricita da krenem od 6, a to mi nesto dugo cekati, sta velite? 

DeeDee
    17. Srpanj 2020. 12:10

Skoljka ja sam krenula s 5mjeseci i tjedan dana točno. Isto sam joj mjesec prije toga počela navečer AD davat/dodavati ali inače je bila samo dojena.  Super je prihvatila odmah, samo, baš sam danas tipkala, mora bit rijetko i onda pojede sve.

[/url

mrgud_zg
    17. Srpanj 2020. 12:16

Ja sam bila prokuhala sljive i skinula kozicu. Al valjda su mu bile preteske. Probat cu mozda krajem ljeta ako ih bude opet il ni necu. 
    Bas cu popodne ic u plodine vidjet dal i tu ima il su razgrabljene. 
    Ja sam sad u zg kupila novu kremu za suncanje u terra organica, od green people, cinilo mi se da mu se osip pojavi od eucerin one 🤦‍♀️ 
    Kolko para trosim na njega 🙈
    Ps sjela placa na zabu 😁

MaRe
    17. Srpanj 2020. 12:23

Jutro evo i mene
    Malac sinoć počeo plakati oko ponoći, valjda je nešto sanjao i jedva ga umirila. Na kraju ga ostavila spavati kraj mene pošto smo sami i spavali do 8.
    Danas je jeo rižine s kruškom i bananom...i dalje pravi face kad osjeti bananu....očito mu se ne sviđa haha
    Sad se na podu igra a ja ga promatram s kutne jer ne mogu maknuti...stigla vještica i rastura me trbuh. Eto ima neka dva tjedna kako sisa samo preko noći što više ni nije neko sisanje i naravno da je odmah morala doći :/ muž zeza sad možemo na drugo hahaha

Taani
    17. Srpanj 2020. 12:52

Ne znam koja je spominjala komarce, ja uzela kod nas u jednom Only natural shopu (jer znam curu koja to drzi) MOS balm protiv komaraca, 100%prirodan , jos hrvatski proizvod, di ces bolje 😀 Nama je dobar, mazem samo kad moram, ali ne mislim da mu je ista stetan...

Skoljka, nama su pedijatrica i patronazna rekle samo dojenje do 6 mjeseci, ali sam ja na svoju ruku krenila isprobavati ranije, isto kao DeeDee, kad je imao 5 mjeseci i tjedan dana, ako se ne varam. Opustenije mi je ovako kad je po mome 😅. A isto tako, bas sam nekidan pisala, neonatologica mi je rekla da treba vec i jest, ne samo dojit 🙄.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.