Ooo... Pa nadimak mi je Hico Damnarexx. Ma ne, suludo kaj klinci rade danas. Mojoj nis ne fali ovak, sva sreca pa je i ekipa njena takva. Osim igrica na kompu i mobu, to njeni masovno igraju a mi nedamo. Ima na mom mobu 3 igrice koje u odredjenim trenucima smije igrati... A to su tetris, pronadji razlike i matematicka neka. Obozava sudoku rjesavat. Kupila joj prvi vikend nakon zavrsetka skole 4 one djecje neke rjesavaljke (ima krizaljki unutra, osmosmjerke, labirinti i takve stvari) rekoh aj bar tjedan dana mira... Rijesila ih u dva dana 🙄. Obozava citat npr. I kaj ce njoj onda ove idiotarije.
Imamo mm i ja pravila i sto se tice izgleda i sve se to zna i postuje s njene strane. Nema lakiranja noktiju pod tjednom dok je skola. Moze u petak popodne do nedjelje (i to boje koje su prikladne za njenu dob). Nokti uvijek uredno odrezani. U trenirci ne ide u skolu isto kao ni u kratkoj haljini a da ispod nema one kratke hlace, biciklisticke. Od sminkanja je miljama daleko jos... Eto, neki nas smatraju totalno van naseg vremena a ja samo mislim da je to stvar postivanja skole kao ustanove.
🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Mislim da je fejs out i on je za starceTako mi rekla od frendice mala koja ima 14 godina. Bolji su Instac, Snapchat i vide sadrzaj sa Tiktok
Mene pitao neki dan nećak ako imam tik tok, ja mislila da me pita bombon 😂😂
[/url
Mislim da je fejs out i on je za starceTako mi rekla od frendice mala koja ima 14 godina. Bolji su Instac, Snapchat i vide sadrzaj sa Tiktok
Mene pitao neki dan nećak ako imam tik tok, ja mislila da me pita bombon 😂😂
Aha hahaaaa,,,,, Bože,, al me nasmija😂😂😂😂😂😂😂😂
Pa, eto, ima ih 20-ak u razredu, svi imaju od prvog razreda profil, sad su završili treći, ni ne znam šta sad sve imaju. Ali, mogu vam reći da se sad teško boriti protiv toga, a Bog zna šta će biti/postojati kad ove bebe krenu u školu.
Teško je tu ostati pametan. Teško je djeci dokazati da je to nešto što svi imaju,zapravo loše i da je bolje nemati. Zapetljala sam, ali shvatile ste vi mene😂
Mala ja sam sa curkom stavljala rizine zbog refluksa. Nuk bocica, M sisac. Mislim da je isla mjerica i pol (uzela sam mjericu od adaptiranog) rixinih na punu flasu ad-a, znaci na 180 ml ili 210.
Beba ti si kao ja otprilike. Svi me cudno gledaju kad kazem gasi tv, ne mozes mob i sl… Jbg… Ne vidim potrebu za tim. Dvoriste, selo, sobe pune igracaka… A i da nema svega toga, imaju svoje glavice i mastu. 🤭
Ma, znam. Dobijem ja svakakve komplimente, ali nije da me to dira. Moja djeca gledaju stare crtiće, one normalne, Tom i Jerry, Leteći medvjedići i sl. Meni su ovi današnji crtići prestrašni😂
Da ne pričam kako se rugaju od prvog razreda osnovne mojoj kćeri, jer jedina nema profil na faceu. Ne radim idiota od nje, pokazala sam joj šta je to, ali ne smatram da je to nešto što dijete treba imati.
Sva sreća, pa me razumije i ne želi - zasad😂Bog neka pomaže kasnije ☺️🤞
Aufak stvarno? 1.osnovne i fejs? Ovo me moram priznati uspjelo šokirati
Ma, nego šta. Mamice natrackaju kćeri, usklade outfit i selfie na javno🤮🤮🤮🤮onda se čude pedofilima. Fuj.
Ali, kažem, teško se boriti protiv toga. Danas škole imaju svoje stranice, takodjer se objavljuju fotke djece na netu, izleti i sva događanja. Pri upisu potpises pristanak. Nije da moraš, ali, ja sam eto potpisala. Nikad nisam stavila nigdje fotku djece, ali škola i vrtić stave. Jer, svi su potpisali, sad.. Da ja ne potpisem, kad je neko fotkanje, moje dijete bi izdvojili-jer je mama tako rekla. Mogu samo zamisliti kako bi se osjećala. Tako da.... uživajte u ovom nespavanju i nepapanju.. ovo je odmor za dušu, tijelo i živce 😊😊
Mala ja sam sa curkom stavljala rizine zbog refluksa. Nuk bocica, M sisac. Mislim da je isla mjerica i pol (uzela sam mjericu od adaptiranog) rixinih na punu flasu ad-a, znaci na 180 ml ili 210.
Beba ti si kao ja otprilike. Svi me cudno gledaju kad kazem gasi tv, ne mozes mob i sl… Jbg… Ne vidim potrebu za tim. Dvoriste, selo, sobe pune igracaka… A i da nema svega toga, imaju svoje glavice i mastu. 🤭
Ma, znam. Dobijem ja svakakve komplimente, ali nije da me to dira. Moja djeca gledaju stare crtiće, one normalne, Tom i Jerry, Leteći medvjedići i sl. Meni su ovi današnji crtići prestrašni😂
Da ne pričam kako se rugaju od prvog razreda osnovne mojoj kćeri, jer jedina nema profil na faceu. Ne radim idiota od nje, pokazala sam joj šta je to, ali ne smatram da je to nešto što dijete treba imati.
Sva sreća, pa me razumije i ne želi - zasad😂Bog neka pomaže kasnije ☺️🤞
Aufak stvarno? 1.osnovne i fejs? Ovo me moram priznati uspjelo šokirati
Ma, nego šta. Mamice natrackaju kćeri, usklade outfit i selfie na javno🤮🤮🤮🤮onda se čude pedofilima. Fuj.
Ali, kažem, teško se boriti protiv toga. Danas škole imaju svoje stranice, takodjer se objavljuju fotke djece na netu, izleti i sva događanja. Pri upisu potpises pristanak. Nije da moraš, ali, ja sam eto potpisala. Nikad nisam stavila nigdje fotku djece, ali škola i vrtić stave. Jer, svi su potpisali, sad.. Da ja ne potpisem, kad je neko fotkanje, moje dijete bi izdvojili-jer je mama tako rekla. Mogu samo zamisliti kako bi se osjećala. Tako da…. uživajte u ovom nespavanju i nepapanju.. ovo je odmor za dušu, tijelo i živce 😊😊
Aaaa 😱😱😱😱
[/url
Uf kod nas tezak dan dnas... Prvo bile na trznici nakupovala toga da smo jedva dosle do auta. Onda jos kuma zove da prođem kod nje po blitvu i bundevu. Dosle doma i ja ocito kako sam to sve vukla me nesto ukljestilo. Taman mm dosao doma samo sam mu stigla rec da uzme M mi iz ruku, kako ju uzeo srusila sam se,uzasan pritisak u glavi i bol u vratu ko da mi neko glavu pili na pola. Dosla odmah k sebi al slabo mi bilo za umrijet nekih pola sata dok mi nesto u vratu nije skrcnulo. Onda kad sam dosla k sebi napravim joj sljivu i rizine pahuljice, a ja pojela nektarinu. I 2h nakon krece show. M pocela povracat dosta uz to da se oblila znojem sva to 6 puta sve do prije sat vremena kad se smirilo sve. Dal joj šljive, nektarine koju sam ja pojela, vremena, neceg 5.neznam. Cekam nastavak dana 😒
Ovo za face 🤔😳 tako malo uzas... Pol tog sto spominjete nemam pojma sta je...
Bebi se riga od mene 🙊... Ja volim obuc sebe i malu isto/slicno/u kompletu... Al se ne pljackam ni ja a kamo li da cu nju pljackat sminkom isl. A slike njene ne objavljujem na drustvenim mrezama. Jedini njen trag u tome je jedna ruka i jedna noga. Ne volim kad djecu ljepe po svim mogucim profilima i stranicama na dnevnoj bazi roditelji. Jos bolje mi jedna poznanica napravili Instagram maloj od 2 godine i objavljuje sve sto mala radni. Fuj
Uf kod nas tezak dan dnas… Prvo bile na trznici nakupovala toga da smo jedva dosle do auta. Onda jos kuma zove da prođem kod nje po blitvu i bundevu. Dosle doma i ja ocito kako sam to sve vukla me nesto ukljestilo. Taman mm dosao doma samo sam mu stigla rec da uzme M mi iz ruku, kako ju uzeo srusila sam se,uzasan pritisak u glavi i bol u vratu ko da mi neko glavu pili na pola. Dosla odmah k sebi al slabo mi bilo za umrijet nekih pola sata dok mi nesto u vratu nije skrcnulo. Onda kad sam dosla k sebi napravim joj sljivu i rizine pahuljice, a ja pojela nektarinu. I 2h nakon krece show. M pocela povracat dosta uz to da se oblila znojem sva to 6 puta sve do prije sat vremena kad se smirilo sve. Dal joj šljive, nektarine koju sam ja pojela, vremena, neceg 5.neznam. Cekam nastavak dana 😒
Ovo za face 🤔😳 tako malo uzas… Pol tog sto spominjete nemam pojma sta je…
Bebi se riga od mene 🙊… Ja volim obuc sebe i malu isto/slicno/u kompletu… Al se ne pljackam ni ja a kamo li da cu nju pljackat sminkom isl. A slike njene ne objavljujem na drustvenim mrezama. Jedini njen trag u tome je jedna ruka i jedna noga. Ne volim kad djecu ljepe po svim mogucim profilima i stranicama na dnevnoj bazi roditelji. Jos bolje mi jedna poznanica napravili Instagram maloj od 2 godine i objavljuje sve sto mala radni. Fuj
Jok Grizli. Nas sve 4 imamo par stvari istih, to mi je preslatko🤭bljuje mi se od šminkanja malih djevojčica i stavljanja na fejs.
Uf kod nas tezak dan dnas… Prvo bile na trznici nakupovala toga da smo jedva dosle do auta. Onda jos kuma zove da prođem kod nje po blitvu i bundevu. Dosle doma i ja ocito kako sam to sve vukla me nesto ukljestilo. Taman mm dosao doma samo sam mu stigla rec da uzme M mi iz ruku, kako ju uzeo srusila sam se,uzasan pritisak u glavi i bol u vratu ko da mi neko glavu pili na pola. Dosla odmah k sebi al slabo mi bilo za umrijet nekih pola sata dok mi nesto u vratu nije skrcnulo. Onda kad sam dosla k sebi napravim joj sljivu i rizine pahuljice, a ja pojela nektarinu. I 2h nakon krece show. M pocela povracat dosta uz to da se oblila znojem sva to 6 puta sve do prije sat vremena kad se smirilo sve. Dal joj šljive, nektarine koju sam ja pojela, vremena, neceg 5.neznam. Cekam nastavak dana 😒
Ovo za face 🤔😳 tako malo uzas… Pol tog sto spominjete nemam pojma sta je…
Bebi se riga od mene 🙊… Ja volim obuc sebe i malu isto/slicno/u kompletu… Al se ne pljackam ni ja a kamo li da cu nju pljackat sminkom isl. A slike njene ne objavljujem na drustvenim mrezama. Jedini njen trag u tome je jedna ruka i jedna noga. Ne volim kad djecu ljepe po svim mogucim profilima i stranicama na dnevnoj bazi roditelji. Jos bolje mi jedna poznanica napravili Instagram maloj od 2 godine i objavljuje sve sto mala radni. Fuj
Jok Grizli. Nas sve 4 imamo par stvari istih, to mi je preslatko🤭bljuje mi se od šminkanja malih djevojčica i stavljanja na fejs.
Pobjeglo mi.
Nije isto uskladiti outfit prema mami, znači obukla je djevojčicu kao da ima 20 godina, našminkala i okačila fotku.da, bljuje mi se od toga. Mislim, nek radi tko šta hoće, meni je to fuj i gotovo 😊.
Mi npr. imamo svi trapke i iste košuljice /majice ili iste haljine.
Uz cure sam počela nositi cvijetne haljinice😂
DeeDee naglas sam se nasmijala na tik tok bonbone 🤣
Mrgud, ja nisam primjetila da mu Dentinox nesto pretjerano pomogne, osim sto uziva dok mu trljam desni 🤷♀️
Grizli nadam se da ste i ti i M dobro.
-
Mi sad kako smo kod mojih, onda malo malo cujem od moje bake kako je ona moju mamu s 4 mjeseca posjela (kaze malo nije bila cvrsta pa se pomogla jastucima) i dala joj na sitno na sitno narezano (njene rijeci) slanine i jaja 😳. Onda kaze sta se cudim sto M nece tikvicu kad nisam nista pouljila ni posolila (tikvica mu bila prva prva namirnica). Znam da zena ima 80 godina i da su to bila druga vremena pa se nasalim s njom jer je normalna bakica, ne ide mi na zivce (vecinu vremena 😆). A moja mama se ne petlja, ali komentira sta je u njihovo vrijeme bilo normalno. Ne smatram to pametovanjm, nego usporedbom... Ne znam zasto bi se netko uopce imao potrebu petljati u to sto ja njemu dajem da jede ili ne dajem 🙄.
Sortiraj odgovore
Najstariji