Ja upravo sa plaze kuz tegli stvari i bebu...e neka mu bas...kad je je zna napravit neka i nosaš¤Ŗš¤Ŗš¤Ŗ
Jel tako jasna?
Sta recš¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Obozavam teššššš
Ja tebe nemogu voljet,nemres mi bit ni draga..ako bas zelis.
Skini svoju skupu a opet jeftinu robu,obuci trenirku i gumene cizme,motika,stihaca u ruke,kad zavrsis s poljem dodi po casu vode,operi se od blata u kupaoni bez grijanja,nauci napravit kajganju i bit ces prolazna..druga faza je da razlucis da nemas pojma o zivotu i kad odradis mjesec dana polje razmisli..iako bi vjerojatno spakirala svoje dinde i osla u dubai lovit mankene koji ce tebi jeftinoj uzet chanel parfemcice..
š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£ ā¦ko mene kamenom ja njega kruhom...vidis kolika je moja dobrotašššš
Grizli i Red nadam se da ce vam biti bolje. Red nadam se samo da nisu ligamenti..ako nije naoteklo dobro je al ako je oteceno mogli bi biti ligamenti.
.
Ocito meni jedinoj TV radi od 0-24..al mali ga uopce ne dozivljava...to nam je pozadinska buka. A na mob gleda jednu i drugu baku preko tjedna..iako ga ni to ne zanima...kad nazovu pogleda ih,baci im smjesak i nastavi svojim poslom ššnema on vremena pricat s bakama š¤£
.
Petra bas si hico š¤£š¤£ Ja sam rekla da cu mu igrice na kompu dati samo vikendom kao sto smo i ja i brat mogli...jbt isla sam u prvi/drugi srednje pa smo smjeli samo vikendom palit komp šĀ
A mob isto smatram da im ne treba tako rano ma da sam vidjela da tipa uciteljice rade pritisak na roditelje ako dijete nema mob,onak wtf,ak sta trebas imas sluzbeni telefon i zovi.
Ja uopce ne gledam tv...danima mi zna bit ugasen...š¤£š¤£....mob jedino koristim...tablet i laptopĀ mi u ladici skuplja prasinu.šš..
Milostive vi ni same neznate sta pisete..pola vas vjerojatno izmislja..dobro..da imate svega vidi se iz prilozenog..ja dam sam nekoj od vas muz nosila bi prsten iz offertisime,muckala bi kajganu tolko dugo dok ti se ne pocne povracat a van drzave bi isla samo u snovima..prijateljima ovakve kakve ste vi nebi pokazo..jer gdje vas se pokaze tamo ostanete duze..kao razgledavate objekt..ti kao razgledavas..debele dzepove
Ja placemš¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£....
Muz me pita sta je tebiš¤£š¤£š¤£š¤£
Meni vise cak i nije smijesno š
GrizliĀ meni je isto promaklo, javi kak ti je i kak je M. Nadam se da joj je samo do toga da joj nije dobro sjela klopa.
MikioĀ mi smo isto imale radijski emisiju na diktafonu š tema je bila kucni ljubimci šĀ
MareĀ naoteceno je š dobila sam uputnicu za rtg i uzv pa cemo vidjeti. Sad je malo bolje, jos se ne mogu osloniti na nogu al bar mogu ispruziti
Milostive vi ni same neznate sta pisete..pola vas vjerojatno izmislja..dobro..da imate svega vidi se iz prilozenog..ja dam sam nekoj od vas muz nosila bi prsten iz offertisime,muckala bi kajganu tolko dugo dok ti se ne pocne povracat a van drzave bi isla samo u snovima..prijateljima ovakve kakve ste vi nebi pokazo..jer gdje vas se pokaze tamo ostanete duze..kao razgledavate objekt..ti kao razgledavas..debele dzepove
GÄa. Jasna piÅ”e se "ne zna", odvojeno š svaki put me malo oko zaboli kad to vidim da piÅ”eÅ” skupa š
Musko je ziher⦠zivi s mamom koju ni jedna zena ne moze smisliti. Ostave ga radi nje no on misli da je to zato jer nema para pa sve zene dozivljava kao supljeglave sponzoruse. Ima i mali lulek pa je jos dodatno iskompleksiran i cita zenske forume o bebama ne bi li proniknuo u zenski um. Poszo je od malena bio hranjen keksicima ima problema s dijabetesom koji ignorira iako mu to bas nije pametno.
Vidim da si ti iskompleksirana zbog malog luleka a i kad vodite ljubav ti pricas o dohrani za bebe,tolko ti pase.
Sortiraj odgovore
Najstariji