ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    16. Srpanj 2020. 19:56

Ja upravo sa plaze kuz tegli stvari i bebu...e neka mu bas...kad je je zna napravit neka i nosa🤪🤪🤪
    Jel tako jasna?

• jasNA
    16. Srpanj 2020. 20:01

mom12

Sta rec🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Obozavam tešŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜

Ja tebe nemogu voljet,nemres mi bit ni draga..ako bas zelis.
    Skini svoju skupu a opet jeftinu robu,obuci trenirku i gumene cizme,motika,stihaca u ruke,kad zavrsis s poljem dodi po casu vode,operi se od blata u kupaoni bez grijanja,nauci napravit kajganju i bit ces prolazna..druga faza je da razlucis da nemas pojma o zivotu i kad odradis mjesec dana polje razmisli..iako bi vjerojatno spakirala svoje dinde i osla u dubai lovit mankene koji ce tebi jeftinoj uzet chanel parfemcice..

• mom12
    16. Srpanj 2020. 20:03

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 …ko mene kamenom ja njega kruhom...vidis kolika je moja dobrotašŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜

MaRe
    16. Srpanj 2020. 20:05

Grizli i Red nadam se da ce vam biti bolje. Red nadam se samo da nisu ligamenti..ako nije naoteklo dobro je al ako je oteceno mogli bi biti ligamenti.
    .
    Ocito meni jedinoj TV radi od 0-24..al mali ga uopce ne dozivljava...to nam je pozadinska buka. A na mob gleda jednu i drugu baku preko tjedna..iako ga ni to ne zanima...kad nazovu pogleda ih,baci im smjesak i nastavi svojim poslom šŸ˜‚šŸ˜‚nema on vremena pricat s bakama 🤣
    .
    Petra bas si hico 🤣🤣 Ja sam rekla da cu mu igrice na kompu dati samo vikendom kao sto smo i ja i brat mogli...jbt isla sam u prvi/drugi srednje pa smo smjeli samo vikendom palit komp šŸ˜‚Ā 
    A mob isto smatram da im ne treba tako rano ma da sam vidjela da tipa uciteljice rade pritisak na roditelje ako dijete nema mob,onak wtf,ak sta trebas imas sluzbeni telefon i zovi.

• mom12
    16. Srpanj 2020. 20:08

Ja uopce ne gledam tv...danima mi zna bit ugasen...🤣🤣....mob jedino koristim...tablet i laptopĀ  mi u ladici skuplja prasinu.šŸ˜†šŸ˜†..

• jasNA
    16. Srpanj 2020. 20:09

Milostive vi ni same neznate sta pisete..pola vas vjerojatno izmislja..dobro..da imate svega vidi se iz prilozenog..ja dam sam nekoj od vas muz nosila bi prsten iz offertisime,muckala bi kajganu tolko dugo dok ti se ne pocne povracat a van drzave bi isla samo u snovima..prijateljima ovakve kakve ste vi nebi pokazo..jer gdje vas se pokaze tamo ostanete duze..kao razgledavate objekt..ti kao razgledavas..debele dzepove

• mom12
    16. Srpanj 2020. 20:16

Ja placem🤣🤣🤣🤣🤣🤣....
    Muz me pita sta je tebi🤣🤣🤣🤣

Red Fox
    16. Srpanj 2020. 21:06

Meni vise cak i nije smijesno šŸ™„
    GrizliĀ meni je isto promaklo, javi kak ti je i kak je M. Nadam se da joj je samo do toga da joj nije dobro sjela klopa.
    MikioĀ mi smo isto imale radijski emisiju na diktafonu šŸ˜‚ tema je bila kucni ljubimci šŸ˜‚Ā 
    MareĀ naoteceno je šŸ˜• dobila sam uputnicu za rtg i uzv pa cemo vidjeti. Sad je malo bolje, jos se ne mogu osloniti na nogu al bar mogu ispruziti

Angelly
    16. Srpanj 2020. 21:07

jasNA

Milostive vi ni same neznate sta pisete..pola vas vjerojatno izmislja..dobro..da imate svega vidi se iz prilozenog..ja dam sam nekoj od vas muz nosila bi prsten iz offertisime,muckala bi kajganu tolko dugo dok ti se ne pocne povracat a van drzave bi isla samo u snovima..prijateljima ovakve kakve ste vi nebi pokazo..jer gdje vas se pokaze tamo ostanete duze..kao razgledavate objekt..ti kao razgledavas..debele dzepove

Gđa. Jasna piÅ”e se "ne zna", odvojeno šŸ˜ svaki put me malo oko zaboli kad to vidim da piÅ”eÅ” skupa šŸ˜

• jasNA
    16. Srpanj 2020. 21:19

LoSa

Musko je ziher… zivi s mamom koju ni jedna zena ne moze smisliti. Ostave ga radi nje no on misli da je to zato jer nema para pa sve zene dozivljava kao supljeglave sponzoruse. Ima i mali lulek pa je jos dodatno iskompleksiran i cita zenske forume o bebama ne bi li proniknuo u zenski um. Poszo je od malena bio hranjen keksicima ima problema s dijabetesom koji ignorira iako mu to bas nije pametno.

Vidim da si ti iskompleksirana zbog malog luleka a i kad vodite ljubav ti pricas o dohrani za bebe,tolko ti pase.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.