Pitanje, netko je ovdje napisao da stavlja rizine pahuljice u bocu s ad-om.
Kako to izgleda u praksi, tj prolaze li te pahuljice kroz dudu na boci?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pitanje, netko je ovdje napisao da stavlja rizine pahuljice u bocu s ad-om.
Kako to izgleda u praksi, tj prolaze li te pahuljice kroz dudu na boci?
Ja sam prvi put tako jer mi ispalo ful rijetko. Dala sam joj na običnu bočicu iz koje inače jede (mimijumi) i prolazilo je normalno. Ali kažem, bilo je baš baš rijetko.
.
Mrgud nadam se da je brzo prolazna faza 🤞
[/url
Evo ja sam joj danas spontano i neplanirano dala i drugi kruti obrok - krumpir i tikvicu, skuhala sam na malo vode i sve skupa zblendala - došlo je kao gusta krem juha, pojela je sve gladuša.
Možda samo ne voli jabuku i tikvicu samu sa sobom, a možda sam fakat nudila u krivo vrijeme 🤷
Ugl. jučer i danas super 🤞
[/url
Moja cura probala Colu na jednom rođendanu kad je imala šest godina, to je to.. probala i gotovo. Piju vodu i prirodne sokove.
Pahuljice u bočicu nisam nikad stavljala.. Čokoladu će probati na prvi rođendan kao i ove dvije🤭ja sam tiranin, gazirani sokovi nikako, slatkiši ograničeni,mob. i tablet samo u najgoroj nuždi, tv. određeno vrijeme.. Ove hopsalice, vezanje, držanje, natezanje..... Bolje ne komentiram 🤭
Mala ja sam sa curkom stavljala rizine zbog refluksa. Nuk bocica, M sisac. Mislim da je isla mjerica i pol (uzela sam mjericu od adaptiranog) rixinih na punu flasu ad-a, znaci na 180 ml ili 210.
Beba ti si kao ja otprilike. Svi me cudno gledaju kad kazem gasi tv, ne mozes mob i sl... Jbg... Ne vidim potrebu za tim. Dvoriste, selo, sobe pune igracaka... A i da nema svega toga, imaju svoje glavice i mastu. 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Mala ja sam sa curkom stavljala rizine zbog refluksa. Nuk bocica, M sisac. Mislim da je isla mjerica i pol (uzela sam mjericu od adaptiranog) rixinih na punu flasu ad-a, znaci na 180 ml ili 210.
Beba ti si kao ja otprilike. Svi me cudno gledaju kad kazem gasi tv, ne mozes mob i sl… Jbg… Ne vidim potrebu za tim. Dvoriste, selo, sobe pune igracaka… A i da nema svega toga, imaju svoje glavice i mastu. 🤭
Ma, znam. Dobijem ja svakakve komplimente, ali nije da me to dira. Moja djeca gledaju stare crtiće, one normalne, Tom i Jerry, Leteći medvjedići i sl. Meni su ovi današnji crtići prestrašni😂
Da ne pričam kako se rugaju od prvog razreda osnovne mojoj kćeri, jer jedina nema profil na faceu. Ne radim idiota od nje, pokazala sam joj šta je to, ali ne smatram da je to nešto što dijete treba imati.
Sva sreća, pa me razumije i ne želi - zasad😂Bog neka pomaže kasnije ☺️🤞
Beba ti si kao ja otprilike. Svi me cudno gledaju kad kazem gasi tv, ne mozes mob i sl… Jbg… Ne vidim potrebu za tim. Dvoriste, selo, sobe pune igracaka… A i da nema svega toga, imaju svoje glavice i mastu. 🤭
Ma, znam. Dobijem ja svakakve komplimente, ali nije da me to dira. Moja djeca gledaju stare crtiće, one normalne, Tom i Jerry, Leteći medvjedići i sl. Meni su ovi današnji crtići prestrašni😂
Da ne pričam kako se rugaju od prvog razreda osnovne mojoj kćeri, jer jedina nema profil na faceu. Ne radim idiota od nje, pokazala sam joj šta je to, ali ne smatram da je to nešto što dijete treba imati.
Sva sreća, pa me razumije i ne želi - zasad😂Bog neka pomaže kasnije ☺️🤞
Aufak stvarno? 1.osnovne i fejs? Ovo me moram priznati uspjelo šokirati
[/url
Heej hej,
Jooj jedva cekam krenuti, sad je 70% tema tu - kasice🤤
.
Kad cujem stavi joj keksa u mlijeko, ovo ono..u nase doba...tako sam ja vama..svi ste zivi u zdravi....... ne da mi je muka, nego bi iskocila iz koze🙄
.
Curke koje ste imale losu noc/dan nadam se da ce iduca bit bolja.
.
Ja sam si nekako poslozila u glavi da ce sigurno biti razdrazljiva, placljivija zbog nicanja zuba, i fkt je.
Po noci se budila jedno 5 puta u placu, gurnula joj nazad dudu i bilo ok. I za sada dobro jede, vidjet cemo dalje😅
Mrgud, moram si i ja taj gel kupiti.
Angelly ja ga nemam, pa ti ne znam nista reci na tu temu
Petra, beba to je to💪 haha. Vec vidim da cu i ja takva biti, Hitler style.
Ja drzim minimalno tv upaljen, cim skuzim da ga gleda - gasim.
.
Ma kakav fb sa 7 godina?🤷
Uzas. Jbt, tko zna sta ce bit popularno medju klincima za 7 god, kad nasi krenu🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji