ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Srpanj 2020. 02:21

I mi budne oduvijek, čini mi se da je napokon zaspala. Imala je temperaturu i njurgava bila skroz pa sam joj dala žličicu sirupa oko ponoći, nakon toga kao nadrogirana 🤦
    Stalno nešto stenje i vrti se i ne znam šta, a odbija zaspat iako ne može gledati. Sad je pojela u polusnu, nadam se da će odspavati koji sat.
    Sretno ostale 🤞

[/url

MaRe
    01. Srpanj 2020. 03:47

Moj se probudio i gleda kao da je podne...okrece se po kreveticu ko ringispil, sve mi se cini da cu mu kupit vrecu pa da vidim kako ce se onda okretati. Sad sam upalila "fen" pa se umirio.
    A ne da se pokriti nema sanse,odmah se rita dok ne skine navlaku sa sebe xD Otvoren mi prozor i ulazi svjezi zrak pa me strah da se ne prehladi.
    Samo borba s tom djecom 🤣🤣
    Mislim da ni ne shvacamo kako smo dosad uzivale...di ga stavis tu lezi. A ne ko moj dns...samo putuje..stavin ga na sredinu podloge i samo sto sam se okrenula vec se izokretao do ladice i hvata rucke ili cupka tepih 🤣🤣🙄

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 06:52

Jutroo.
    Mare ja sam odustala od pokrivanja, 26.6 nam je bilo noćas u sobi, nije ni čudo da se otkrije..
    Nije više imala temperaturu ali je cijelu božju noć stenjala, cvilila i mlatila rukama oko sebe tako da sam ja spavala od 4 do 6 otprilike. I fen i Mozart opet na repertoaru  cijelonoćno🤦

[/url

Lorena94
    01. Srpanj 2020. 08:02

Jutro! Boć relativno ok prošla. Jedno buđenje, malo boca i spavao dalje. Puno patuljaka ima ovdje, DeeSb 👏 za zubić. Mikio može meni knjigica? (lorena.topolovec1994@gmail.com) odlično za spavanje ☺️ kod nas foma bufr pakleno, on samo  spava samo u  bodiću, kod mojih smo si morali klimu upalit prije spavanja.. 

Grizli
    01. Srpanj 2020. 09:23

Kod nas isto dobra noc... Mikio mi isto imali budenje u 2 i 5 bez puno filozofije.
    Lorena nadam se da sve bude ok i da malo odmoris. Moguce da je nervozan jer si ti bila. Moja odmah reagira cim sam ja malo zivco ona je dupli.
    Losa idem ja u nabavku danas pa ce djete dobiti pastrnjak. Tatu od sad saljemo samo po meso i ribu za to je spacijalista.
    Isla ja googla vrtnog patuljka i ja neznam sto je vama izaslo i koja je to poza al meni izasle slike vrtnih patuljaka 😂. 
    DeeDee kako je jutros V? 

DeeSB
    01. Srpanj 2020. 10:06

Losa i meni se cini za termin...17.1., nama je tako bilo po svim ovim aplikacijama na mob a kod dr kao 19.1....i eto 17.rodila hehe
    -
    Sefica se nocas budila par puta, ustale u 6 i u 7 je opet zaspala evo dosada. Sredila sam kuhinju, kupaonicu, usisala, sredila se, nasminkala i stavim si vodu za kavu i idem ju provjeriti a ona se igra u kreveticu. Sad cekam svekrvu da je dodje cuvati jer moram do grada.
    -
    Nisam primjetila da moja bude u tom polozaju vrtnog patuljka ali se pocela okretati i s trbuha na ledja...i dize guzu i upire noznim prsticima da se odgurne.

L 💛

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 10:10

Grizli dobro je, hvala na pitanju.
    Bile smo prošetati do pseće plaže da se Kira okupa, evo nas upravo doma. Bila je najbolja ikad, smješkala se i sve super. Zaspala sad za nazad..
    Moraš guglat stav vrtnog patuljka 😁

[/url

PetraB
    01. Srpanj 2020. 10:26

https://youtu.be/2oC4v2xINhI
    Evo Grizli ovak ti izgleda to... Ovo bocno prije nego se posjedne je ta poza

Nama noc kao kod Lose samo nije od 21 nego od 22 do 6 pa flasa pa do pola 9 jos. Ali morala ih u dekice na cucak i cak pokrit Vesnu po ramenima, ocito ne voli biti golih ruku 🤦🏻‍♀️... Otkrila ju kad sam dosla u sobu.
    Evo ih i sad spavaju... Al to obicno bude po 20-ak min nakon svake flase. I jedan duzi spavanac poslije flase u 14. Izgleda da su uhvatile neki ritam napokon.
    Krepat cemo ovaj tjedan... Ne radi mi klima u autu a po najvecoj vrucini idemo na vjezbe 🤯🤯🤯
    Mikio super za spavanje.
    DeeDee 🤞🏼 da  to bilo to od temp.
    Bandinjo... Uopce nemam komentara. Ja isto nemam nikoga u svom drustvu koji glasa za njega a kad naletim na nekoga tko glasa i pitam zasto dobijem fenomenalan odgovor... Dok god radi nesto po Zg nije me briga sto krade... Pa daaaaaj... Kaaaak? Sta je s glavom? Sorry ak sam nekog uvrijedila 😐 al on je meni 🤢

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 10:28

Joj, da vas malo nasmijem.. ono kad sam pisala da moj mozak ne funkcionira bez sna..znači parkiram sva ponosna, još s autom od dečka, kao sve ja znam i mogu i sve sam izhendlala. Pričam psu da mora počekat dok smjestim Vitu u kolica i skužim da sam kolica pustila doma 🤦🤦🤦
    A nisam uzela nosiljku jer imam kolica, logično. Sreća pa je taman došla frendica pa mi je pomogla iskoordinirat 😅
    A dobro sta, Kira bi bila bez povodca i bok.. ali taj trenutak kad sam ja skuzila da nemam kolica, nasmijala sam se na glas sama sebi 💪

[/url

Red Fox
    01. Srpanj 2020. 11:41

Jutro 🙂 mi dosli s placa,mislila sam da nece biti tak vruce, mozak mi je zakuhao 😅
    Super za dobro prospavane noci, moj vise isto ne spava u komadu, imamo jedno budenje al pojede i odma zaspi. 
    Dala sam mu rizine pahuljice i pojeo je par zlicica, ja ne znam kad se treba poceti brinuti da ne jede premalo 🤦🏼‍♀️
    Miki je meni karikatura 😂 i nikak da nam isplati tih 800 kuna 😂
    DeeDee umirem od smijeha 😂 dobro si se snasla i da imas tak dobrog psa. Moj bi se bez lajne uvaljao svasta, pojeo sve kaj bi mogao naci i usput bi se stigao potuci 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.