brašno rogačaGrizli ja kupila u Kauflandu, ima nekad i u Lidlu .. ili na placu
Da, jedan od WTF-a ali vidi se iz priloženog da sam ga izignorirala 😂
[/url
https://www.google.de/amp/s/www.hop.com.hr/2020/05/10/bandic-osigurava-zakonsku-situaciju-da-antene-5g-mreze-mogu-nicati-kao-gljive-poslije-kise/amp/
Kak niste to vidjele? 😂
Ja dajem otprilike, izvagala sam par puta i sad znam kolko mi je otprilike u zdjelici kolicina pa ne vazem. Dajem oko 120-150 g. S tim da je to jos uvijek povrce pa je sve to poprilicno vodenasto i nezasitno. Nekad me trazi odma cicu nekad ne. Al on uglavnom pojede sve i zna bit i suza kad skuzi da nema vise 🙈
Kad dajem prvi dan onda pazim da je ujutro, a recimo danas zaglavili u setnji pa mi odradio spavanje i dala sam mu tek u 3 popodne. Ugl meni ga je bas zao jer nikak da mu ta crijeva sazriju, jos uvijek jako prvi i to ga dosta muci, po noci ga cesto probudi.. kaj ce tek bit kad jos tezu hranu uvedem. Sad sam za more dobila domacu tikvicu, blitvu i crvenu ciklu (opet moram probat ciklu 😫), i mislim da cu jednu zitaricu ponjet.
Red fox nisam popratila zbivanja u Zg, al meni je on karikatura jadnik. Sorry ako koga smeta izjava al bs mi je presmiješan tip.
Ja svojoj za sad dajem cca 30 grama jer sam skuzila ako pojede previse onda dosta bljucka poslije tako da za sad je jos na 30 gr max i onda procjenim ako je gladna dam cicu, ako nije pričekam da prodje 2.30h-3 od zadnjeg cicanja pa joj dam. Meni je trebalo par dana da skuzim da kad je gladna i dalje otvara usta i jede al pocne istovremeno između trpat rukice u usta između 2 žlice.
DeeDee hvala na tablici... Klasika stvari + nekolicina wtf ko i uvijek... A nisam skuzila sta ona ovo 6-7 mj od svega onoga bi samo krumpir uvela?? Bo... Doduse do 7 mj se u vecini uputa ne uvodi nista osim voca zitarica i povrca.
Moram onda u Kaufland... Mm reko nema pastrnjaka tamo, al sad si ja mozgam ko da on zna što je trazio i pitam kaze pa ono okruglo sta stavis u juhu (korabicu 🤭) nraravno nije stigao citat sto pise gore na cijenama... Pouka - ne salji onoga tko nezna sto je sto u nabavku.
A on je celer miško tražio 🤣🤣
Da, ona bi od povrća kao samo to što je tu navedeno od 5do6 + krumpir, i voće isto kao ovo od 5do6 ali to sam odmah izignorirala jer imam provjereno domaće nešpricano a sezonsko, ali no, vidjet ću kako to bude išlo, na to sam mislila da se neću slijepo držati. .
[/url
Moja je danas pojela krumpir, mrkvu, tikvicu sa maslinovim i bila je zadovoljna. Ne znam količinu jer par puta sam išla vagati i onda je pojela žličicu tako da sam odustala. Recimo mali krompir, srednju mrkvu i kolut tikvice.
Ja ne uvodim 3 dana, ako vidim da reagira više ne dajem. Za sad je probala tikvu, tikvicu, mrkvu, krompir, batat, jabuku, krušku, breskvu, marelicu, trešnju, bananu, griz, palentu i rižine pahuljice.
--
Danas je prvi put došla u pozu vrtnog patuljka, jupiiiiii napredujemo 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Večer curke, maleni i ja kod mojih, pun kufer mi je kretena stvarno ću ga zatuć, sad ćemo vidjrti kad će iz dupeta u glavu.. T je danas nemoguć, samo cendra, neće papat.. A ja sam ubijrna. Nisam stigla popratit zafnjih par stranica, sad ću kad on zaspi..
Ja sam bas danas kupila vagu da mogu izvagati koliko pojede. Imam onu babylove zdjelicu iz dm-a i danas je skoro sve pojela. Do sada smo uveli tikvicu, mrkvu, krompir, jabuku, krusku i rizine pahuljice..ne znam jos sta cu slijedece. 🤔
-
Sefici je prvi zubic izbio i danas vidim da stize i drugi...nadam se da nece opet cviliti u snu, bas mi ju bude zao.
-
Da se pohvalim da sam dobila novi mob i sad mogu skinuti svee aplikacije za bebe. Inace sam muzu skinula bebin kalendar dohrane i onda ga zovem na posao kad me nesto zanima hehe
L 💛
Isla sam gledati tu pozu vrtnog patuljka, cini mi se da moj pokusava 😂
Lorena zelim ti mirnu noc i nadam se da ce doci pameti.
E sad sam i ja to isla gledati, i moj to radi.
Sad je zaspao do sada budan od 17 popodne
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji