ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    30. Lipanj 2020. 15:07

Zene moje neznam di bi vise pisala pa evo mozda me vi smirite...jel koju od vas bolija zeludac par dana za redom nemam mucnina ni povracanja osjecam se super malo umormo ali samo me brine zeludac...kako da ublazim tu bol ...hvala vam ugl doktor je reka da je sve u redu ako nemam mucnina i povracanja 

mala.le.90.
    30. Lipanj 2020. 16:06

Moja je mama old school i kad sam jok ispricala za tu metodu Beba vodja dohrane, samo mi je rekla; "slusaj, ja ti njega volim skroz, ali budes li mu to uvela i bude li ti on jeo blitvu i brokulu rukom, ne dovodi mi ga dok ne podje u skolu"🤣🤣
    Moja beba je uzasna zadnjih dana, skroz zahtjevan, cekam da prodje, nema druge🤷‍♀️
    Odlucila sam pustit sve nek ide u onu stvar, bit ce kakav bude i necu se vise zalit🥳🥳

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    30. Lipanj 2020. 16:10

Mah- mah svima
    M danas jeo korabu, tikvicu, proso i piletinu+ maslinovo. Cijeli je na mamu, sve moze. Podrignuo i malo zakrmio covjek
    Jest ce sta su skuham i sta imam kuci i ne dam da mulja to hranu okolo- citam post u grupi o kasicama kako da navikne bebu da se sama hrani rukama a ono savjeti- daj joj da gnjeci, da stiska, pa slike beba ko da im je neko lonac hrane rasuo po glavi i okolo jos jos sve razmuljao.meni nije bilo dobro. Ja sam samo zamisljsla taj cirkus okolo a nije da sam cistunac neki
    Vrti se u krug i dize se na bok ali evo iskreno ne zagledam ga previse, dr. Rekla da je super a njoj vjerujem

[iimg]

• Zarica
    30. Lipanj 2020. 16:15

Nema me par dana a vi poustajali i propuzali :) Bravi bravo :) Meni moj mali zgleda ko da se svim silama trudi puzit al ne ide:) Vrti nogama ko da vozi bicikl dok dubi na glavi :) 
    .
    Jucer probali brokulu, dobio osip i bas je hroptao dok je pokusavao pojest. To necemo jos neko vrijeme probat. Trcim, place opet!

DeeDee
    30. Lipanj 2020. 16:44

Megud a fakat ovoliko nisam čitala od srednje 😁
    Mala mama objasnila 😂😂😂
    .
    Evo nas od doktorice, cijepljenje prošlo savršeno kao prošli put, zaplakala i nakon dvije minute smiješak kao da ništa nije bilo, nadam se da ni ovaj put neće bit nikakve reakcije. Uzela sam frescopad da mi bude jednostavnije, u ljekarni nikad čuli za to (wtf) pa sam išla u drugu i tamo su imali.
    Doktorica oduševljena Vitom, kaže da je školski primjer i prati taj 50percentil od početka. Kaže da se nimalo ne uzbuđujem oko ničega i da će već ona sve kad bude htjela, od okretanja na dalje. Na sve reagira super i to sve bla bla. Ima 6700g i 67cm.
    Što se tiče dohrane čini mi se podosta old school pa mislim da ću pratiti nešto između njenih savjeta i one tablice. Vodu kaže da radije bi bez obzira ne preporuke, a kad krenemo s kašicama onda pod obavezno.

[/url

DeeDee
    30. Lipanj 2020. 17:14

Bome nije u 50-om ali no dobro, valjda je htjela reci da je sve ok 😂

[/url

PetraB
    30. Lipanj 2020. 19:14

Helou!
    Vikend standardno kaotican... Jedva docekala pon 😅... Ali evo od danas do petka idem na vjezbe s curama pa sam krepana i zivcana jer nis ne stignem, vjezbe su od 11:45-12:30 🤦🏻‍♀️.
    Pokusavamo se hraniti na svakih 4 sata, sto one super prihvacaju ali ne povecavaju kolicinu pa si mislim ipak ih vratit na svaka 3 🤔🤷🏻‍♀️. Ni sama nisam pametna vise.
    Blesace ne zele spavati ako nisu u onoj dekici na cicak 🤦🏻‍♀️ a znoje se za popiz... u tome... Evo vec dvije noci kaos sve dok ih ne vratim u to i stisnem 🤦🏻‍♀️... I onda u 6 ujutro znojne, bas su blesace.
    Nema okreta kod nas nikakvih osim na bok, hvataju si noge ali nikako na trbuh, stovise ne vole uopce biti na trbuhu, al dobro, budu. A bravo za prvu bebicu koja se ustala 🎉, Angely ako se ne varam. 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    30. Lipanj 2020. 19:30

Njurgo njurgavi cijeli dan je kod mene 😏... 
    DeeDee moja M je od pocetka u onih 25 percentila stalno. I vidim da je ocito i dalje laka kategorija - 67 cm i 6100 gr. Kakav ti je to raspored sto imas za prehranu? Bacnes sliku?
    Losa bome kombinacije konkretne spremas. Svaka cast! Mi smo danas ponovili mrkvu. Odusevljenje i dalje na vrhuncu s povrcem.
    Da pitam jel koja nasla negdje pastrnjak za kupiti ja ga nigdje nemogu naci? 
    Mislim da cemo uskoro bananu probati jer ima bas rijetke stolice pa da malo se stvrdne idem na hranu koja tako djeluje na probavu. 
    😂😂 Umrla na mikij le fontane 🤣🤣🤣

DeeDee
    30. Lipanj 2020. 19:34

Ja isto umrla na mikija, kad sam nakon par čitanja skužila 😂
    Moja je (po ovom šta ja upisujem) cijelo vrijeme dosta iznad, osim prošli mjesec kad je pala bila. Ma nebitno, bitno da su zdravi 💪
    Slikam ti kasnije kad budem imala pri ruci, ma po meni je to neka klasika, nikakva nauka.. a pedica mi je rekla da je (naravno) odluka na meni ali da ona do idućeg pregleda (za 2 mjeseca) ne bi uvodila ništa osim voća, povrća i žitarica.

[/url

DeeDee
    30. Lipanj 2020. 20:09

Uglavnom, ovo je taj popis, ima i tu pokoji WTF trenutak da se razumijemo, ali generalno mi se čini ok. 

Napomenuto je da je to samo orijentacijski vodič i naravno da ćeš neke stvari "po sluhu". I da, prolila sam kavu po njemu.

A pedijatrica mi je rekla da bi ona voće oko 10, povrće oko ručka i žitarice navečer za početak. (Naravno sve se prvih par puta daje ujutro). I kao, što više miješanja, tipa ako joj dam bananu i ne reagira, onda u to treći ili četvrti dan krušku pa za par dana u to sve jabuku itd. Ista stvar s povrćem..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.