ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    01. Srpanj 2020. 23:07

Mrgud  nebi trebala biti🤔😂
    Red Fox drzim fige da vam uspije ☺️
    Ja bi za nekih 2,3 godine.. 
    Teta Jasna vrh😂😂😂 vidim da imas posla na pretek cim tu pises i citas nas po forumu. 
    Štala zove🐥🐷🐮

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 23:08

Lulek ❤️

[/url

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 23:09

jasNA

Bobica91

Hahha umirem 😂😂😂 dizs.
    Nadam se da se gospođa Jasna sali dok uspavljuje djecu u stali muze kravu u drugoj ruci tipka na mob i usput klanja na koljenima svojoj svekrvi.
    Mi danas bili na moru odusevljenje mocili mu rukice i nogice pokusavao je strpati kamencice u usta. Svidjelo mu se jako nadam se da ce i ubuduce.
    Spavao nije cijeli dan zubi ga muce i sad se muci spava i kenjka. Mazem mu kremu od kamilice i anaftin naizmjenicno nesto ce pomoci.

Ja mogu deset stvari odjednom..ti nisi sposobna s dve ruke obrisat guzicu nakon sto se poseres..nakon cjelodnevnog posla gdje radis nista.

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 23:13

Damnarexx 🌺

Mrgud nebi trebala biti🤔😂
    Red Foxdrzim fige da vam uspije ☺️
    Ja bi za nekih 2,3 godine..
    Teta Jasnavrh😂😂😂 vidim da imas posla na pretek cim tu pises i citas nas po forumu.
    Štala zove🐥🐷🐮

Vi ste napisale dve biblije a bebe vam nemaju ni godinu dana..posto je to razdoblje gdje treba vise trcat nemojte pricat o vremenu..vama sluzi za pljuvanje drugih a vi sirotice djelite teske bolesti,probleme,shoppingirate online...jos nesto prodajete?

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 23:20

LoSa

DeeDee fitotoksini bi bile komponente koje su toksicne za biljku (fitos=biljka).Znaci prema tvom pitanju to bi bile neke komponente koje proizvodi riža i onda bi one štetile rastu neke druge biljke. No kakve to veze ima sa prehranom? I ako postoje o njima bi se trebali brinuti uzgajivaci biljaka oko polja riže a ne mi

Hahah pa tooo, ja znam samo za te fitotoksine ali eto danas sam dobila bukvicu o tome kako riža nikako ne može bit prva namirnica zbog fitotoksina😂
    I mrkva također jer je čistač tla 😅
    Podsjetilo me na onaj test s majmunima gdje majmun gleda što drugi majmun radi i tako se izmjenjuju. Na kraju peti majmun blage veze ne zna zašto nešto radi ali vidio je od prethodnog..

[/url

PetraB
    01. Srpanj 2020. 23:42

Danima imam po 2 str max za procitat i sad dodjem i vidim 4 i pitam se pa kaaaak?! 🐔🐔🐔🐔 Kadli Jasnica nam dosla ocitat bukvicu 🤣🤣🤣🤣... Pisaaam, pisaaaam...
    Grizli kak Losa kaze, moguce od zeljeza ako kasica sadrzi AD.
    BTW Losa sorry, mozda sam te to vec pitala 🙈... Kad si ti svog malca prebacila na 4 sata razmaka jel on povecao kolicinu popijenog AD-a... Ove moje mozda jednu bocu popiju s nesto vise... Do sada su pile 700-850 ml dnevno... Sad popiju jedva 750 ml... Vec razmisljam vratit ih na razmak od 3 sata 🤔.
    DeeDee 17 cm, bravo Vita 🎉
    Mrgud ne volim te trenutno... Tj ne volim sve vas koje ste na moru trenutno, zivite na moru, tak svejedno...ovdje je pakao 
    Ne volem 🤭
    I Lorena jel shvatio? Nadam se da je i da ne moras jos i oko toga gubit energiju. 😉
    Lavice nadam se da je situacija bolja ❤️
    Odoh lec... Sutra sam solo sa svih cetvero... Mislim da cu probat prebaciti termin vjezbi za cure jer cu prolupat ak cu sa svo cetvero morat ic... Ne znam uopce ni kak bi izvela to 🤔... Malac mi nije bas najmirnije dijete pa da ga mogu s Megz ostavit u cekaonici npr.... Ne znam... Idem razraditi sve moguce scenarije 🤦🏻‍♀️
    Kliv susjeda, kako je, sto se ne javljas? 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    02. Srpanj 2020. 00:16

Da, mislim da cu i ja vratit na 3 sata razmaka 🤷🏻‍♀️ nema mi druge

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    02. Srpanj 2020. 00:28

Petra ja svom nisam nikako uspjela povecati dozu, kad bi mu dala 180 povracao je u vodoskoku. Ja njemu ponudim 150 svakih 3 sata, a prek dana najcesce ne popije sve do kraja. Njemu ocito tak pase. Na kutiji od novalaca pise da je sad doza 210, ja si nemrem ni zamisliti da on tolko popije.
    Damnnarex ti si mlada pa imas vremena 😆 i zaboravila sam ti napisati da je meni nakon prvog poroda jedan ciklus trajao 40 dana, a inace mi je menga tocna u sat svakih 28 dana. Tak da je normalno da ce ti par ciklusa biti neuobicajeni. Meni se cak i ovulacija pomaknula sa 14. na 16. dan ciklusa. 

• Zarica
    02. Srpanj 2020. 00:41

Mrgud,  ma daj, kaj se ispricavas:) Napokon poslali zahtjev💪 
    DeeDee vau, bas je zrasla gospodicna. Mi bi sutra trebali na pregled ak se zbudimo. Bas me zanima kolko je veliki. 
    Mikio, moze i meni pdf na zara.palec@gmail.com pa da mogu i ja hejtat knjigu😁 Inace, to da se Nina nece presvlacit i prematat bas ima opisano u wonder weeks za ovu dob. Sad su u tom nekom periodu kad se bune na te stvari, cak pokazuju protest i na nacin da ne zele jest. Sve krece od anksioznosti zbog moguce razdvojenosti od mame i spoznaje kak su mali u velikom svijetu...
    .
    Cure, meni kao natekli limfni cvorovi izmedju cice i pazuha. Samo na jednoj ruci. Bar se cini kao da je to. Jel bilo tako nekom? Mislila sam da je moguce zbog dojenja? 

• Zarica
    02. Srpanj 2020. 00:42

Htjela sam rec samo kod jedne cice, nema tu ruka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.