ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Srpanj 2020. 21:42

Simba 17cm od rođenja 😁
    I ovaj put nisam ulovila ipak haha, mislim da je ono neponovljivo 😂
    Mikio moja ti često ima egzorcizme na presvlačenju, nije pravilo ali ono, više da nego ne. Već jako dugo, u biti sad kao da se polako smiruje.
    Sad odoh pomust (gradsku kravu😅) pa na ispovjedački kauč. Mooožda se natjeram odtrenirat ali neka lijenost me čopila jučer i danas. Išla bi i u kokošinjac ali više ne držimo kokice pa nema smisla da tamo sama stojim 🤷

[/url

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 21:56

DeeDee

Simba 17cm od rođenja 😁
    Mikio moja ti često ima egzorcizme na presvlačenju, nije pravilo ali ono, više da nego ne. Već jako dugo, u biti sad kao da se polako smiruje.
    Sad odoh pomust (gradsku kravu😅) pa na ispovjedački kauč. Mooožda se natjeram odtrenirat ali neka lijenost me čopila jučer i danas. Išla bi i u kokošinjac ali više ne držimo kokice pa nema smisla da tamo sama stojim 🤷

Potvrdujes koliko si ljena,tebi muz ide u ponoc negdje po kebab jer se tebi mlada damo neda istrazit na googlu sta je kuhaca i seflja ali znas sve o prehrani bebe pa se pitam ko ti ih melje? Ili ipak imas doma umjesto posuda neko egzoticno posude na paru koje uz to ima napravljenu ruku da tebi ljenoj guzici dostavi na stol..ili cekas razvoj tehnologije za brzo hologramsko jelo iz star tracka

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 22:07

jasNA

DeeDee

Simba 17cm od rođenja 😁

Potvrdujes koliko si ljena,tebi muz ide u ponoc negdje po kebab jer se tebi mlada damo neda istrazit na googlu sta je kuhaca i seflja ali znas sve o prehrani bebe pa se pitam ko ti ih melje? Ili ipak imas doma umjesto posuda neko egzoticno posude na paru koje uz to ima napravljenu ruku da tebi ljenoj guzici dostavi na stol..ili cekas razvoj tehnologije za brzo hologramsko jelo iz star tracka

Ahahah tako je, probila si me 👊
    Di mi je sad lavica da napiše kae s glavom 😂

[/url

mrgud_zg
    01. Srpanj 2020. 22:27

Ajme vristim 😂😂 
    Zarice fkt sori, moja greska, sad sam isla trazit i pise do 6 mj. Negdje sam to sto posto bila procitala al sad se nemrem sjetit gdje.. nije ni bitno. Mikio s obzirom da neda linkove, guglaj e-bebe, kontakt. 
    Deedee suuper vita raste. A tebi svaka cast kaj vjezbas. Ja sam se bez vjezbbanja danas zolko puta oznojila, fkt je doslo ljeto. A i mali se poceo znojit Uzas
    Dannarexx jesi mozda trudna? 😁😈🙊
    Nadam se da su cure koje se ne javljaju ok, thinkpink, samojed, lavica..

Red Fox
    01. Srpanj 2020. 22:39

Mrgud tak si i meni pisala 😂😂😂 sve mi se cini da ti navijas da budemo trudne 🤣 sad kad se tebi prvoj desi 🤭 inace ja intenzivno razmisljam vratiti se na posao na 6 mjeseci i da onda opet probamo 🙊 

Grizli
    01. Srpanj 2020. 22:46

DeeDee ovje se treba pitat ne kae s glavom nego dal je uopce ima. 🤔
    Netko je obolio od tezeg oblika nejebice ocito pa tu liječi frustracije. 
    Mislim da je red fox stavila sliku... Tako moja dobije po laktovima i ne znam vise cime mazati probala sudokremu, bepanthen, pavloderma, cicaplast... Mislim da cu sutra zvat pedi da vidim sto predlaze.
    Danas dala svojoj prvi put onu baby semolina od hippa jer smo se zadrzale u gradu pa kao ajde da proba... Djete cijeli dan nakon toga ima zelenu stolicu. Ne kuzim od cega jer kukuruz i rizu sto je to kao u sastavu je jela i sve bilo ok. Mozda od AD-a koji je unutra?! Mislim da ne budemo to vise probavali. 

• Bobica91
    01. Srpanj 2020. 22:50

Hahha umirem 😂😂😂 dizs.
    Nadam se da se gospođa Jasna sali dok uspavljuje djecu u stali muze kravu u drugoj ruci tipka na mob i usput klanja na koljenima svojoj svekrvi. 
    Mi danas bili na moru odusevljenje mocili mu rukice i nogice pokusavao je strpati kamencice u usta. Svidjelo mu se jako nadam se da ce i ubuduce.
    Spavao nije cijeli dan zubi ga muce i sad se muci spava i kenjka. Mazem mu kremu od kamilice i anaftin naizmjenicno nesto ce pomoci. 

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 23:04

Grizli

DeeDee ovje se treba pitat ne kae s glavom nego dal je uopce ima. 🤔
    Netko je obolio od tezeg oblika nejebice ocito pa tu liječi frustracije.
    Mislim da je red fox stavila sliku… Tako moja dobije po laktovima i ne znam vise cime mazati probala sudokremu, bepanthen, pavloderma, cicaplast… Mislim da cu sutra zvat pedi da vidim sto predlaze.
    Danas dala svojoj prvi put onu baby semolina od hippa jer smo se zadrzale u gradu pa kao ajde da proba… Djete cijeli dan nakon toga ima zelenu stolicu. Ne kuzim od cega jer kukuruz i rizu sto je to kao u sastavu je jela i sve bilo ok. Mozda od AD-a koji je unutra?! Mislim da ne budemo to vise probavali.

Imam troje djece..bas patim od nejebice..primila sam muzevog dok je jos tito bio na vlasti..naprimala sam ga se i mogu jos..ocito ti patis zbog ne primanja..ko ti je kriv sto ti je muz imao posljedni ispracaj luleka..nemre se to mlada gospodo na svakoga dic

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 23:07

Bobica91

Hahha umirem 😂😂😂 dizs.
    Nadam se da se gospođa Jasna sali dok uspavljuje djecu u stali muze kravu u drugoj ruci tipka na mob i usput klanja na koljenima svojoj svekrvi.

Oplakah, zamislila sam scenu 😂😂😂
    Mrgud odradila sam ga 💪💪
    Pojela sam potencijalni mali snickers sladoled prije toga🤣 pa sam ga morala potrošit 😁
    Nego, LoSa, fitotoksini u riži? A donekle se kužim zbog par predmeta na faksu. Imala sam izraziti WTF trenutak u razgovoru o kašicama, daj mi zaleđe molim 😅

[/url

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 23:07

Bobica91

Hahha umirem 😂😂😂 dizs.
    Mi danas bili na moru odusevljenje mocili mu rukice i nogice pokusavao je strpati kamencice u usta. Svidjelo mu se jako nadam se da ce i ubuduce.
    Spavao nije cijeli dan zubi ga muce i sad se muci spava i kenjka. Mazem mu kremu od kamilice i anaftin naizmjenicno nesto ce pomoci.

Ja mogu deset stvari odjednom..ti nisi sposobna s dve ruke obrisat guzicu nakon cjelodnevnog posla gdje radis nista.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.