ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Srpanj 2020. 16:23

Deedee eto na kraju ce nam se zbilja preklopit putevi 😁  nemrem se sjetit kak se to kaze 😂 zakuhao mi mozak od vrucine i umora, mali odspavao dok smo mi rucali i donjeli stvari u kucu i nije ostalo vremena meni za spavanje 🙈😂
    Red meni nije nista doslo na egradane, nego sam dobila rjesenje postom. Ja sam morala nadopunit jos nekom potvrdom iz banke. I samo mi je sjelo na racun. Nazovi ih i provjeri. Imas na netu broj bas za to

• Zarica
    01. Srpanj 2020. 16:50

Ni meni nije jos doslo to rijesenje. DeeDee, ja se tak isto nadala kad sam slala zahtjev samo da naletim na neku koja me nece trazit nes dodatno besmisleno :)
    .
    Taani, meni ti to izgleda kao od sunca. Mozda mu u kolicima sunce ponekad tuce u noge? 
    .
    Mi smo stvarno lijeni. Jos uvijke nismo slali taj zahtjev za jednokratnu uplatu od grada. I sad nabrzaka to rijesavamo preko e gradjana. Vidim da tamo ne traze one potvrde o prebivalistu, sto treba kad ides uzivo. Valjda cemo uspjet to rijesit danas...

mrgud_zg
    01. Srpanj 2020. 17:15

Zarice tamo u uputama pise da se mora poslat do djetetovog navrsenog 4 mj starosti. Zagreb isto jel da. Drzim ti fige da ti svejedno isplate..

Damnarexx 🌺
    01. Srpanj 2020. 19:39

Deedee wow Vita je bas dugacka😀 bravo za napredak. Dobro da si napisala 'pricu' sa HZZOa jer bi ja zaboravila otici iduci tjedan😂
    Dva obrasca se skinu sa neta i isprintaju? Vjv ih i tete tamo imaju..
    Mrgud uzivajte na moruu☀️🍉🏝️
    Lorena nadam se da ce mu doci iz guzice u glavu uskoro.
    .
    Ova moja djevojcica se okrece na veliko🥳
    Sad ni tren bez oka na njoj🤷
    Znam da se pricalo o rijeđoj stolici + sluzi u njoj za pocetak zubica... Danas sam bas primjetila da je rijeđe🤔 al sluzi nema.
    I cekam mengu..'kasni' tri dana. 😂😂 Simptoma nikakvih. Znam da treba vremena da se nazad izregulira.

• Zarica
    01. Srpanj 2020. 19:47

Mrgud, u kojim uputama? Za e gradjane ili? Na vise mjesta sam vidjela da pise bilo kad do navrsenih 6 mjeseci. Tako su nam rekli i tamo u uredu kad smo jednom probali al nam je falila neka dokumentacija...

• Zarica
    01. Srpanj 2020. 19:50

DeeDee kolko ima cm? Propustila sam:P

DeeDee
    01. Srpanj 2020. 20:02

Ajme kakvu raspravu sam ja sad ni kriva ni dužna vodila o dohrani, potisnut ću🤦🤦🤦
    Zarice 67cm i 6.700kg 🙃

[/url

Simbalija
    01. Srpanj 2020. 21:14

Taani mojoj tako izbije od vrućine, baš je prava zimska beba ne podnosi vrućinu uopće..
    DeeDee baš ti lijepo napreduje Vita, raste ko gljivica :) 
    --
    Ne znam jeste vidjele da je još jedna stranica imala bug i prodavali televizije za 500kn umjesto 5000, DeeDee jesi uhvatila? :D Ali vidim da šalju mailove da su napravili grešku i da vjerojatno neće poslati koliko god to protuzakonito bilo...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• jasNA
    01. Srpanj 2020. 21:33

Bok dame..citala sam ovaj forum vec neko vrijeme....citabe o prehrani beba sta smije sta nesmije,mi smo na selu,svako ima barem po troje,nisamo nikad pitale sta dat bebi sta ne,sva su velika i zdrava hvala andelima..to sto je neko na google stavio o nekoj kak ti zdravoj prehrani za bebe nema nista..nasi su na cici,sa 3 i pol mjeseca sve kasice,tekucine..kakvi problemi za stolicom,sa kiselinama sa nezdravo.. pa male su to bebe..nikome nista nije bilo..neces dat bebi lubenicu i janjetinu ali od kasice joj nemre bit apsolutno nista..kakav osip i pizde materine.
    Kad probam razumijet to vidim da se zalite na muza,na svekrve,neko je nedavno umiro od dijabetesa? Da vi malo odete u stalu muzat krave,teglit mljeko 5 kilometara dalje kroz brda pa te doma ceka troje maloljetne djece s kojima jos sedam sati moras rintat dijabetes je mala beba da ga se nebi ni sjetila ni osjetila..ne vidim neki veliki problem osim da nemate pojma kak je imat tezak zivot,nikakvu pomoc i bolest..to sto bi neka zatukla meljem muza,pa svekrva kupila polovne stvari za bebu ali ne valjaju..pa ne da bi te ja lupila u guzicu da padnes kroz prozor nego ti nikad vise broj nebi okrenula..neko nema svekrve a rijetko koja kupi polovno da ima kad unuci dodu..izabrale ste si muza ali roditelje im ne volite..pa neka oni onda ne vole ni vase..njih falite fala bogu..
    Novcanik vam je uvijek pun pa zato i imate takih problema..ja bi vas sa 70 kuna poslala u ducan da donesete stvari za rucak za sedam clanova..da to jede i drugi dan..
    A kad pisete egzorcizam za svoju bebu trebake bi vi na ispovijedacku stolicu..
    Ja bi vas u kokosinjac sve potrpala

Simbalija
    01. Srpanj 2020. 21:42

Mikio ja bih voljela naletjeti na bugove na vrijeme, ja stignem kad je sve gotovo :(

Jasna trole, bok i tebi i tvojim kravama.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.