Tanni moja isto zaspe tako negdje sat i pol, 2 nakon jela i ja bi joj dala kasicu kad se probudi...ako samo nesto probrlja onda joj jos dam i bocicu, a ako pojede bar pola zdjelice onda cekam da trazi sama bocicu (najcesece nakon neka 2 sata).
-
Losa kupila sam danas jedan paket cetvorke pa javim dojmove kad probamo.
-
Moja po noci ako je pokrijem bilo cim otresa nogama (nemam pojma na koga je 🙈)...a zna biti i poprilicno ljuta kad joj nesto nije pravo. 🤣
L 💛
Mrgud moj je isto ljutko. Cupa sve oko sebe kad je na prematalici i onda se jako ljuti kad mu uzmeme pelenu koju zgrabi.
Nemrem vjerovati kaj nas uskoro ceka, haracenje po cijelom stanu 🙈 moj se sad baca prema naprijed, zagnjuri glavu, digne se na prste ko da radi plank i baci se naprijed. Bas me zanima kolko ce mu trebati do puzanja.
Taani tak ti je i moj jeo, a i sad kako koji dan. Mislim da je sad bitno na samo isprobavaju.
Ja sam mu danas dala rizine pahuljice kao meduobrok prije rucka. Nije bas odusevljen 🙄
Inace ga moram tjerati da jede stalno, bas slabije jede, vjerojatno je zbog vrucine i spava po pola sata puno cesce nego inace.
Mikio mozes i meni poslati beba voda dohrane? Nisam pogledala ni oke knjige kaj si mi prvi put slala al nek se nade 🤦🏼♀️
Bobica super za zubice,bar cete se prije rjesiti 😂
Jel neciji bebaci sjede vec? Kak bi to trebalo izgledati da se pokusavaju sjesti? Losa mislim da si ti to pisala al sam zaboravila.
I kad smo kod Mikija La Fontane, jel netko dobio prvi ratu od Zagreba? Meni je rekla frendica da je dobila kad je beba bila 6 mjeseci, a meni jos nis nije doslo.
DeeSB ti imaš stokke kolica jelda?
Nemam...nasa su joie, ni blizu stokke 🤣
L 💛
Red, guglaj "stav vrtnog patuljka"
.
Ja se nazivcirala na bebu vođu dohrane, knjigu jel 🤣
Vec mi pun klinac svih tih nauka oko uvođenja dohrane.. Ako me danas pedijatrica ne uputi drugačije planiram krenuti prema kalendaru dohrane iz priručnika koji sam dobila u rodilištu na tečaju čini mi se - "mali savjetnik za velike trenutke - dobrodošlica na svijet". Taj kalendar mi se čini nekako najrealniji i po nekim mojim promišljanjima "najnormalniji"
[/url
DeeSB ti imaš stokke kolica jelda?
Nemam…nasa su joie, ni blizu stokke 🤣
Sorry znam da je netko imao, zamjenila sam te. Seljanka ne znam montirati suncobran na sportski dio, a ne kužim upute 🙈
Btw napokon sam se osamostalila, sportski dio je neusporedivo lakši od košare i manje mjesta zauzima pa sad pičimo same po svijetu konačno 💪
[/url
DeeDee znaci bolje da ne citam uopce? 😂 ja sam isto prestala strogo pratiti bebe vole papati 😂
Jucer sam jela bananu pa me gledao i reko sebi zakaj mu ne bi dala, tak da smo podjelili po pola.
A ne znam Red, kako LoSa kaže svatko zna što želi i svi smo različiti ali meni je već način na koji je pisana iritantan - nešto između roda i teorija zavjere mi zvuči ali eto, to je samo moje mišljenje, više sam proletila nego čitala. A ni redoslijed koji predlažu mi baš nije logičan 🤷
[/url
Red to ti moze bit vec sutra 😉🙈😂 moj je doslovno propuzao preko noci. Prosli tj sam bila na moru i tamo nije imao ni gdje.
Deedee trebala bi ti manje citat. Vidi se da Vita puno spava kad imas tolko vremena 😂 ja sam od kad sam rodila 4 knjige doslovno prelistala, eto tolko stignem. Da mi se sad vratit u trudnocu kad sam mislila da to sve stignem 🙈😂
Ja za dohranu ne pratim ni jednu knjigu. Krenula sam s povrcem jer mi se cini najlogicnije pa cu voce i zitarice i zadnje meso. I slikam si kaj losa nes pametno napise 🙈 jer sam sigurna da govori pametno (a nije ko ja bila najgori student 😂)
Moja kolica imaju tocno 10 kila. Uzas. Ok su mi sad za more jer nemam nikakve teske terene, al definitivno do jeseni kupujem neka lagana kisobran. Po mogucnosti ona kaj idu u rucnu prtljagu jer i dalje zivim u uvjerenju da ce se uskoro opet moc putovat 😊✈️🙈😁
Sortiraj odgovore
Najstariji