Imam pitanje. Jel ima kojoj da joj je isteko porodiljni a jos nije stiglo rjesenje od hzzo za drugi dio? Ugl meni sutra zadnji dan. Zovem danas hzzo i kazu oni meni da ako me nitko nije zvao za nadopunu, da je Onda sa zahtjevom sve u redu, a rok je 30 dana, kao stici ce. Nije mi htjela provjerit dal je poslano 🙄
Moja jede jednako 🍼
Ajme kako je u ZGu sa 30 palo na 22! Milina. Potpisala bi ovu temp do kraja ljeta😂
Potpisujem i ja 😂 mislila sam da ce ovo bit jos jedna sprna noc a cini se da ce bit milina
Imam pitanje. Jel ima kojoj da joj je isteko porodiljni a jos nije stiglo rjesenje od hzzo za drugi dio? Ugl meni sutra zadnji dan. Zovem danas hzzo i kazu oni meni da ako me nitko nije zvao za nadopunu, da je Onda sa zahtjevom sve u redu, a rok je 30 dana, kao stici ce. Nije mi htjela provjerit dal je poslano 🙄
Meni je došlo par dana nakon što je beba navršila 6 mjeseci, nije bilo nikakvih problema.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Bome nas je sve zagrijaloJa se necu zalit ni na muza ni na malog… a necu ih ni pretjerano hvaliti.
Lavice drzi se!
Jel koja prosla napelene četvorku? Moj ima oko 7.5 kg i cini mi se da mu se trojka urezuju.
Hahaa,, Losa, ja koristim četvorku zadnjih mjesec i pol,, beba sad ima blizu 9kg, ali isto tak je imala kad sam prešla na 4.iz istog razloga, trojka joj se urezivala i postala plitka.
Sad je super. Nemaju pelene baš puno veze sa kg. bebe, više sa samom gradjom tijela ❤️
Evo on se ovak vec podize, i sad ga bas moram pratit jer ince kaos … al bar je on sretan da nije vise samo lezeci polozaj
https://imgur.com/yK0md4n
(Nezz jesam dobro sliku stavila)
Aaa,, prva bebica u grupi koja je uatala🥰cestitam❤️❤️
Moja to isto pokušava, ali, na kraju se samo odvrti ili puže u krug 😝
Simbalija tnx. Ja zvala firmu, kazu da nije prvi put da kasne rješenja. Proslijedila sam im mail od hzzo da su primili zahtjeve kao potvrdu. Mislim meni to fkt nije normalno al dobro....
jel imaju vase bebe napadaje histerije? ne znam to bolje objasnit. on sad meni zbilja puze, nemrem jos uviejk vjerovat (tek sam sad vidjela u bijelom bodiju kolko mi nisu cisti podovi ), onda bi jeo noge od stolica i njihalice i naravno samo takve stvari. onda se nazivcira, pa ga dignem malo u njihalicu da odmori.. par min bude ok, i onda uzme neku igracku i svom snagom nabija po necem drugom.. mislim da je to kombincija sa zubima koji nas vec izluduju. i ti zvukovi koje proizvodi.. ko da imam neku bijesnu zivotinju doma...
Jutro svima... Nocas kod nas ludnica sa ovom mojom vrtirepokom. Kakala 4 puta i to bas puno previse inace riketko kad kaka nocu uopce i nakon sta se pokakala svaki put se pocela smijat i mljet ko da je podne. Ako ju ne bi zabavljala nego uspavljivala dreka. Onda jos mene uhvatila migrena koju nisam imala valjda 10 godina, a znala sma ju dobiti 7 dana prije menge pa sad si mozgam da mozda dolazi najomrazenija stvar mi.
Srecom meni ne iskace Bandic jer bi onda def sisla s pameti nenaspavana, glava puca, a M puna energije ko da je na Duracell... Jedva cekam nastavak dana
Grizli i moja je rano jutros imala krcatu pelenu a nikad ne kaka noću, možda 5 puta u 5 mjeseci 😁
Noćas je opet pojela 190 izdojenog 😲 ali je onda bila na miru do 9i45 i to je sisala 5minuta samo i sad 10min i zaspala upravo.
.
Meni svi ovi vaši trenutni problemi djeluju kao daleka budućnost😅. Evo danas se prvi put uhvatila za nogice uz malo asistencije. Za okretanjem, puzanjem, dizanjem i slično i dalje nema potrebu, ljenčina lijena, ja ne znam ja koga je to dijete 😛
[/url
Super za male puzavce 🤗😍.
Moj jos uvijek tuli kad nesto ne moze 😏. Nije to neka ljutnja, ali ako mu ne pomognem u nekom vremenu onda kao krene plakati, ali doslovce na silu. Mislim da je to moguce jer tako izgleda i zvuci😅
Danas mu opet nudila tikvicu, sat i pol od obroka (znaci isto toliko do sljedeceg) i on opet bas tad umoran i kenjkav. Nevjerojatno... probao malo, pravio face kao sam mu ne znam sto dala, ali ajd otvara usta, a nakon treceg "zalogaja" velicine graska poceo proizvoditi zvukove i raditi face kao da ce povratiti pa nisam htjela vise. Kenjkao i zaspao 🙄. Ocito cim spomenem tikvicu odluci da je umoran 😆.
Dan cure, nama nocas bilo veselo budio se svaka 2 sata i onako plakao cvilio pa ga nosali mazali zubice izasao nam cetvrti zubic i bijeli se peti. Izasle jedinice donje dvojke gornje i bijeli se gornja jedinica. Bas se zezamo imat ce sve zube do godine 😂😂. Nije smijesno kad ugrize dok dojimo brojim zvijezde mjesec i sve planete. Zato moguce da brljavi sa kasicama. Ali dobro pojeo je pola od 125 grama to mi je mjerica sad za kasicu.
Znojenje ajme dok dojimo njemu glava bude u vodi, ujutro je sav znojan i ljepljiv ne pokrivamo ga nicim ima plahticu ali ne treba mu.
Na terasi mu napunim mali bazencic pa ga brckamo tokom dana. Nismo jos na more krrenuli ali hocemo ove dane.
Sortiraj odgovore
Najstariji