Mi probali batat, mrkvu, tikvicu, bijelu rizu i brokulu. Od brokule se bas dosta osuo tako da sam mu jucer samo malo povrca smiksala, a danas cu to isto s rizom. Cisto da se uvjerim da je do brokule jer on stalno ima neke piknjice.
Mrgud meni se isto cini da mu hrana teze sjeda. Nekak je bas jaaako nervozan ovaj tjedan. Stalno cendra, neda mi da ga pustim na 3 minute samog s igrackama. Prdi non stop.
.
MB ne znam kaj da kazem. Ne znam samo kako vec nije u zatvoru i kako se uopce kad su zadnji put hapsili uspio izvuc.
Mi se budili cijelu noc nije cak ni jesti htio samo je cendrao brbljao pa zaspao pa opet ispocetka znaci spavali smo iscjepkano do 8. I da isla sam kupiti novu bocicu za vodu to je cetvrta. Ova twistshake mu se ne svidja cim je prinese ustima i pocne cuclat pocne se derat i ostanw bez zraka. A mislim da je zato sto je ta plastika tvrdja a njemu su desni sve upaljene radi zubica. Jer mu nicu sad 2 istovremeno i sve ga boli. Kupila sam neku mam kao slicnu sisu ajde budemo vidili.
Mikio mom je bilo bas jako naoteceno zubno meso, to bijelo ja nisam kod svog skuzila, tek kad je zub bas izbio. Necakinji se vec mjesec dana vidi ta bijela crta al nis jos od zuba. Budes vidjela, moj si je stalno isao s jezikom po donjim desnima dan prije nego je izbio zub.
Otisla na HZZO za ništa jer sam uzela samo ona dva papira a nisam rodni list 🤦
A onda još otišla i u pepco za ništa, nemaju ni kupaće gaćice ni ručnike za more ni bazenčiće 🙄🙄
.
A sto se tiče Kire, ona je privržena isprepadana ženkica izvučena iz šinteraja pa ono, ne miče se baš od mene
[/url
Mi se nasem psu prijetimo da cemo ga ostaviti u dumovcu na vikend pa da vidi kak je sretan, al nema bas nekog efekta 😂😂😂 mislim da bi on tam umro od stresa 🤦🏼♀️
A ne znam, očito u mom selu treba i kad se samo produžuje - još mi je žena prošli put prekrižila to (dala mi je papire za produljenje još kad sam otvarala), a sad se ta ista čudi da kako mislim bez 🙄🙄🙄
Preumorna sam bila za svađati se, skenirati ću i poslati, nego kako sam morala još neš obavljati, mislila sve danas riješiti..
[/url
Mi probavali tikvicu 3 dana, ako se to moze nazvati probavanjem 😆. Sutra cu probati s krumpirom da vidim jel problem u tikvici ili nije spreman jos.
Najgore mi sto mu se pojavljuje neko crvenilo po nogicama a ne znam jel od vrucine i nosanja dok je golih nogu ili je moguce da je od tikvice?
Mozda se netko susreo?
-
Opet su me nepismenjaci iz firme trazili rjesenje za roditeljski dopust 🙄 jer se rade plaće pa ne znaju sta je sa mnom. Samo sam OPET napisala da Izjava vrijedi do 23.7.2020. Nasekirali me i podsjetili da mi se ni nakon 12 mjeseci nece ic raditi 😒.
-
Zaboravila sam sve sto sam procitala jer sjedim vani i prevruce mi je. 🙇♀️
Evo nas opet na moru! 😁 ovaj put s mojim tatom 😂 drzite mi fige 🙈
Red daj si ti to provjeri s gradom, dobila si rjesenje da ces dobit onda kad si trazila? Meni je sjelo 900 kn prekjucer, tocno dan prije njegih 6 mj
A od mog rjesenja od hzzoa i dalje nista 🙄
E a ti zubi 🙄 tolko ga smetaju, ugura si obje ruke i bas onak cvili, sve se crveni tj bijeli ispod a ne krece ni jedan. I to vec fakat dugo
Taani mom tak zna izbiti od znoja i sunca, kad je reagirao na hrani imao je flekove oko usta koji su se povuklo za 10-tak minuta. Moja danas nije htio skoro nista jesti 🙄 ja sam kuhala brokulu, tikvicu i krumpir.
Mrgud budem jos provjerila na e gradanin. Doduse, mi nismo to odma slalai nego u 3.mjesecu nekak nakon potresa, sjecam se jer smo se jos zezali muz i ja kak smo se sad bahato sjetili kad imaju troskova oko potresa 🤦🏼♀️
Mrgud nadgledaj mi oca djeteta onda. Radi tamo u kampu od jučer do petka. Navodno 😛
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji