Bravo mali mrgud za puzanje!! 😊😊 I mali Angelly na sjedenju!! 😊😊
--
Moja pojela breskvu, bananu i rižine pahuljice, to mi bilo najbrže. Napokon je bila zadovoljna. Nje je isto pun boravak, svugdje je samo ne na podlozi. Najviše voli glodati rub podloge 😡 ali ne puže, nego se i dalje baca iz poze na sve 4 ili se vrti, roštilja, pilotira.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa ma to i kazem, ne puze kak spada. On se vise odguruje nogama,koljenima, i Stopalima, Digne guzicu, odgurne se i onda rukom popravi kurs 🙈 ruke su mu oduvijek slabije. Ugl uzasan opis, al kazem, nije to pravo puzanje, a nije ni ono vojnicko, jer znam da je to na podlakticama, a moj se bas nogama gura. Al kao sto simbalija kaze, pun ga je dnevni. Mislim da mogu prestat sve sterilizirat otkad je zabio glavu u tepih 😂. Mislim da cu sad svakodnevno pocet brisat podove, priznajem da do sad to nisam radila 😊
E i znate kaj? Danas napokon idem kod frizera 🥳🥳🥳
Losa tako i moja dobije na vratu kao plik od onih gumbica na bodiju. Tamo da njih vise ne koristimo jer joj bas dodje veliko ako se oznoji jos.
Bit ce da joj je to onda od vrucine. Danas cemo biti unutra pa cu vidjet ako se ne povuce sitra cu s pedi provjeriti. Ipak smo danas ponovile rizu i moje izdojeno za svaki slucaj.
Vidim imamo nekoliko soldiers puzaca 💪
Ee da jel daje koja u kasicama izdojeno smrznuto? Ja svojoj dala uz rizu... Boze sto to mlijeko ima miris 😝 al patronazna mi rekla da je to normalno 🤷♀️
Bokic curke🙃
Mrgud bravo za puzaanje! 👏
Lorena cim ti citam post odmah se izzivciram. Dokle on misli ignorirati obaveze🤦 msm kuzim, umoran je od posla i sve..al opet, i njegovo je dijete. Daj malo.
.
Sto se tice rutine, mi ju kolko tolko imamo. Svakih 3.5-4h jede, a svakih 2h malo odspava, nekad i vise kao npr. sada😌 pocastila me sad sat i nesto spavanja. 😇
Prijavljujem okret na desnu stranu, wuhuu🥳🥳 skuzila je. Nekad joj zapnne rukica pa joj pomognem.
.
Eee sad sto se tice vrucina😨
Kako vi to hendlate? Nama je stan na suncanoj strani i toplo nam je odmah ujutro, unatoc spustenim roletama. Palim klimu na odvlazivanje, valjda se nece prehladiti.
A muke ju obuc za spavanje! 🤦 Nocas je bila u kratkom bodiju i ljetnoj vreci. Mislim da joj je to okej. Ne znoji se. Bez vrece ju ne bi pustala, ipak je pred jutro frisko. Pokrit ju ne uspijevam, jer se stalno otkriva😐
Jos sutra do sutra su u dm-u pampersice 2+1 gratis i svi Mixa proizvodi isto 2+1 gratis. Ne hnam jel vec to netko pisao no evo da ponovimo
uzela sam 6 paketa pampeersica...bolje mu je da ne preraste trojku dok to ne potrošimo hahhahahaa
Damnarexx možes ju i samo u peleni stavit u vreću...baš mi jučer moji rekli da smo tako i brat i ja bili...samo u peleni i vreći inače bi se okretali i otkrivali. Moj spava samo u romperu i ne pokrivam ga...tek kasnije tokom noći prebacim preko njega navlaku od popluna, taman nije pretopla a neće se smrznut ono pred jutro.
Grizli ja sam bacila to zamrznuto mlijeko jer mi je uzasno smrdilo, mislila sam da se pokvarilo 🤣
Zavidim vam ma dnevnim ritmovima. Fakat ga nemamo. Evo sad je bila 5 sati u komadu budna i konacno u placu od umora zaspala. Fakat se neda. Zilavac moj.
Jel vase bebe sad po vrucinama cesce traze cicati? Razmisljam jel to neki skok ili je mozda vise zedna i gladna sto od vrucina sto od aktivnosti.
Moja traži ful manje 🤷
Iako, danas je u nekom trenutku pojela najviše ikad, šokirala me:
Sisala je 5min svaku sisu (to joj je najčešće dosta), pola sata nakon toga plakala kao da nije nikad jela - ugrijala joj 100 izdojenog, kad je došla do dna bočice urlala doslovno - ugrijala joj još 70 izdojenog - pojela u jednom dahu 😮 podrignula kao prasica i nastavila se igrat s osmijehom 😅
[/url
Mikio ja nudim vodu više puta dnevno iz kljunašice, ona popije možda gut dva tako da ja ponudim kad se sjetim. Mislim da i tako neće popiti previše.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Moja jede jednako 🍼
Ajme kako je u ZGu sa 30 palo na 22! Milina. Potpisala bi ovu temp do kraja ljeta😂
Sortiraj odgovore
Najstariji