Evo da prijavim prvu setnju u sportskom nastavku za kolica. Prvo sam izbjegavala jer ga ne mogu okrenuti prema sebi pa me sefica ne vidi ali...njoj to ocito nije problem 😂😂😂 Dovoljno da provirim par puta kroz onu mrezicu na krovicu. Odspavala jednu turu nekih sat vremena i onda gledala okolo i samo se smjeskala.
-
Mi inace imamo dosta dobar ritam - budi se oko 6, hranjenje, presvlacenje, malo se poigramo i oko pola 8 opet spavanje do 9, pola 10. Oko 2 druga tura spavanje nekih sat, dva i oko 6 (najcesce u setnji) jos bar sat. Oko pola 9 kupanje, bocica i do 10 spava.
-
Mare i ja sam kao ti za zitarice, nemam pojma sta je sta. Ja to nista ne jedem 🙈
L 💛
E da, dobila sam pdf knjigu beba voda dohrane ak nekog zanima posaljem! 😏
Meni,meni,meni 😁😁
Vec sam ju trazila pa nisam nasla...a sve vise mi se sviđa ta metoda
Posalji mi na dollybell3105@gmail.com
Miki0 😁 procitala sam valjda sve i nis neznam al da procitam jos i to pa ako moze i meni... moreisol32@gmail.com
Hiii… Budem onda cekala sa heljdom. Zapravo ne znam dal da cekam sa daljnjim isporbavanjem uopce jer sinoc sam primjetila da na ruci desno od ramena do ispod lakta ima crvene tockice, a na lijevoj samo oko lakta, ostatak tijela nista. Eee sad od cega je nemam pojma… Dal vrucina, krema za sunce Eucerin 50+ baby, tilvice iako ih je jela i dan prije i nije bilo nicega ili nesto 20-to ne znam… Nisam pametna sad dal skroz obustaviti kasice ili joj dat recimo samo rižu ili mrkvu sta je prvi tjedan probavala i sve bilo ok. Nakon koliko uopce dodje reakcija na hranu? Tikvice su sve istoh opg-a svjeze ubrane, pripremljene pa mi malo cudno da mi nakon 2 dana reagira na nju i to 5-6 h nakon sto ju je pojela.
Meni je na trešnje odreagirala odmah, znači još u tijeku ručka. Crvene točkice znaju doći od topline, barem mojoj. I od komarca su crvene točke samo malo veće bar kod nje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav svima 🙂 eto i nas, imali smo uzbudljiv vikend, ove vrucine ce me ubiti, jos i menga dosla 🤦🏼♀️
Moj malac isto gnjuri na glavi 🤣 jucer je zagrizao neku zvecku koja ima malo izbocen zub i naglo ju iscupao iz usta, prepala sam si da si je odlomio zube kak je derao 🤦🏼♀️ Ja ne znam kak bum ja prezivjela kad pocne padati 🤦🏼♀️
Od novih stvari smo probali teletinu, svidjela mu se. Ovak tjeda cu mu uvesti veceru oko 6, zitarice i voce.
Jucer smo bili kod svekrve i bas me zanima vase misljenje, znaci ona ga je primila od kad se rodio mozda dva puta, jel ja trebam nuditi da ga primi ili kaj?
Lavica zelim mami brzi oporavak
Bas sam ja htjela pitati kakve reakcije na hranu trebam traziti, ali Losa je vec napisala 🙃. Ti si meni forum pedijatar za neke stvari 🤗.
Nisam mu danas mogla dati tikvicu, stavila ju kuhati 2 sata prije obroka, tijekom kuhanja je vec bio kenjkav, dok se skuhala je vec bio skroz umoran. Spava zadnja 2 sata 🙄. Mislim i da je usran, nist mu ne smeta...
Jel kasno da mu dam oko 14.30?
Znam da uvijek pisete da se prijepodne nudi...
-
Mikio moze meni knjiga cisto iz znatizelje ☺, hvala! anoresko@gmail.com
Red kamo srece da je moja takva 🤣🤣 Ova ga odmah zgraba a stoput joj govorimo dok je miran i zaigran da ga ne dira inace se mora stalno nositi...al ne ona pametna ne slusa i onda za 5 min kuka da ju bole leđa...e pa sad ga nosi kad neces slusat sta ti govorimo.
.
Mi smo na mrkvi 2 dan..jos sutra pa cemo tikvicu.
.
Kontam da cemo za vikend otici po hranilicu...vidjela sam (mislim u baby centru) onak naobicnija, drvene noge i ne zauzima previse mjesta pa cemo mozda tu uzeti.
Hahaha a ja se zalim na svekrvu 😂
Taani ja tak isto nisam znala tempirati pa bi mu dala kasnije dok se nismo uskladili, al sam skuhala frisko ak je proslo vise od 2 sata
Ja u principu tempiram dobro, al s obzirom da on lose spava nikad ne mogu znat dal ce bit umoran hahaha 😂 a i imam dojam da je ovih dana gladan vise nego inace. Trazi me stalno jest. Valjda od vrucine i aktivnosti. I poceo se ful znojit, po stopalima, iza koljena, po glavi 🙈 sad ne palim klimu da se ne prehladi. A nije ni cudo jer je poceo puzat. Ne znam dal se to moze sluzbeno zvat puzanje jer nije pravilno al cijeli dnevni boravak je njegov 🙈 trosi energiju ko nikad! e sad tek necu Imat 5 min mira 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji