Ajme proletio mi dan, sad vas čitam ali spavam na pol pa sam sve zaboravila 😅
Mikio uopće ne znam kako te savjetovati za ritam, ovo naše čudo ima taj neki svoj i mi mu se prilagodimo 🤷 danas je npr zaspala dva sata kasnije nego inače i spavala dosta dulje pa smo cijeli dan trčali al ajde.
Lavice, želim ti da to sve bude što prije iza vas i da mama bude dobro💓💓
Angelly bome.. 💪💪
Ja kad trebam jednokratne koristim lupilu, trojka nam je još baš jako komotna. Nemam pojma koliko ima sad, vidjet ćemo u utorak, ja bi rekla između 6.500 i 7 🤷
Što se tiče kašica, samo treba čitati deklaracije i to je sva nauka, zašto si ne bi ponekad pomogli, zato i postoje.
E da, bili smo na kupanju brzinskom, super je prošlo. Nije bila oduševljena kao što bude u kadi ali nije se ni žalila. Dva puta po par minuta, za prvi put dovoljno 🙃
Sretna noć svima
[/url
Ja sam kupila jecmenu kasu heljdu qionu kus kus proso pirov griz zobene ali ds budem iskrena jedino sto jedem su zobene i to svako jutro muz moze palentu i to je to. Tako ds cu mu dat palentu, zobene pirov griz i eventualno proso a ostale te zitarice pomalo kad uvedem ostalo. Za heljdu pise da se uvodi kasnije te za sve tw zitarice osim zibenih koje su punkg zrna da se moraju po noci natapati u vodi isprati i onda kuhati.
Losa ti ces bolje znati jel to tocno. U onoj grupi svaata pisu.
Znaci moram se osvrnut jedim komwntarom imaju grupi domaca kuhinja za nasu djecu. I sad zena pita mala je operirala krajnike kao sta da joj da jer je slaba malo jede da je ojaca. I onda komentari daj joj vocne kasice napravi smuti itd.
Znaci valjda ces lijecnika pitati sta ces dati prve dane nakon op za jest. Strogo se mora pazit voce nikako nis kiselo potice krvatrenje desiko se vise puta da djeca prokrvare na grlo i to bude grdo vidjela ssm vise puta. Ali savjeti su vrh muka mi je dosla.
Mikio ja sam napokon uspjela uhodat neki ritam, ima jedno spavanje ujutro, s obzirom da se budi oko 7, oko 9 bude vec umoran (i od lose noci jel 🙈), pa uglavnom zaspe na 45min-1h. I poslje rucka, to je nekad 13-14-15 ovisi kako nam je tekao dan, i to bude duze, sat i pol-2. S tim da je ovo ritam zadnjih 10ak dana, do nedavno nismo ni to imali ☺️😁. Dodatno spavanje je u kolicima, ali to ovisi o danu, ili u nosiljci al to koristim povremeno..
Nadam se da ce tak i ostat jer mi skroz ok odgovara ☺️
Mi smo danas probali mrkvicu..2-3 zlicice..za prvi puta dosta...nije nesto odusevljen ma da bi pojeo zdjelicu koliko navaljuje 🤣
Nego..spominjete heljdu,proso itd.dal to i inace koristite pa im uvodite ili bi to kao trebali probati 🙄 Jer ja ne znam ni kako to izgleda a kamoli kakvog je okusa ili da ce se u mojoj kuhinji s time susresti 🤣🙉
Joj uclanila sam se na fb i onu grupu domace kasice...bolje da nisam 😁 koliko kompliciranja oko jela boze sacuvaj
Lavice iskreno mi je zao zbog mame i nadam se da ce joj terapija pomoci i da ce brzo doci kuci te da ce ti tata i dalje biti bez simptoma.
.
Vi sto se se dosad vec cijepili...jesu im i krv vadili?citam na netu da im vade krv sa 6 mj i vec me muka hvata 😏
Bravo, Neo! 😉 angelly, kako si zadovoljna casmatinom na plocicama? Marinero mi uopce ne izgleda lose na tvojoj fotki. A i bodi je presladak🤗
Losa,Inace rijetko koristim jednokratne, al falila mi je bas jedna za doktora kad je imao 6,5 kg pa sam kupila babylove 4 pošto je bila na akciji. I uopce nije velika, a moj je mrsav.
Ma meni je taj casamantino dusu dao, vec se i pohabao kolko smo ga sklapali rasklapali al realno koristimo ga stalno.
Mi smo danas probali mrkvicu..2-3 zlicice..za prvi puta dosta…nije nesto odusevljen ma da bi pojeo zdjelicu koliko navaljuje 🤣
Nego..spominjete heljdu,proso itd.dal to i inace koristite pa im uvodite ili bi to kao trebali probati 🙄 Jer ja ne znam ni kako to izgleda a kamoli kakvog je okusa ili da ce se u mojoj kuhinji s time susresti 🤣🙉
Joj uclanila sam se na fb i onu grupu domace kasice…bolje da nisam 😁 koliko kompliciranja oko jela boze sacuvaj
Lavice iskreno mi je zao zbog mame i nadam se da ce joj terapija pomoci i da ce brzo doci kuci te da ce ti tata i dalje biti bez simptoma.
.
Vi sto se se dosad vec cijepili…jesu im i krv vadili?citam na netu da im vade krv sa 6 mj i vec me muka hvata 😏
Nas nisu slali vadit krv 🤔 al sam isto cula da dosta pedijatara salje. A ta fb grupa s kasicama...majko mila kak se znam izovcirat 😅 al kao ostajem u grupi jer mi se cini da ima slatkih receptica za muffine,palacinkice i takve stvari.
Nas malac sto se rasporeda tice bas mora ic po spagi jer inace je cendrav. Dize se izmedju pol6,6 pa sljedeci put kratki spavanac oko 8 (cca pol h - sat) i do 12 jos jednom tak 30,40min al naibitnije spavanke ke od 14-16 i ak to nema bude kaos od nervoze)
Jutro mame!
Pohvale malom Angellyu, preslatko ❤.
Lavica, ne mogu ni zamisliti kako vam je svima, brz oporavak tvojima !
Grizli, super za rjesenje, a vjerujem da je super ispalo. Ti mi se cinis bas kao da imas oko i maris za detalje 😊. Mogla si i slikicu staviti.
-
Sto se pelena tice, mi smo vec dosta na dugo na Pufies 4, mislim da su 7-14 i one su mi najbolje.
Spomenule ste Casmatino, definitivno se isplati svake kune. Koristili ga u kuci, dvoristu, kod bake, u brdu na rostilju, vec ga probili na par mjesta, ali nije mi zao. Kad ga skroz unistimo, definitivno ce dobit novi jer je stvarno koristan.
-
Danas ce ovdje biti pakleno vruce i morat cemo se skrivati u kuci 🙄. To nam je najgore jer mu ja dopizdim pa bude nezadovoljan. 🙈
Nas isto vise ne zaspi na sisi 😮. Podrigne, dam mu dudu, nunam ga doslovno minutu, dobije pusu i ostavim ga u kinderbetu. Prozor kraj njega sirom otvoren jer je ovdje stvarno mirno. Mi sjedimo vani, on s vremenom sam zaspe 🤔. Ovdje kod bake nam je ocito sve bolje i lakse 🙊.
Probat cemo tikvicu opet danas 🤞🤞
Pozdrav ženice, ovdje opet svapta vidjeh, moj još nezna ni stav za puzanje a neke bebice se već dižu.. Mama kaže da sam ja sa 6 mj pičila po kući, da sam toliko brzo puzala i svugdje se stvorila, sa 9 prohodala. Mi smo opet imali koma noć, šutnula mm ostavila malog i na kutnu se preselila.. Kod nas je pakleno, mislim da ću ić klimu kupit..
Lorena bez klime je nepodnosljivo...mi jucer kod svekrve bili..poludila sam,jedva sam čekala da idemo kod mojih pod klimu 😏
Nama ju je muz upalio kad je isao na posao a mi kad smo se digli sam ugasila,zamracila prostorije i upalila ventilator pa kad se opet zagrije opet cu ju upalit da mal rashladi.
.
Smijem se ovom malcu cijelo jutro...znaci na pol boravka ima casmatino i jos onu platnenu podlogu iz lidla al neeee rostilja se dok se ne dovuce do tepiha i onda ga cupka (onaj cupavi je s resama ) 🤣🤣🤣
Hiii... Budem onda cekala sa heljdom. Zapravo ne znam dal da cekam sa daljnjim isporbavanjem uopce jer sinoc sam primjetila da na ruci desno od ramena do ispod lakta ima crvene tockice, a na lijevoj samo oko lakta, ostatak tijela nista. Eee sad od cega je nemam pojma... Dal vrucina, krema za sunce Eucerin 50+ baby, tilvice iako ih je jela i dan prije i nije bilo nicega ili nesto 20-to ne znam... Nisam pametna sad dal skroz obustaviti kasice ili joj dat recimo samo rižu ili mrkvu sta je prvi tjedan probavala i sve bilo ok. Nakon koliko uopce dodje reakcija na hranu? Tikvice su sve istoh opg-a svjeze ubrane, pripremljene pa mi malo cudno da mi nakon 2 dana reagira na nju i to 5-6 h nakon sto ju je pojela.
Sortiraj odgovore
Najstariji