ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    03. Ožujak 2020. 02:58

Hej... Pozdrav nocnoj! 😅
    Je Losa babyhandling je obavezan u petrovoj, no samo za sobu 1 gdje su prijevremeno rodjeni...moja cimerica ima blizance u 1 pa sam ja znala za to... Na zalost zbog novog pravila vezano za koronavirus i to su ukinuli prosli tjedan. Toliko o babyhandlingu. Vrlo su nonsalantni po tom pitanju. A da ne govorim o tome kako vas otkantaju kad cuju da imas doma vec dvoje. Svaka cast izuzetcima.
    Lavice ma to je uz dohranu. Ja sam ti u bolnici max izdojila rucno 50 ml iz obje. Na izdajalicu mi niti ne ide. Bez AD-a nista. Muci me samo sto ja njih nekad nemrem probudit tj razbudit dovoljno da pojedu kolicinu koju bi trebale. 🤷🏻‍♀️To  bas frustrira. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    03. Ožujak 2020. 03:01

I Lavice meni je nas apneja alarm ipak pruzio koliko toliko mirne noci. Dobro si napravila. Drzim fige da sve bude ok i da se alarm nikad ne oglasi.
    A sad odoh... Jedna rijesena, druga je na redu u 4...ovu noc spavam u intervalima po sat vremena max... Sutra ce biti zanimljivo 😎

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    03. Ožujak 2020. 04:31

Pozdrav nocna. 
    Petra jako mi je drago da si se javila i da vam ide! Divim vam se!
    Divim se i svim curama s vise djece. Ja imam 1 pa na dane ne stignem pod tus, osjecam se ko totalna nemajka. Fkt ima dana kad je savrsen i mogu sve i idemo po vani a ima dana ko jucer da mi dode sjest i plakat.  Jucer je plakao cijeli dan uz strajk dojenja. Na kraju sam ga u 5 probala pristekat i jeo je normalno. Onda se mm isprsio i odveo ga u setnju a ja sam isla odspavat. I kad su dosli doma mali je spavao cijelu vecer. A nemajka ga uopce nije probudila za hranjenje jer je i ona mrtva spavala. Od tad kao normalno doji ali uz borbe. Ovo sad je bilo nakbolje jer je uspavan i zaboravi da se treba bunit pa je super jeo 🙄
    Mene brine i dalje konzistencija stolice. I dalje je kremasta. Do kad su vama dolazile patronazne? Nama je bila ukupno 3 puta i kao ak je sve ok ne treba vise doc. Sad razmisljam da ju nazovem da joj samo posaljem sliku.. 
    ja ne prakticiran baby handeling. Nitko mi nije pokazao ni reko, nije ni patronazna kad je bila rekla da ista krivo radim, nisam do foruma ni znala za to. Malo se sad lose osjecam al jbg

• Zarica
    03. Ožujak 2020. 06:21

Da, ni ja nisam niti znala za BH. Presvlacenje i nosenje pokazivala patronazna, ono se nije razlikovalo od naseg. Pogledat cu malo po youtubu da vidim jel puno krivo radimo. 

Sto se tice izvijanja i nas mali stalno izvija glavu unatrag i trazi sto ima tamo iza njega, ja ga okrenem da vidi i onda opet on gleda unatrag od toga i tako ukrug Taman da je bijeli zid iza njega on ce ga trazit iza sebe. Kad je imao cca tjedan - dva bio se bas jako grcio u luku kod bolova, ali to je proslo nakon par dana pa me ovo nije zabrinjavalo puno, ali morat cu reci pedici. Cini mi se da cak preferira desnu stranu.

• Stelle123
    03. Ožujak 2020. 07:54

Kad sam svojoj patronaznoj rekla za baby handling rekla je da to nije njeno podrucje nego fizioterapeuta, da ni nju to nitko nije ucio ni poslao na tecaj. Sad kad su veci na bok stavite igrackicu pa ih to zainteresira ili zid oblijepite nekim slijama. Moj je isto dosto miran.

url=https://lilypie.com]

skoljka
    03. Ožujak 2020. 07:55

Grizli

Mikio aha… Ja od lad ste tu pocele pisat o tom tonusu misica samo seciram ponasanje svoje curke. Ona se izvija za natrag, al ostalo ovo što ti navodiš nisam primjetila. Dize glavicu kad je na ramenu al joj uredno i pada ili ju spusti ovisno dal je umorna ili odmorna. Bas primjetim kad je umorna da onako kad ju stavim na rame doslovno baci glavu na njega da moram paziti jer se samo opusti.
    Baby handling sam ja gledala na YouTube i pokusavam primjenjivati cim vise toga, al to presvlacenje na bok mi je totalna drama. Ona se od toga toliko nanervira da je to strasno.
    Mene brine sto ona već 3 dan ima uzasan kao osip po glavi, vratu, vlasistu i kljucnoj kosti. Hrpa pristica i crvenilo koje tokom dana se pojaca i smanji. Nisam pametna dal da idem pedijatrici posto je rekla da ima jako puno djece sa virozama a sva bolesna djecica dolaze istovremeno, zdrava samo su odvojeno i sad bi ja s njom trebala ici i kad su djeca sa virozama i ostalim bolestima. 🤔 A ne mogu uopce dokuciti od cega joj. Jel moguce da do sad nije reagirala na nesto od hrane nego da je tek sad pocela?

Grizli, moj maleni ima takav osip po tijelu cijelom, crvenilo i sitni prostici. Taman jedni nestanu, drugi se pojave, jedan dan vise, jedan manje. U bolnici mi rekli da se ne brinem da se beba cisti i da je to od mojih hormona, i da moze potrajati preko mjesec dana. Nikako nikakvim kremama tretirati, pustiti da samo nestane 🤷🏻‍♀️  mozda je i kod tvoje to upitanju 🤷🏻‍♀️

Eleonoris
    03. Ožujak 2020. 08:00

Jutro mame😻
    Nisam stigla baš čitati i popratit bio mi je kaos pa nisam toliko ni pisala.
    Meni se stanje s menstruacijom stabiliziralo no medutim kako sam govorila da mi je beba mirna eto vraga 2 dana😂😏..zapravo trebam mišljenje i savjet.Ja vidim da ona ima problema sa probavom,tiska ,tiska a ne pokaka se,lamače nogama pa ih kvrči,stenje,nervozna baš jako..jučer je to 4 sata valjda trajalo ali nema histeričnog plača onako odjednom niti uopče vrišti da bi mogli reč da ima grčeve.
    Dala sam joj jučer 10 kapi Espumisana i malo čaja pa sam je navečer kupala i spavala je cijelu noć ali bojim se da danas opet ne krene taj problem.
    Dali ja njoj mogu stavit 25 kapi Espumisana u flašicu bez obzira šta vjerojatno nema grčeve da joj olakšam ili netko zna kako da joj pomognem i što joj je?😏😰

samojed
    03. Ožujak 2020. 08:07

Eh cure i kod mene haos 3dana beba plače dan noć cim zaspe uzmem malo vremena da se i ja odmorim i tako nadam se da će proc brzo ovaj uzas
    Lavice grozno stvarno sam se najezila dok sam čitala uzas, da se to više nikad ne ponovi 😘
    Petra super što ste izasle uživaj sa svojim curicama 
    Eleonoris ista situacija kod nas stenje napreze se pocrveni u glavi al nit prdne nit sta i to traje traje pa onda počne da plače al što kažeš nije da vrišti i to ali opet ja mislim da su to grčevi ja svom malom dajem Sab simplex 

Eleonoris
    03. Ožujak 2020. 08:17

samojed

Eh cure i kod mene haos 3dana beba plače dan noć cim zaspe uzmem malo vremena da se i ja odmorim i tako nadam se da će proc brzo ovaj uzas
    Lavice groznostvarno sam se najezila dok sam čitala uzas, da se to više nikad ne ponovi 😘
    Petra super što ste izasle uživaj sa svojim curicama
    Eleonoris ista situacija kod nas stenje napreze se pocrveni u glavi al nit prdne nit sta i to traje traje pa onda počne da plače al što kažeš nije da vrišti i to ali opet ja mislim da su to grčevi ja svom malom dajem Sab simplex

Hmm..onda znaći da mogu biti grčevi..dali ti pomaže simplex?

annika
    03. Ožujak 2020. 08:47

Lavice nadam se da vise nece biti ovskvih epizoda, ovo je bilo prestrašno. Divim ti se na reakciji
    Petra tebi drzim fige da izdržiš
    Grizli ja mislim ds su ti to ovi obicni "prištići" od čišćenja. Mom jos uvijek zna biti takvo lice, pogotovo ujutro

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.