ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    02. Ožujak 2020. 17:09

Hej... Evo uhvatih par minuta da se javim. Pustene smo kuci u subotu, sa curkama je sve ok, kaze ped sve po normalnom planun kao i druga djeca.
    Doma je... Hm... Doma je blagi kaos al najljepsi kaos ❤️
    Noci su nam cak ok. Pokusavam im drzati ritam sa razmakom od pola sata-45 min tak da taman kad jednu zavrsim, budim drugu al onda imam malo vise vremena za spavanje (nazovimo to spavanjem 😅)... Doma ne izdajam nego ih stavljam na cicu pa onda nudim AD... Ponekad popiju 30 ml, nekad 50 a nekad samo nastave corit. Koliko dugo cu tako moci ne znam no ja stvarno ne znam gdje da ubacim izdajanje jos u danu. S tim da ja nis ne radim extra po kuci, eventualno napunom masinu za ves, sve dragi radi. Sutra nam dolazi patronazna pa cu ju zamolit da mi pogleda ranu jer naravno otpustili su me a da nitko nije pogledao. Uglavnom znam da je onaj flaster bio cist kad sam dosla doma a danas je flekav i uzasno me boli tak da se bojim da se nije nekaj zakompliciralo 🤦🏻‍♀️.
    Eto... To su moje slatke brige trenutno... Umorni smo za poludit a u isto vrijeme s najvecim osmijehom na licu. Iskreno ocekivala dam da ce biti i veci kaos... Za sada izdrzivo 😅😅😅... S tim da sam po noci ja solo jer je dragi s klincima koji su sad u fazi kasljanja tak da ni on ne spava 🤦🏻‍♀️
    Aha... Lavice razumijem te u potpunosti, mozda sam pricala al prosla sam slicno kad je malac imao godinu dana. Osjecaj kad ti dijete klone u rukama pred tvojim ocima je odvratan. Strah je neopisiv. Drago mi je da je samo nosic u pitanju i drzim fige da se vise NIKADA ne ponovi ❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    02. Ožujak 2020. 17:21

Mikio jel osim izvijanja u natrag ima jos koji od "simptoma"?
    Moja se izvije za natrag kad joj nesto ne pase, ali zna i tokom dojenja zadnjih dana nakon sta cica cca 15-20 min pocet glavom mrdat lijevo desno kao da lizucka bradavicu i izvija se za natrag.
    PetraB drago mi je da ipak uspjevate sa klincima i bebama. Nadam se da ipak nije nista sa ranom od carskog i da ce ti klinci brzo ozdraviti. Drzi se! 

MaRe
    02. Ožujak 2020. 19:44

Dalindas i mi ćemo tamo...to sam vidjela na netu..nije puno a predugo mi cekat 5i mjesec..jesi dugo cekala kod njih termin?
    Petra super je vidjeti da se snalazite 🙂 Mi jedva s jednim izlazimo na kraj,mogu mislit koji ti je kaos s četvero.
    Losa i ja svome znam ovaj vanjski dio uha preci s stapicem ili gazicom...al sta iza uha nakupi tokom dana pa to je strašno 🤣
    Mi smo opet danas oko 5 vodili borbu s sisom...prvo je sisao normalno nekih 10-15 minuta i onda pocne plakat i nece ni vidjet vise sisu..dignem ga podrignut i ponasa se kao da hoce jos jesti al sad vristi kad vidi sisu 🥴 nosala sam ga i na kraju je zaspao..sad spava i nadam se da ce barem do 8 spavati. Sad si razmišljam zasto se tako ponaša xD Mozda se najeo dovoljno pa ne zeli al zasto onda cendra ne znam 🤔

Dalindas
    02. Ožujak 2020. 20:51

Petra,drago mi je da vam dobro ide ☺️☺️☺️
    Mare,nismo. U roku par dana dobili termin 

02. Ožujak 2020. 21:33

mikio ja od pocetka koristim baby handling... no nekad je tesko kad se opire. Posebno oresvlaciti ga na boku i sl. Mi uskoro idemo na kontrolu fizijatrici pa cemo vidjet što dalje.
    Moj je danas nevjerojatno nemiram... nije cijeli dan skoro nista spavao. Cak ni kad sam ga vozila u kolicima po gradu. No sijela sam na kavu i oko mene je bilo jos 3 ili 4-ero mama s bebama i sve bebe su plakale  Mozda im vrijeme smeta.

Lavica27
    02. Ožujak 2020. 22:32

LoSa moj je pak nevjerojatno miran. Bili smo na kontroli danas i rekla je pedica da sad snimamo stanje al da me pripremi da ce toga vjerojatno jos biti, da se povuce spontano do trece godine i da pazim da ne bude duze od 45 sekundi. Wtf!? I sta ako je duže?  Od panike smo nabavili onaj monitor/senzor za disanje ispod madraca i sad sam ga ukljucila pa cemo vidjet nocas...mikio na rebru bi ti rekli da imas zivcanjaka ko i nama, i isli su mu tri puta uzv glave raditi da vide da nema neki razlog zasto je tolko u stresu. Pa eto ima nas jos... a za baby handling sam vec rekla da je sramota da ga nemamo pod mus u rodilistu još..

02. Ožujak 2020. 22:39

Pa taj baby handling je obavezan na Petrovoj za bebe koje su u neonatologiji. Vjerujem da je i petraB prosla tecaj.

Lavica27
    02. Ožujak 2020. 22:54

Je i na neonatologiji na Rebru,ali koliki postotak beba zavrsi na neonatologiji? Mislim da je baby handling bas svima koristan. Vjerujem da bi svi ili vecina se trudila raditi po BH da znaju sto treba raditi. Ja prva ne bi znala za njega da nisam s kceri isla na vjezbice.
    I da Petra tvoj post sam preskocila. Jako mi.je drago da ste kod kuce, cuvajte se sad..i divim ti se...dojis dvoje :O

Dalindas
    03. Ožujak 2020. 01:45

Mikio , jesmo .dobili smo rojazol i neku kremu za njegovu guzu . Evo danas bilo tjedan dana kako uzimamo terapiju i ne vidim bas pomaka. mene bradavica boli nenormalno ,oplacem skoro svaki podoj na toj ,još mi se malo malo prave kvrge . Sutra ću ići po nešto za bolove ,stvarno ne mogu vise .evo glavobolja mi počela zbog bolova .
    Nemoj mi reci da vam traje mjesec dana 😖😖😖😁
    Jel i ti imas bolove ? 

Grizli
    03. Ožujak 2020. 02:27

Mikio aha... Ja od lad ste tu pocele pisat o tom tonusu misica samo seciram ponasanje svoje curke. Ona se izvija za natrag, al ostalo ovo što ti navodiš nisam primjetila. Dize glavicu kad je na ramenu al joj uredno i pada ili ju spusti ovisno dal je umorna ili odmorna. Bas primjetim kad je umorna da onako kad ju stavim na rame doslovno baci glavu na njega da moram paziti jer se samo opusti. 
    Baby handling sam ja gledala na YouTube i pokusavam primjenjivati cim vise toga, al to presvlacenje na bok mi je totalna drama. Ona se od toga toliko nanervira da je to strasno. 
    Mene brine sto ona već 3 dan ima uzasan kao osip po glavi, vratu, vlasistu i kljucnoj kosti. Hrpa pristica i crvenilo koje tokom dana se pojaca i smanji. Nisam pametna dal da idem pedijatrici posto je rekla da ima jako puno djece sa virozama a sva bolesna djecica dolaze istovremeno, zdrava samo su odvojeno i sad bi ja s njom trebala ici i kad su djeca sa virozama i ostalim bolestima. 🤔 A ne mogu uopce dokuciti od cega joj. Jel moguce da do sad nije reagirala na nesto od hrane nego da je tek sad pocela? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.