ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    03. Ožujak 2020. 13:55

Pozdrav cure,Ā 

Grizli i kod mene je takav osip/ciscenje, samo malo manje ima i postaje hrapaviji, ima cak i na trbuscicu, cekamo da prođe..

Etheral tetre imamo i mi, nisu se nista isprale za sada, isto perem na 60 sa baby detergentima.

Imam pitanje, jucer je prvi put zenska imala,eksploziju u pelenama, ista senf boja, samo toga je bilo i preko pupka i van pelene, vodenastije teksture, a par min prije sam stavila novu pelenu i pocela ju dojiti.. Imam osjecaj da ju moje mlijeko fino potjera, kad good krene jest, ona se pokaka, nekad ju mijenjam i prije i tijekom jela zbog toga. Ima li netko slicnu situaciju?Ā 

Grizli
    03. Ožujak 2020. 14:15

DeeDee evo moja isto takva danas, njurgava i ne znam sto ju uhvatilo. Moja odspavala 30 min na meni na ramenu. I sad njurga al imam osjecaj smao da vice i gleda vrtuljak sa smjeskom i grinta šŸ™„ Racunam da je skok jer ne znam sto je drugo da je takva.
    Annika aha ok znaci to je tako kad kaka vise. U zadnjih dana sam skuzila da bar jednom na dan kaka vise puta za redom i to u tako malom razmaku da nema sanse da skinem prljavu pelenu i obucem čistu. E i onda se dogodi ta situacija do leđa, al aam ja mislila da je problem u pelenama.šŸ¤¦ā€ā™€ļø A dobro covjek uci dok je ziv.
    Hani svaka cast ja ne bi opwt isla na ivf posebno ne sa malom bebom. Ili imas smrzlice?
    Skoljka ja sam sa probioticima biogaia
    Ā njoj krenula cim smo dosle iz rodilista, a k1d3 dajem joj od 8.dana i za sad nisam uocila da od toga ima grceve. Po ekad ih dobije al povezano s hranom koju pojedem jer joj ih dajem svaki dan a bez grceva bude danima. Vjerujem da je za to pomogao i probiotik koji sam ja pila od 32 tjedna trudnoce, plus sad doma pojedem svaki dan jogurt probiotik.
    Thinkpink hvala za savjet budem prokuhala vodu. A dal prije svakog umivanja da joj ju prokuham pa ohladim ili mogu odjedno prokuhat vise pa samo zgrijat kad mi treba. Za glavu sad kad sam joj stavila vrtuljak da gleda i legnem ju na leđa skuzila sam da fino okrece glavu lijevo desno, kratko samo ju zadrzava na sredini, al kad zaspe na ledjima vjecito nakon nekog vremena ko da radje okrene glavu na desno iako zna zaspat i na lijevoj strani. Kad mi je na ramenu pak sam skuzila da vise voli okrenut glavu za van da gleda pa onda ju stavljam vise na lijevo rame. Moj je problem isto sto ja nju vise nosim u lijevoj ruci pa je glava vise na desno okrneuta. Pa u prematalici lezi isto tako da sam joj ja s desne strane jer mi je tesko s lijevom ju brisat, pa krevetic je meni s lijeve dakle opet ona na desno stoji. To mi je mm skrenuo paznju pa sad se trudim ju u baby gym, njihaljci i ostalo sto mogu rotirat stavljat tako da glavu sama okrene na lijevo. Na trbuhu kad je onda bas sporo okrece glavu s jedne strane na drugu.Ā 

Grizli
    03. Ožujak 2020. 14:17

Macutica kod moje bude tako posebno kod jutarnjih dojenja sam primjetila. Ja se zezam da ima uzu specijalizaciju kakanje u ciste pelene. Mislim da to je normalnoĀ 

03. Ožujak 2020. 14:25

Kod nas su se ta obilna kakanja smirila nekako paralelno i kad su prestali grcevi. Vjerojatno je probava proradila. Oleovit uzima po 2 kapi cijelo vrijeme i ne uzrokuju grceve isko sam jedno vrijeme mislila da su one uzrok grceva.Ā 
    Sta se trudnoce zice doktor mi je rekao da ni ne pomisljam 2 godine. A s obzirom sto sam sve prosla bas se bojim. Jel znate nekog tko je prijevremeno rodio a nakon toga imao zdravu trudnocu i terminski porod?

• Stelle123
    03. Ožujak 2020. 14:45

Losa znam ih ja dosta al uglavnom do 30, ali sto si stariji to je veca vjv prijevremenog poroda. Vecina ovih sto su radjali 38/39 su uglavnom prijevremeno radjale. Sad ne znam u kojoj si ti fazi.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    03. Ožujak 2020. 15:04

Grizli.hvala za informaciju za osiguranje zivotno. Sjela mi isplata.

11.10.2010 A ā™”
    17.01.2013 I ā™”

03. Ožujak 2020. 15:08

Stelle123

Losa znam ih ja dosta al uglavnom do 30, ali sto si stariji to je veca vjv prijevremenog poroda. Vecina ovih sto su radjali 38/39 su uglavnom prijevremeno radjale. Sad ne znam u kojoj si ti fazi.

Ja imam 35 i ne znam nikog u okolini tko je rodio prije 30-teĀ Ā Znam da su godine rizik no nisu uzrokĀ  da bude prijevremeni porod. Ako samo gledam zene koje su bile sa mnom u bolnici, a klinci im prijevremeno rođeni, vise je bilo onih ispod 30. Godine mi ne idu u prilog no prema vecini doktora kod mene nisu sigurno uzrok toga sto sam ranije rodila jer nisam imala nikakve tegobe zbog njih i zdrava sam... a miome imam od 24.-te godine.

DeeDee
    03. Ožujak 2020. 15:23

Grizli a bit će skokić 6.tjedna. Sad je opet jela 20 minuta, podrignula, pokakala se, presvukla ju i kako sam zavrÅ”ila s presvlačenjem vriska i nikako je smirit 10 minuta..sad je na meni na trbuhu i smirila se, ali duda mora bit u ustima + svako toliko zacvili, doslovno tako zvuči. Ipak je odspavala nekih sat i pol pa sam stigla neÅ” po kući napravit i odmorit cice 😁

[/url

• Stelle123
    03. Ožujak 2020. 15:34

Ja mislim da nema tu nekog pravila. Znam savrseno zdrave koje su prijevremeno rodile, a i one sa 100 dijagnoza koje uredno rodile u terminu. Medjutim, nekako kako vidim u zena sto su radjale vise djece sve je to nekako labavije s drugim, trecim. Obzirom kako si ti sve ovo prosla ne cini mi se da ces imat nekih strah od nove trudnoce.Ā 

url=https://lilypie.com]

03. Ožujak 2020. 15:56

thinkpink1

Lavice nadam se da se nikad nece oglasiti alarmšŸ™šŸ™ Te kapi su mi osobno top, kroz dva dana mi rijesile problem. Drago mi je ako i laviću pomognu.
    Ja ti se moram jos uvijek pikati sa heparinom do 6.tjedna nakon poroda i onda s nalazima na kontrolu kod hematologa vidjet sta dalje. Isto tako i za stitnjacu. To mi je ono najvaznije, ovo ostalo lako…
    Petra neka ste vi napokon domeka, sad ste svi na okupu🄰
    Grizli kako sad curka kontrolira glavicu? Jel si uspjela da podjednako drzi glavicu? Sto se tice tih pristica, milije se najčeŔće pojavljuju napodrucju lica. Probaj vrtirepki taj osip prebrisavat kad se sjetis s prokuhanom vodicom, mislim da ce se smiriti najvise od tog. Meni se cini da joj je mozda i od vrucine.
    Ja sam primjetila da mi pocela kosa vise otpadat nego onace. Kakva je vama situacija s kosom?

Ja sam mislila da ce me to ispadanje kose zaobici no unatrag tjedan dana mi bas jako ispadaĀ Ā Nadam se da necu ocelaviti.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.