ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Ožujak 2020. 08:50

Jutro cure.
    Evo mene u stresu kao i uvijek. 
    Naime jucer sam s njim bila sama cijeli dan,muz i seka su isli na izlet. Poslijepodne sam primjetila da je dva puta onako kao uzimao naglo dah kao kad izronis nakon sto si bez zraka. I ajde ne pridajem pozornost. Obratila mi i mama paznju na to al normalno se ponaša nije nista...oko 17h tako dvaput. Zaspi i iko 19h stavljam ga na cicu, uzme sisu,ne sisa i vidim ne dise dok mu je sisa u ustima. Probam drugu, prohodam malo,nece na sisu. Reko idem ga okupat,toaletu nosa i ostalo i dat cu mu dohrane ako odbije sisu. Urlanje kod kupanja,obucem ga,dodjem u dnevni,probam podojit i on ne dise! Dizem ga,sklapa oci,ne reagira, lupkam ga po ledjima, dozivam,nista,gubi se. Drugom rukom zovem rebro, navode me sta da radim,dobiva se nakon 20ak sekundi kazu da zovem hitnu i dodjemo. Hitna nas vozi na rebro, jos jednom mu se desila tako epizoda al krace..tamo urla na najjace, vade mu krv i ostale pretrage. Krv sve super,on bolje,umoran i spava mu se. Preslusaju pluca sve je ok. Sjeti se dr za vrijeme hranjenja da je to bilo i pita kad smo mu čistili nos. Reko to jutro i nije bilo nesto sekreta,htjela sam i prije spavanja al se ovo sve desilo. Oni mu nos ocistili,pocicao tamo,bili na promatranju nocas i sve ok. Znaci meni njegov nos uopce nije djelovao zastopano a gle kakvo sranje. Umrla sam od straha kao nikad,noge su mi se odsjekle mislila sam da je gotov. 

Grizli
    02. Ožujak 2020. 08:58

Eleonoris memi to tvoje krvarenje sa ogromnim ugruscima nije uopce bezazleno. Ja bi za svoj mir otisla kod gin na pregled, meni su digli frku u rodilistu zbog ugruska velicine oraha, a ne dlana i to svega 2 dana nakon poroda, a ne nakon ovoliko dana i takve velicine. Imas mozda trombofliju kakvu ili si uzimala andol/heparin u trudnoci?
    Ovo za smrad mokrace ne brini pampersice imaju taj neki miris reko bi moj muz po chine shopu. Ako si samo onda to osjetila nije do urina nego do pelene.
    Lavice meni se noge odsjekle samo dok sam citala. 😳 Je*ote koji stres. Nadam se da nece biti vise tih epizoda kod vas.

DeeDee
    02. Ožujak 2020. 09:20

Mare vec je beba dobila antitijela od tebe, ne bi joj trebalo ništa bit. 🤞 da i tebi brzo prođe
    .
    Eleonoris ja sam već pisala kako ponekad stavim pampersicu, ja ne znam da li je unutra neki senzor da znas da je puna ali meni to tako odvratno smrdi, fuj. I kad se popiški, a kamo li kad se pokaka 🤢 dok u platnenima apsolutno nema mirisa. Ostale jednokratne nisam probala

[/url

• Stelle123
    02. Ožujak 2020. 09:22

Ajme Lavice horor. Dobro si skuzila. 
    Ja narucila novi Baby gym cini mi se da mu je to sad zanimljivo kad je otkrio ruke. Ovaj stari je bas los. Danas je super dan mogli bi konacno u malo duzu setnju. Mislim da nas jos muci soor, jezik mu je ponovo bijel nakon 2 miseca. Ispalit cu s time.

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    02. Ožujak 2020. 09:22

Lavica27

Jutro cure.
    Naime jucer sam s njim bila sama cijeli dan,muz i seka su isli na izlet. Poslijepodne sam primjetila da je dva puta onako kao uzimao naglo dah kao kad izronis nakon sto si bez zraka. I ajde ne pridajem pozornost. Obratila mi i mama paznju na to al normalno se ponaša nije nista…oko 17h tako dvaput. Zaspi i iko 19h stavljam ga na cicu, uzme sisu,ne sisa i vidim ne dise dok mu je sisa u ustima. Probam drugu, prohodam malo,nece na sisu. Reko idem ga okupat,toaletu nosa i ostalo i dat cu mu dohrane ako odbije sisu. Urlanje kod kupanja,obucem ga,dodjem u dnevni,probam podojit i on ne dise! Dizem ga,sklapa oci,ne reagira, lupkam ga po ledjima, dozivam,nista,gubi se. Drugom rukom zovem rebro, navode me sta da radim,dobiva se nakon 20ak sekundi kazu da zovem hitnu i dodjemo. Hitna nas vozi na rebro, jos jednom mu se desila tako epizoda al krace..tamo urla na najjace, vade mu krv i ostale pretrage. Krv sve super,on bolje,umoran i spava mu se. Preslusaju pluca sve je ok. Sjeti se dr za vrijeme hranjenja da je to bilo i pita kad smo mu čistili nos. Reko to jutro i nije bilo nesto sekreta,htjela sam i prije spavanja al se ovo sve desilo. Oni mu nos ocistili,pocicao tamo,bili na promatranju nocas i sve ok. Znaci meni njegov nos uopce nije djelovao zastopano a gle kakvo sranje. Umrla sam od straha kao nikad,noge su mi se odsjekle mislila sam da je gotov.

Isuse ja sam umrla dok sam čitala, ne mogu ni zamislit kako je tebi bilo, uzas uzas uzas. meni srce stane kad se zagrcne a kamo li ovo.

[/url

• Zarica
    02. Ožujak 2020. 09:42

O Boze Lavice, ne ponovilo se. Stvatno me toga najvise strah, jedva cekam da prodisu normalno i na usta.

• Zarica
    02. Ožujak 2020. 09:43

Lavice kako su te navodili na telefonu? Kako si mu pomogla?

Simbalija
    02. Ožujak 2020. 09:58

Lavica27

Jutro cure.
    Naime jucer sam s njim bila sama cijeli dan,muz i seka su isli na izlet. Poslijepodne sam primjetila da je dva puta onako kao uzimao naglo dah kao kad izronis nakon sto si bez zraka. I ajde ne pridajem pozornost. Obratila mi i mama paznju na to al normalno se ponaša nije nista…oko 17h tako dvaput. Zaspi i iko 19h stavljam ga na cicu, uzme sisu,ne sisa i vidim ne dise dok mu je sisa u ustima. Probam drugu, prohodam malo,nece na sisu. Reko idem ga okupat,toaletu nosa i ostalo i dat cu mu dohrane ako odbije sisu. Urlanje kod kupanja,obucem ga,dodjem u dnevni,probam podojit i on ne dise! Dizem ga,sklapa oci,ne reagira, lupkam ga po ledjima, dozivam,nista,gubi se. Drugom rukom zovem rebro, navode me sta da radim,dobiva se nakon 20ak sekundi kazu da zovem hitnu i dodjemo. Hitna nas vozi na rebro, jos jednom mu se desila tako epizoda al krace..tamo urla na najjace, vade mu krv i ostale pretrage. Krv sve super,on bolje,umoran i spava mu se. Preslusaju pluca sve je ok. Sjeti se dr za vrijeme hranjenja da je to bilo i pita kad smo mu čistili nos. Reko to jutro i nije bilo nesto sekreta,htjela sam i prije spavanja al se ovo sve desilo. Oni mu nos ocistili,pocicao tamo,bili na promatranju nocas i sve ok. Znaci meni njegov nos uopce nije djelovao zastopano a gle kakvo sranje. Umrla sam od straha kao nikad,noge su mi se odsjekle mislila sam da je gotov.

Suze su mi krenule, Bože koji stres, ja ne znam kako bih reagirala.. Strašno! Baš mi je žao što vam se tako ružne stvari događaju, grozno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

02. Ožujak 2020. 10:02

Lavice grozno. Meni se jednom dogodilo da je prestao disat i poplavio mi. Prestrašno. 
    Pampersice i meni uzasno smrde. Jaih jedino za noc koristim no cini mi se da je uvijek popisan kad njih nosi. Sad sam Puffies kupila i za sad mi se cine dobre.

Damnarexx 🌺
    02. Ožujak 2020. 10:45

Ajme Lavice! Na kraju je ostao bez zraka zbog nosica ili sam ja krivo pohvatala? Uzas uzasa😥 nadam se da vam se nece ponoviti!
    .
    Meni je jutros uz podrig istovremeno vodoskok iz nje izletio, cijela tetra mokra i lokva na podu..usrala sam se, a ona me samo okicama gledala kao sve je ok😎🤷 mislila sam da ce plakati.
    Sad smo bili vagat se kod patronazne i napomenula sam joj, nije nista specijalno iskomentirala osim da je bitno da se nije zagrcnula. Moram napomenuti da uzasno hlapljivo jede, radim joj pauzice al djaba...i zraka se naguta naravno. Probat cu neku drugu bocicu kupit/sisac.
    .
    Znam da se pisalo al sam zaboravila, gleda se prirast od porođajne tezine ili otpusne? Rođena je sa 3350g, otpusna 3150g, a sada ima 3940g😊 a do cetvrtka cemo imati i preko 4kg wuhuu🥳 patronazna je zadovljna, bas mi se lijepo zaokruzila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.