Jutro zene! Nama cini se ipak ide bolji dan nago jucer, nema plakanja. Al od 3 kad je krenula glad jeo je vec 5 puta. Valjda jucer dok je strajkao pregladnio pa nadoknaduje 🙈. Borbe s cicom su se smanjile al jos uvijek prisutne. Ocito se moram pomirit da ce to bit tako. Najbolje jede u polusnu. Grozno mi je kao sto je netko neki dan napisao da cica umjesto da mu je utjeha mu je neprijatelj, al kaj ces, bar su nas grcevi zaobisli 😂😣🤪 odlucila sam dok god hoce jest da necu prec na izdajanje pa makar skratila kad pocne divljat i davala cesce. Izdrzat cemo 💪. Do sljedeceg strajka 🤪😥
Grizli cure su sve rekle, ja nemam iskustva, al znam za sitne bijele pristice da su cuscenje. To je moj imao i povuklo se samo. Sad dobije tu i tamo neki
Deedee #nemajke 🤜🤛. Ne kazem da nije to mozda bolje al sve po malo danas vec znanost. A u rodilistu ne da mi nista nisu pokazali nego o nicem apsolutno nista 🙄
Eleonoris mene je sa simplex spasio jer dok nisam njih nabavila to je bio horor sad je opet bolje od onog kako je bilo stvarno bi ih preporučila i kad mu počne to tako ja mu dam 15kapi i kroz nekih pola sata on je miran i u većini slučajeva zaspe baš ga umire i isprdi se ikaka da valja 😄
Grizli mojoj drugaricom bebac ima identican osip vodila ga je pedijatru rekli su joj da je čišćenje od hormona ona baš kaže da ludi jer joj to traje već mjesec dana
Evo stavim slike pa me bas zanima dal je tako i kod vas. Vidim ima i kod vas osipa, al mene to toliko optereti da ja na kraju imam strah bilo sto jesti.to je na obrazu i glavi
a ovo iza uha preko vrata prema ramenu i prsima.
Danas je to jos super kako je jucer izgledalo sve crveno bilo. Meni je bas bude zao kad ju vidim svu takvu. Samo me brine da ju to ne pece, svrbi ili tako nešto.
I prijavljujem da moje dijete jede svoje ruke cim ima priliku. Ocito su joj jako fine.
Identično, zna bit i dosta jače
[/url
Dobar dan cure :)
Što se malca tiče idealna noc i dan zasad al ja sam u komi..bas me uhvatila prehlada..sopam se cajem i voćem a disem na skrge.
*
Grizli cure su ti sve vec rekle al eto da te i ja umirim..i moj ima tako..samo nije imao po celu nego su mu obrazi puni...isto ujutro nema i onda kroz dan krene crvenit pa nema i tako u krug.
*
Mrgud,Deedee evo jos jedne #nemajke..nisam nikad cula za BH 🤣 To na bok mi izgleda neizvedivo i presporo dok krene vristat.
*
Grceve nemamo (🤞 da se sad ne ureknem) ali od prvog tjedna mu dajem Bio gaiu.
*
Samojed vec sam htjela pitati pa zaboravim...kako je pas prihvatio bebu?
Jok cure hvala. Ja se ziva ubila jucer i jutros od muke i mozganja sto od hrane ne valja. Vec sam pocela sumnjicit jabuke i jogurt. 😳 Tocno Stella sto si napisala ujutro su pristici, a tokom dana krene crveniti, ako se dere ili joj dodje vruce pocrveni sve i to onda izgleda uzasno.
Moja curka danas ima dan D ocito. Sva je uznemirena, cak ni setnju koju inace voli je sabotirala i plakala, a o kolicini 💩 u pelenama da ne govorim. Ja ne znam di to bude u njoj da odjendom toliko izadje.
E sad jos jedno pitanje za iskusnije mame... Koristila do neki dan pelene 1 i kako sam primjetila da kad puno kaka joj do pol leđa dodje uzeli pelene 2 međutim i dalje bude pokakana do pol leđa. Je to normalno ili sam fulala u odabiru pelena, velicini pelena...???
Ja sam danas tako umorna, pospana i konstantno gladna, a i ona je pa smo dobitna kombinacija, valjda takav dan. Noć opet prošla skroz ok, ali zato od ujutro visi na cici, u pauzama ju presvučem, uspavljujem dok se ne rasplače i opet cica, svaka čast mamama kojima je takav svaki dan, psihijatrija lagano🤪🤪 spavala je pola sata kad sam je ubacila u maramu i otišla u šetnju. Sad leži u kolicima i ne može gledati od umora ali se bori da ne zaspi
[/url
Lavice nadam se da se nikad nece oglasiti alarm🙏🙏 Te kapi su mi osobno top, kroz dva dana mi rijesile problem. Drago mi je ako i laviću pomognu.
Ja ti se moram jos uvijek pikati sa heparinom do 6.tjedna nakon poroda i onda s nalazima na kontrolu kod hematologa vidjet sta dalje. Isto tako i za stitnjacu. To mi je ono najvaznije, ovo ostalo lako...
Petra neka ste vi napokon domeka, sad ste svi na okupu🥰
Grizli kako sad curka kontrolira glavicu? Jel si uspjela da podjednako drzi glavicu? Sto se tice tih pristica, milije se najčešće pojavljuju na podrucju lica. Probaj vrtirepki taj osip prebrisavat kad se sjetis s prokuhanom vodicom, mislim da ce se smiriti najvise od tog. Meni se cini da joj je mozda i od vrucine.
Ja sam primjetila da mi pocela kosa vise otpadat nego onace. Kakva je vama situacija s kosom?
Skoljka i Annika tnx cure. Mene bas brine to sto se taj osip pojavi pa smiri i imam osjecaj da svaki put kad se pojavi je vece površine nego par dana prije. Cim se dere ili preznoji to dodje sva glava joj crvena i pristava. Sad bas gledam i izgleda mi ko da se to susi jer su pristici na vrhu bijeli i kao suhi. Jel tako i kod vas?
Je bas je tako kod mog, evo dnas kad sam ga "kupala" skoro nigdje nema ali ispod brade katasteofa, a jucer po licu, jedan dan po cijelom tijelu. To je onda i kod tebe, ne brini, mora im se organizam iscistiti. Jel tvoja imala grceve od d3, ja od sutra pocenjem davati, bas me prpa. Jel se one daju u bilo koje vrijeme ili nakon ili prije jela? Kad se pocinje sa probiotikom?
Grizli nece to kakanje do pola ledja nista sprijeciti
Meni se to još ni jednom nije desilo, ne znam da li moja kaka manje ili je do platnenih, par puta procurilo uz preponu ali leđa nikad 🤔
U svakom slučaju, ne žalim se 😁😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji