Skoljka i Annika tnx cure. Mene bas brine to sto se taj osip pojavi pa smiri i imam osjecaj da svaki put kad se pojavi je vece površine nego par dana prije. Cim se dere ili preznoji to dodje sva glava joj crvena i pristava. Sad bas gledam i izgleda mi ko da se to susi jer su pristici na vrhu bijeli i kao suhi. Jel tako i kod vas?
Ajme koliko toga, nisam stigla ni pročitat do kraja :D
Grizli mojoj tako izgleda čišćenje od hormona, baš kao osip, jedan dan skoro nestane, drugi dan kaos - rekla pedijatrica da je to skroz individualno i traje dok traje, nema veze s hranom.
Mrgud sad mi je lakše, kao debil se osjećala do tvog komentara, sad smo ipak dvije nemajke🙈🙈
Ja stvarno nisam imala pojma šta je BH dok netko tu nije stavio link, niti mi je patronažna spomenula, skužila sam da ga ona na bok spušta i diže ali bez ikakvog objašnjavanja pa se i ja kao trudim tako, ako se znam i zaboraviti, a presvlačiti onako nema šaanse tj. potraje vječnost
[/url
Meni je patronažna u početku dolazila bas cesto, cca dva puta tjedno, sad je dogovor da se čujemo po potrebi ako zelim da ju izvaže ili ako mi nesto treba, do godine dana
[/url
Grizli moj ti ima sa bocne strane kraj ociju te pristice i kad place pojacavaju se, oa prelaze u bijelo,kcer je sva osuta bila,tako ra to ti je normalno. Potraje al prodje.
Nama je noc bila iznimno mirna,ja sam ga budila u pola 3 jer je mlijeka bilo posvuda, jedva ga natjerala da cica (onda me pak mucilo zasto je tako miran🙄). Uglavnom ocistili mu nos i spavao do 6,opet ga nahranila,oko zaspao i eno ga jos cori,stigla sam oprat kosu, rjesit dvije masine vesa,malu u vrtic otpravit i skuhat rucak. Čini mi se da cu prakticirat ovo budjenje u 6🙈
Ma svaka bi reagirala instinktivno,nisam ja nis posebno napravila.
Nego thinkpink dobru ideju si mi dala, uzela sam mu synomarin i inhalirat cu ga da mu se razrjedi ta sluz jer mu ina radi sranje s disanjem kad mu se u grlo nacjedi pa on to jadan iskasljava.
Evo stavim slike pa me bas zanima dal je tako i kod vas. Vidim ima i kod vas osipa, al mene to toliko optereti da ja na kraju imam strah bilo sto jesti.
to je na obrazu i glavi
a ovo iza uha preko vrata prema ramenu i prsima.
Danas je to jos super kako je jucer izgledalo sve crveno bilo. Meni je bas bude zao kad ju vidim svu takvu. Samo me brine da ju to ne pece, svrbi ili tako nešto.
I prijavljujem da moje dijete jede svoje ruke cim ima priliku. Ocito su joj jako fine.
Lavice dobro si se snašla, ne ponovilo se!
Grizli i moj bebač ima tako, čisti se.
Nama patronažna dolazi sad jednom mj ili po potrebi. Mi još muku mučimo sa sisanjem, uopće neće više, tako da sam ja dan noć na izdajalici. Noć nam mirbo prošla jer smo 4 sara bili vani jučer.
Meni ovo djeluje od hormona, da je zahvacena povrsina veca tj. crveno sve upucivalo bi na atopijski. Ako se povuce odnosno smanji crvenilo dok spava, a intezivira dok je budna onda je to to.
url=https://lilypie.com]
Eleonoris možeš kapati normalno bez obzira jer ako su se bili pojavili vjerovatno će opet ili je samo taj dan možda bio hlapljivi il možda nervozan il ko zna al svakak treba kapi redovno koristit da bi imale efekat. Mada čitala sam navodno nije nigdje znanstveno dokazano da bas pomažu te kapi za grčeve. Uglavnom moj mali je imao jednu il dve epizode tih grčeva valjda i od prve epizode ga svaki dan kapam 5x po 2 kapi preventivno
Iako se on poslije svakog obroka muci po malo
Dok prdne ,dok se pokAki ,dok podigne i štuca i onda tek spavanje🙈
Mi nemamo sabisimplex ovdje nego sam neke druge uzela i nezz valjda djeluju
Želim vjerovat da djeluju ipak nije ko taj put
Onda je bio bas koma kad je imao grčeve ili je to možda bio skok u razvoj nisam pametna.
Nervozan kenjkav neutješan i uplakan.
Ne ponovilo se.
Mi koristimo Lefax kapi
Evo stavim slike pa me bas zanima dal je tako i kod vas. Vidim ima i kod vas osipa, al mene to toliko optereti da ja na kraju imam strah bilo sto jesti.to je na obrazu i glavi
Danas je to jos super kako je jucer izgledalo sve crveno bilo. Meni je bas bude zao kad ju vidim svu takvu. Samo me brine da ju to ne pece, svrbi ili tako nešto.
I prijavljujem da moje dijete jede svoje ruke cim ima priliku. Ocito su joj jako fine.
Meni ovo izgleda kao ciscenje
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo stavim slike pa me bas zanima dal je tako i kod vas. Vidim ima i kod vas osipa, al mene to toliko optereti da ja na kraju imam strah bilo sto jesti.to je na obrazu i glavi
I mojoj je bilo tako u kosici i po licu...najvise po obrascicima i celu...trjalo nekoh 10 tak dana mozda malo duze...ispocetka je se pojavljivalo kao tockica dvi tri i odjednom tako navala...a sad koliko je to otpocetka trajalo nezmam...jer dok se pojavljivala jedna dvi tockice i povlacilo se nisam obracala paznju
Sortiraj odgovore
Najstariji