Skoljka i Annika tnx cure. Mene bas brine to sto se taj osip pojavi pa smiri i imam osjecaj da svaki put kad se pojavi je vece površine nego par dana prije. Cim se dere ili preznoji to dodje sva glava joj crvena i pristava. Sad bas gledam i izgleda mi ko da se to susi jer su pristici na vrhu bijeli i kao suhi. Jel tako i kod vas?
Je bas je tako kod mog, evo dnas kad sam ga "kupala" skoro nigdje nema ali ispod brade katasteofa, a jucer po licu, jedan dan po cijelom tijelu. To je onda i kod tebe, ne brini, mora im se organizam iscistiti. Jel tvoja imala grceve od d3, ja od sutra pocenjem davati, bas me prpa. Jel se one daju u bilo koje vrijeme ili nakon ili prije jela? Kad se pocinje sa probiotikom?
Mi smo imali neku kontrolu sa sedam dana i meni pedijatrica rekla da ne dajem k1d3, da nema potrebe i da ce od toga samo grčeve imati, boo. Sad na kontroli s mjesec dana nam je dala oleovit.
.
Think dobro da si napisala, ja zaboravila..i moja patronažna mi je savjetovala prokuhanu vodu za čišćenje lica. Btw meni kosa i nokti bolji nego ikad u životu, za sad. A kosa mi pada uvijek pa tu ne vidim razliku
[/url
Lavice, ne ponovilo se! Strašno je i jednom to doživit, a kamoli nonstop strepit hoce li opet. Baš mi je ža. Jednom sam doživila to kod male rodice i jos se sjecam i tog trenutka i prestravljene majke. Nesto najgore ikad.
Grizli, i ja bih se zabrinula da je toliko crvena, ali valjda je normalno ako i druge cure kazu da je isto i kod njih. Kod mog su pojedinacni pristici, nema crvenila.
I da, baš bezveze ovi odlasci pedijatru u ovo doba bolesti. Bolje izbjegavat, nazovi telefonski.
Petra, zapisujes raspored? Njih dvije + jos dvoje! Bravo i izdrzi!🤗🤗
BH? I ja sam tek ovdje na forumu cula za to, ali ne primjenjujem. Na splitskoj neonatologiji nisu spominjali.
Kod moga duda, ljulja i baby gym nula bodova. Grceve nema. Dojenje ide.
Danas kod pedijatra 4600, 57cm. Malo je blijed i žut pa cemo provjerit krv. Je li koja od vas lovila urin u vrecicu?
Sutra smo opet kod kardiologa pa cemo vidit sta kaze za operaciju.
Sutra je i pregled kukova. Kad smo se narucivali, rekli su da je pedijatar duzan narucit nas direktno, a on se pravio mutav i nudio kod sebe za 200 kn. Nije mi se svidjela ta neiskrenost. A bas mi je bio drag😋.
Kako je kod vas?
Ja stvarno uzivam sa bebicom i jedva cekam ici na drugo sto prije. Bio je CR, ali gin je rekao da mogu u 9., 10., mj. ostat trudna što se toga tiče, tako da se nadam da cu pocetkom godine opet na ivf, pa kad uspije.😉
Citam redovno, ali ne pisem previse. Volim kad procitam da smo u slicnim situacijama, lakse je😘
I divim se nocnoj smjeni, ja jedva oci drzim otvorene tada😁😴😴
Meni su i nokti i kosa u istom stanju kao prije trudnoce, mozda jer sam nastavila piti vitamine? 🤷
Neka tako i ostane😁 jooj jedva cekam ofarbat se!
.
Hani svaka cast na hrabrosti 😁 meni je u planu za 3-4 god, ako se ne zalomi prije. Taman da do 30te sve obavim i gotovo.
.
Curke, jel se vama isprala boja/print sa Ethereal tetrica? Meni da😔 perem na 60 i susim u susilici...mozda je to susilice. Bas sam lijepe odabrala i sad se jedva vide..sta ce biti za mj/dva😂😂 bijele.
Damnarexx ja sam se prošli tjedan nakon proučavanja interneta i isčitavanja sastava farbe u dućanu jedno sat vremena 😂😂 na kraju ipak pofarbala, napokooon. Nisam od kad sam saznala da sam trudna, znači u zadnjih cca 15 godina uvjerljivo najduži period, osjećala sam se golo, čudno i ekstremno dosadno 😅
Kako neki ljudi ne mogu bez šminke, tako ja ne mogu bez neke boje na glavi 🙈
[/url
Damnarexx ja sam se prošli tjedan nakon proučavanja interneta i isčitavanja sastava farbe u dućanu jedno sat vremena 😂😂 na kraju ipak pofarbala, napokooon. Nisam od kad sam saznala da sam trudna, znači u zadnjih cca 15 godina uvjerljivo najduži period, osjećala sam se golo, čudno i ekstremno dosadno 😅
Bome, svaka ti cast! 😁 Ja imam plave pramenove, i nazalost ne mogu se sama ofarbat. U trudnoci sam se ofarbala jedno 3 puta. Da sam se zapustila na sta bi to licilo, pola glave pramenovi pola tamno smedja kosa🤯😂
Bome, svaka ti cast! 😁 Ja imam plave pramenove, i nazalost ne mogu se sama ofarbat. U trudnoci sam se ofarbala jedno 3 puta. Da sam se zapustila na sta bi to licilo, pola glave pramenovi pola tamno smedja kosa🤯😂
Tako nekako sam ja izgledala 🙈🙈🙈, do pola glave izrast, nemam pojma koja je to boja, ajmo reć svijetlo svijetlo smeđa, a donja polovica plava 😂
Al čak nije tako tragično izgledalo, čak što više, dok mi je kosa bila u repu/punđi je bilo fora (tješ tješ 😁)
[/url
E moje dijete danas jede svakih sat i pol 😣 ne zalim se 🙈 jer bar ne place i ne odbija cicu 😂. A nismo u nikakvom skoku. Vec sam se 3 put kao krenula spremat da idemo u setnju, al evo ti njega on bi jeo. I onda zaspe I spava 5 min i evo ga opet budan skroz. Fascinatno mi je kak oni imaju faze, prosli tj potpuno drugaciji od ovog.
I ja bi tila jos jedno i da sa 35 god budem malda mama sa velikom djecom🙈🙈🙈....a u tila bi da zajedno odrastaju da nemaju veliku razliku...al svakako cu sacekat god dana pa ako se ne predomislim😅😅
A sta se tice kapu k1d3 iskreno dajem ih neredovito...jer joj dajem ad ponekad pa me strah...kad sam pitala patronaznu rekla mi je da ako dajem iti kap da se moze predozirat...a ped mi je rekla da joj ih dajem pa sam uzela srednje misljenje kad joj dam vise ad ne dam joj ih a kad pije moje mlijeko dam joj ih...😊😊..
Grizli sad sam se sjetila da si i ti spominjala da si alergicna. Pedijatrica je bila spominjala ako se nakon to ne pocne smanjivat da je moguce da je atopijski. Ali tu ti nema neke pomoci osim mazanja s kremicama. Premala je za bilo kakvo testiranje.
url=https://lilypie.com]
Mrgud moja ti je jela u 8i45 10 minuta, u 9i35 20 minuta i u 11i15 punih pola sata 🤪🤪
Nakon toga kupanje i sad konačno spava zadnjih pol sata, ali imam osjećaj da je cijelo vrijeme u polusnu, samo čekam da krene. Ali pozitivno je to šta ne moram izdajat, prvi dan ikad od rodilišta 💪
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji