Lavice kako su te navodili na telefonu? Kako si mu pomogla?
Pa u principu sve sto sam i sama probala, tapkanje po ledjima, i jos su rekli da mu pusem.u lice,da se onda scimaju. Ja sam od ocaja krenula dati mu disanje na usta iako nemam pojma kako tako maloj bebi izvesti...uglavnom on je samostalno prodisao nakon toga,jos sam ga tresla od panike. Ajme Losa,sta si ti napravila tada?
Damnarexx da,ispada da je od nosa jer oni ne znaju drukcije disati. Sad mu cistim prije svakog obroka. Inace danas mi je bljucnuo fest tri puta nakon hranjenja. Nemam pojma ima li veze sa svime ovime. Idemo danas na kontrolu pa cu pitati.
Damnarexx i moja zadnja tri dana bljuca, ne kužim zašto, samo jednom je bio vodoskok ali ista stvar, uz podrig izbaci i nakon toga guguće. Nije nikad u mjesec dana pa ne kužim zašto sad ali očito joj to bude višak..
.
Ja isto ne znam kako se gleda, ja sam računala od porođajne tih 730g, od otpusne je više.
U svakom slučaju prirast je super, bravo Elin, bravo mama 💪
[/url
Isuse lavice noge su mi se odsjekle dok sam citala. Naspram toga svi nasi problemi se cine kao macju kasalj. Stvarno najbitnije da je ipak sve u redu i da sad imas taktiku za dalje
Glupo mi se sad zalit al mi smo imali tesku noc. Tj dijete nije, ja sam. Jeo je u 9, 1, 3, 6. I kak je jos jucer odbijao cicu, imala sam svaki put spremno. Al jos jednom moram skinut kapu svim curama koje se izdajaju. Znaci ja ne znam kad vi stignete ista. Meni ovo kad je manji razmak da trazi jest doslovno budem budna cijelo vrijeme. Presvuci ga, nahrani, operi bocicu, izdoji se za sljedeci obrok, operi izdajalicu. I eto vec je budan. Ok po danu nekak ide sve lakse, al po noci mi je to prestrasno. Tako da cure svaka cast 💪
I onda sam kad je svanulo odlucila da je novi dan i da moramo probat forsirat cicu opet. I to je bila takva borba. Prvo je 3 puta povuko pa plakao i tako 20 puta onda sam se misla izdojit i spustila ga, to plakanje mi je bilo stravicno. Onda sam ja malo plakala. Onda sam ga utjesila i probala opet i na kraju je normalno cicao 20ak min. Nadam se da cemo uspjet. 😥🤞
Ajme Lavice ovo je strašno za pročitati a kamoli doživiti...bitno da je sve ok. Al da im tako moze zbog nosa biti 😮 morat cu na svoga pripaziti.
Damnarexx fino ste se popunile ☺
Lavice mi joj cistimo ujutro i pred spavanje..i dosta izadje bjelih smrkljica. Imamo onaj nastavak za usisavac i super izvlaci🤞
Deedee i ja mislim da je visak 🤷 ko ce ga znati. Vidjet cu u cet sa pedijatricom :)
Hehee hvala curke na pohvalama🙈🥰
Mrgud tako je meni skoro svaku noc..bas koma.
Nadam se da ce vam danas ici na bolje💪😁
Lavicemi joj cistimo ujutro i pred spavanje..i dosta izadje bjelih smrkljica. Imamo onaj nastavak za usisavac i super izvlaci🤞
Deedeei ja mislim da je visak 🤷 ko ce ga znati. Vidjet cu u cet sa pedijatricom :)
Hehee hvala curke na pohvalama🙈🥰
Ne razumijem to s nastavkom za usisavac. Moze mi neko objasnit tu caroliju:) mi samo par puta dnevno ustrcamo fizioloske, zasad se pokazalo u redu
I onda sam kad je svanulo odlucila da je novi dan i da moramo probat forsirat cicu opet. I to je bila takva borba. Prvo je 3 puta povuko pa plakao i tako 20 puta onda sam se misla izdojit i spustila ga, to plakanje mi je bilo stravicno. Onda sam ja malo plakala. Onda sam ga utjesila i probala opet i na kraju je normalno cicao 20ak min. Nadam se da cemo uspjet. 😥🤞
Pricala mi je cimka iz rodilista da joj je najteze bilo vratit malu na cicu jednom kad je probala kako lako ide iz bocice. Samo forsiraj, nedaj mu da zaboravi tehniku cicanja cicke. Takodjer mi se cini da se na cici lijepo umore pa nakon toga i lijepo spavaju. Drz se!
Lavice kako su te navodili na telefonu? Kako si mu pomogla?
Pa u principu sve sto sam i sama probala, tapkanje po ledjima, i jos su rekli da mu pusem.u lice,da se onda scimaju. Ja sam od ocaja krenula dati mu disanje na usta iako nemam pojma kako tako maloj bebi izvesti…uglavnom on je samostalno prodisao nakon toga,jos sam ga tresla od panike. Ajme Losa,sta si ti napravila tada?
Damnarexx da,ispada da je od nosa jer oni ne znaju drukcije disati. Sad mu cistim prije svakog obroka. Inace danas mi je bljucnuo fest tri puta nakon hranjenja. Nemam pojma ima li veze sa svime ovime. Idemo danas na kontrolu pa cu pitati.
Da, ja sam taman nedavno na vozackom ucila kako ide s bebama, upuhivanje i u usta i u nos istovremeno, ali ne znam sto reci, strasno je to sve. Idemo dalje, nedamo se!
Lavice bome ja sam citala u dahu tvoj post, svaka ti cast kako si uspjela ostat pribrana i jos uz to zvat rebro. Super da je na kraju "samo" nosić u pitanju. Nadam se da vam se nece ponoviti, niti ikome dogoditi takvo što.
Damnarexx i DeeDee ja isto jedva cekam pregled kod pedijatra, u pocetku je to bilo samo bljuckanje, ali zadnjih 10ak dana se pojavi bas u mlazu i to vecinom iza svakog obroka, rijetko kad prođe samo uz bljucanje. Isto mislim da joj se nos cepi od toga pa joj ga cistim 2xdnevno, kao cujem da je teze prohodan, ona ubacim i popodnevno sauganje nosa. Ono sto sam skuzila da joj je puno bolje je da nakapam sa sinomarin baby kapima koje su hipertonicna otopina pa uz vlazenje sluznice nosa djeluju na edem sluznice jer su njihovi putevi i onako sitniji pa im svaki mm puno znaci, dok je obicna fizioloska, aqua maris i sl.obicne izotonicne otopine.
Ja pocela obilazit svoje labose, tako sam danas pocela sa stitnjacom, sutra idem na rebro zbog hematologa i redom onda s nalazima obilazit "svoje" specijaliste.
Sortiraj odgovore
Najstariji