ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    02. Ožujak 2020. 13:29

Ajme lavice grozno...al svaka cast super si reagirala
    ..i na kraju najvaznije da je sve ok...i ja sam primjetila da mojoj nekad zna mlijeko izlazit kroz nos..kad bljucne ili tako nesto...i dnevno jedan put na usisivac isisam nos...bome imam sta i isisat...onaj el. Je samo povrdinski al ovaj bas isisa...pocela sam koristit zadnjih tj dana....

02. Ožujak 2020. 13:56

Lavice svaka cast na pribranosti i reakciji . 🤞🏼Neznam kaj da kažem osim ne ponovilo se.

02. Ožujak 2020. 13:58

Moj stalno bljucka nakon hranjenja i kiše
    Valjda mu i u nos ode 
    Al kolko tog izbljucka nebi čovjek povjerovao. 

Lavica27
    02. Ožujak 2020. 14:50

Zarica za usisavac se zove onaj Nosi Vac ili tako nesto,utakne se na otvor crijeva usisavaca a usisavac na najmanju brzinu. Malo fizioloske u nos i posisas to.
    Danas uglavnom sjedim i gledam u njega kako dise.
    Thinkpink zasto ti imas tolko hodocascenja za nalaze nakon poroda?
    Inace i moj bljuca danas bas dosta. Probala sam mu staviti jedan obrok AD-a,pojeo je 60ml samo a unutra samnstavila taj Gaviscon za refluks sto su mu tamo prepisali na otpustu i svejedno je bljucao. 

02. Ožujak 2020. 15:24

Lavica27

Zarica

Lavice kako su te navodili na telefonu? Kako si mu pomogla?

Pa u principu sve sto sam i sama probala, tapkanje po ledjima, i jos su rekli da mu pusem.u lice,da se onda scimaju. Ja sam od ocaja krenula dati mu disanje na usta iako nemam pojma kako tako maloj bebi izvesti…uglavnom on je samostalno prodisao nakon toga,jos sam ga tresla od panike. Ajme Losa,sta si ti napravila tada?
    Damnarexx da,ispada da je od nosa jer oni ne znaju drukcije disati. Sad mu cistim prije svakog obroka. Inace danas mi je bljucnuo fest tri puta nakon hranjenja. Nemam pojma ima li veze sa svime ovime. Idemo danas na kontrolu pa cu pitati.

Nas su pustili doma u 34-om tjednu kad on nije znao jos jesti... odnosno uskladiti sisanje i gutanje sa disanjem te se dogadalo da zaboravi disati te bi onda poplavio. Isto sam mu puhala te sam ga stipnula za dlan te je onda prodisao. Jednom je to bas ekstremno bilo a par puta bi poceo plavit oko usta te sam onda makla flasicu oa bi prodisao. Morala sam ga na svijetlu hraniti. Uzas... rado bi to zaboravila 

02. Ožujak 2020. 15:50

Kako vi svojim bebicama uha cistite? Ja prodem sa stapicem i primijetila sam cak i mlijeka u uški 

Red Fox
    02. Ožujak 2020. 16:10

Lavica pretrnula sam kad sam citala, hvala Bogu da je sve dobro.
    Losa ja sam isto skuzila bijelo u usima, al samo nakon kupanja sa tertrom pobrisem kolko mogu. 
    Mikio jesu vas to bas pedijatrica poslala na pregled? Sad kad si to sve opisala bas me zanima jel moj isto koristi obje strane, ja to uopce nemrem skuziti.
    Inace kad ste pisale o dojenju, moja sad prek dana dok cica mase rukama, hvata me za majcu, bas je jako nemiran, navlaci cicu i tak, a po noci bas lijepo mirno cica.
    I hvala svima na savjetima za dojenje, uspjelo smo doci do toga da vise cica nego je na flasici😊
    I jel zna mozda netko di ima za kupiti laganih vezica za dudu, onak kao vrpca? Gledala sam u pepcu al nema. Rekla mi je frendica da je ona na ljeto kupila tam za 3 kune

Točkica37
    02. Ožujak 2020. 16:20

Lavice usrala sam se citajuci. Bebo ne zezaj vise mamu tako

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    02. Ožujak 2020. 16:25

Ajme Lavice meni je bilo grozno za pročitati ne mogu ni zamisliti kako je tebi bilo . Nadam se da si malo nadošla i da je bebač dobro .
    Mare,i mi smo išli privatno . Poliklinika Slavonija ,200 kn
    Grizli ,jede svakih sat i pol dva ali se borimo i sa soorom pa vjerujem da je zato bol još gora . Došlo mi je već milijun puta da odustanem ali se nekako tjeram dalje . Muz mi je isto par puta rekao da mu dam dohranu jer ne zna kako da mi pomogne kad plačem a ja sve nekako mislim da jednom mora na bolje 

• mom12
    02. Ožujak 2020. 16:49

Ja sam uzela vezicu za dudu muler bas je preslatka sa Igrackicom nekih 30kn...i meni se desilo da mi ona nedise al to samo na kratko....dok jede...po meni nista zabrinjavajuce....isto iza uha i u uhu zna bit mlijeka kako se ponekad slijeva pa valjda zato...ne koristim stapice strah me 🙈🙈...kad je kupa operem i poslje tetrom pobrisen...a ja sam skuzila da mojoj nekako oko zatitra kad se zabulji u nesto...i to planiram rec pedijatru kad budemo isli slj mjesec..jel kojoj od vas tako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.