Jeste vidle ovak nes:
https://netscroll.hr/shop/djecji-kutak/active-play/?fbclid=IwAR099KolneFJG5zQ8Y--4LQ0Rel-ivJc2zHnDpLfNjO9txdCpvilpzf5_bk
podloga za vrijeme na trbuscicu, izgleda mi super za zaintrigirat bebu da provede vrijeme na trbuscicu
Od kad se uopÄe stavlja bebu na trbuÅ”ÄiÄ i na koliko dugo? Nalazim masu razliÄitih informacija?
Moze se od rodjenja poceti:) Mi ga stavljali prvo na par sekundi jer nije to uopce volio pa s vremrnom malo povecavamo vrijeme na trbuscicu. Sad ga nekad stavimo na dve tri minute kada je dobre volje pa dozvoli. Ali i kada spava na tebi to se isto ubraja i pomza mu da zavoli biti na trbuscicu.
Nemrem sve teme pohvatat:) Mi isto po danu kako je netko rekao stavimo spavat malog uz telku ili neku drugu buku (i pedica nam rekla da ga ne stedimo zvukova po danu). I glazbu mu pustamo dosta. A po noci mrak i medvjedic koji pjevusi + nase pjevuskanje. Takodjer mu je san po noci puno tvrdji.Ā
Nama isto patronazna i pedica rekla da jednom dnevno povucemo i pocistimo pisu, ali mi to malo rijedje radimoJa isto rekla muzu da je to njegov posao, ali ne forsiramo s obzirom da nam je objema to nezgodno nekak. Al kaze mi muz da se njemu to bilo sljepilo ko klincu jer mu valjda starci nisu povlacili i da to traje sekundu dok ti doktor to nekak cvakne, ali da mu je taj pregled ostao trauma iz djetinjstva. Doktor mu rekao nece nista bolit, a kad ono uzas
Mikio, ja isto odlucila: ako pedica nes kaze to je tak i necu se vise sekunde zamarat jer se tak mozemo do ludila dovest. Kilaza je prva i glavna stvar koju oni gledaju tako da se ne moras bojati da joj je promaklo ili slicno:)Ā
Jeste vidle ovak nes:
https://netscroll.hr/shop/djecji-kutak/active-play/?fbclid=IwAR099KolneFJG5zQ8Y--4LQ0Rel-ivJc2zHnDpLfNjO9txdCpvilpzf5_bk
podloga za vrijeme na trbuscicu, izgleda mi super za zaintrigirat bebu da provede vrijeme na trbuscicu
Od kad se uopÄe stavlja bebu na trbuÅ”ÄiÄ i na koliko dugo? Nalazim masu razliÄitih informacija?
Moze se od rodjenja poceti:) Mi ga stavljali prvo na par sekundi jer nije to uopce volio pa s vremrnom malo povecavamo vrijeme na trbuscicu. Sad ga nekad stavimo na dve tri minute kada je dobre volje pa dozvoli. Ali i kada spava na tebi to se isto ubraja i pomza mu da zavoli biti na trbuscicu.
Bila mi je juÄer frendica koja je fizioterapeut pa mi je objasnila da, iako, na meni je pretezno uvijek na trbuÅ”ÄiÄu, na to nisam raÄunala:)
[/url
Moj je volio bitina trbuscicu kad je bio manji a sad samo kad je dobre volje... inace vriÅ”tiĀ
Jutro :) nama je noÄ bila ovaj put relativno dobra ,zaspao je svaki put poslije sike iako ne duže od sat i pol ,dva ali nema veze . Bar nije bio budan kao prethodnih noÄi . NoÄas sam prvi put osjetila totalno bezbolno dojenje na Ā jednoj ,znaci samo osjeÄaj onog strujanja i naravno da ne može dugo potrajati . Izgleda da je izritirao bradavicu pa me sljedeÄi put bas bolilo . I jutros opet osjetim kako me boli dojka i skuzim da mi se pravi kvrga Tj veÄ se napravila . Ja stvarno vise ne kužim zaÅ”to mi se stalno vraÄa to š
Dobro jutro :)
Nama se dobar dan prebacio i na noÄ..budio se u ponoÄ i u 4..pojeo i spavao. Od nekih pola 6 je poÄeo stenjat i prdit i hrkat da bi oko pola 8 toliko napunio pelenu da ju nisam mogla zatvorit š¤£š¤£
Poslije je jeo i sad spava a mama se ide lijeÄiti...muz me zarazio, boli me grlo,nos curi i trÄim na wc š samo da i mali ne pokupi od nas..
*
Dalindas sretno danas š¤ Mi dobili termin tek u 5om mj tak da cemo to privatno rijesiti.
*
Sad smo opet imali epizodu "gladan sam al necu viÅ”e uhvatit sisu da se najedem do kraja" pa sam ga nosala okolo nekih 15min i onda mu ponovno ponudila i prihvatio je š
Dalindas mene isto jos uvijek boli lijeva bradavica kad god mora cicat osjecam bol. Na desnoj samo to sto bi ti rekla strujanje lad vuÄe, al lijeva jos uvijek mi nije ragada zarasla i pocet cicanje bez sesirica je nemoguce. Ja joj nakon 4-5 min maknem sesiric inace cicanje traje po sat vremena i naguta se zraka imam osjecaj, al bas me boli i dalje. I pojavi se kvrga svaki put na istom mjestu ako je cica prepunjena, al hvala bogu nestane kad ona krene cicat, s time da mora tu cicu bas svu isprazniti pa ja znam izdojiti prvi dio cca 20-30 ml i onda joj dati, ako ju ne isprazni kvrga ostane. Jel ti proslo mozda viÅ”e vremena izmedju dojenja?Ā
Bok svimaš
Vi ste se raspisale,ja sam bila malo odustna.Å to se tiÄe moje curice mi i dalje lijepo funkcioniramo.Preko noÄi imamo samo jedno buÄenje,zapravo u 5 ujutro i od tad svaka 2 i pol sata jelo tako da se ja odliÄno naspavam jer i zaspi naveÄer oko 22 :)
Preko dana je viŔe manje budna osim kad idemo u Ŕetnju,onda spava ko top.
Å to se tiÄe zvuka dok ona spava apsolutna niÅ”ta joj ne smeta,može se lupat,sluÅ”at glasna muzika i priÄat..ona ne reagiraš
Mi Äekamo poziv pedijatra da obavimo prvi pregledš
A ja sam malo zabrinuta i dalje Å”to se tiÄe moje menstruacije.PriÄala sam sa privatnom ginekologicom koja mi je savjetovala ako dobim temperaturu i budem imala opet ugruÅ”e veliÄine dlana da odem do bolnice.No ja sam imala prvi kad sam je dobila i onda mi je opet ispao jedan tri dana poslje..nemam temperaturu i ne osjeÄam se loÅ”e ali nisam sigurna Å”to da mislim i radim? Dali netko misli da se kroz par dana to opet po noÄi nakupilo pa ispalo? PoÅ”to s oproÅ”tenjem svaki dan curim ono obilno i nema ugruÅ”aka i onda tako treÄi dan ispadne veliÄine dlana ili neÅ”to manješš°
I dali netko koristi pampersice? Mi smo s njih preÅ”li na babylove joÅ” dosta prije ali sam joj bila stavila jednu ovu poÅ”to je nekako zalutala u kutiju s pelenama i doslovno imam osjeÄaj da se usmrdila na bebi a samo je piÅ”kila..i onda zapravo nisam bila sigurna dali s bebinim urinom neÅ”to nevalja ili ipak takva pelena? PoÅ”to se vidjelo i kao da Äe se raspastššš¬
Sortiraj odgovore
Najstariji