ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    11. Lipanj 2020. 22:11

Grizli jesi li mozda jela rajcicu ili nesto crveno? 
    Mozda glupo ali ja jela rajcice par dana zaredom otvorim pelenu a ono krv meni jel brzo zvala muza na kraju bila obojana stolica izgledala je bas crveno i nakon toga pauzirala nije vise bilo. Mislim jel u tragovima ili je bas krvavo?

• Bobica91
    11. Lipanj 2020. 22:14

Pisala si da pije antibiotik mozda zbog toga? Ja sam pila antibotik ma je moj bebac imao bas proljeve ali ostalo sve ok. Proslo kad sam popila kuru, ne bih ali angina teska ni vodu nisam mogla gutat.

Grizli
    11. Lipanj 2020. 22:57

Jela sam uobičajeno sve sto i do sada, jedino sto mi pada napamet da je drukcije je piletina koju sam jela sto je kupljema u trgovini ne u mesnici kao inace. Pije da antibiotik 3 dan tu vecu dozu isla odmah to gledat da nije nuspojava al nema u uputama navedeno to kao nuspojavu. 
    Bas proljevasta stolica prije koje je sisala i sva se izvijala dok se nije pokakala. A kakala je danas sigurnih 5 puta, al ovo je bas bilo proljevasto ostale nisu tako. I prije nije bilo te krvi. A imala je popodne samo neki osipic sam skuzila po trbuhu jako blago i do kupanja nije ga vise bilo. Sad spava svako malo ju probam da nije temp dobila slucajno, al nista normalna temp joj je. Budem popratila ju nocas, nadam se da nije nista. Jel moze imati takve simptome od zubica, jer joj donje meso bas mjehurici kao dosli pretpostavljam da su to zubici koji nicu. 🤷‍♀️🥺

Red Fox
    11. Lipanj 2020. 23:03

Losa hvala na brzom odgovoru 😊 nadam se da ce i moj uskoro pocet vise jesti kasice. Kak veli moj muz”jesi ikad vidjela odraslog muskarca da jede na flasicu”😂 sve ce doci na svoje.
    Grizli zbog zubica ti je moguc proljev jer luce puno vise sline. A za tragove krvi nisam procitala. Znam da je netko tu pisao ak se pojavi jednom, dva puta u maloj kolicini da je to normalno. Moguce da je i do atb. Jel joj dajes kakve probiotike? Znas da trebas napraviti razmak od 4 sata od atb ako dajes?

• mom12
    11. Lipanj 2020. 23:43

Grizli ja bi svakako sutra nazvala pedijatricu i rekla joj to...

• Zarica
    11. Lipanj 2020. 23:51

Tenks cure, probam ovo sa slanim oblogom. Da, bas sam pomislila da mi izgleda kao zulj...ali nije preveliko, samo boli kad mali vuce. U svakom slucaju hvala😘
    Mikio, moj mali isti ko i Nina. Na zlicu bez problema uzme vodu i vitamin D i to bas zeli, al cim  kasicu stavim cvrsto zatvara usta. I kad uspijem malo mu ugurat to, onda ispljuva ili taj nagon povracanja bude. A nudit cu mu svaki dan i nadat se. Tolko voli cicat mislila sam sa ce bit lud za kasicama od pocetka. 
    .
    Mi stigli na more. Bas je bio super cijeli dan do navecer. Ajme koje vristanje. Nemamo krevetic jer nismo htjeli tolko nakrcavat auto za ove 3 noci. U svakom slucaju uzas, mislim da je punih sat vremena vristao na najjace. Stavili smo ga spavat u kolicima u kosari...valjda bu ok to,hhhh

Valkris
    12. Lipanj 2020. 07:30

Jutro, 😁
    Mi isto na moru. Predivno vrijeme 🏖️ Prespavao cijeli put do Zadra (2h nam je trebalo) 
    Punimo baterije 😃😃
    Stavili ga u kosaru spavati, ma kakvi sve izudarao pa ga prebacila k nama i naspavali se cak (ja koristim cepice za usi sad jer ne mogu od onog hrcka spavati)

Ugodan vikend ☺️☺️

Lavica27
    12. Lipanj 2020. 07:35

Jutro cure! Prezivila sam🤪
    Mali je bio odlican,kako ga je tko drzao,samo je zaspao na rukam. Smjehuljio se,milina. Imam najbolje kumove i prijatelje koji su nam sve pomogli pospremit,oprat,djecju sobu pogotovo (ko ima djecu zna kakav je uragan nakon sto se dvoje a ne 7 djece igra unutra)🥰
    Mi smo se samo strovalili u krevet poslije. Jos jedna dobra noc, probudio se u 3, pa u 6. U 6 sam mu malo dodavala dudu i sad i dalje spava s tatom.
    Idem nas pakirat do kraja da krenemo do vremena za spavanje...
    .
    Grizli kakvo je stanje?
    .
    Zarica i moja kci je tako u kosari par noci na moru spavala, e sad ako se dobro sjecam, moja kosara ima neke rupice za ventilaciju ispod spuzve pa je "approved' za prekonocno spavanje (ameri i certifikati🤷‍♀️)
    .
    Vidim svi ste naveliko u kasicama,mi cemo za tjedan dana krenut,jedva cekam🤩
    .
    Mikio tulum prosao dobro? Pphvaljujem onaj korektor maybelline tekuci,ima ti gore kao kuglica spuzvicu,60ak kn. Kupila ga na preporuku,sakrije i najteze noci🙈 Priznaj,osjecala si se 10mladje 😂 Vezano uz tortu, prokleti Zagreb. Da odes 10 km do zapresica, stupnika ili na koju stranu ti je blize platila bi dvostruko manje... 🙁

Lorena94
    12. Lipanj 2020. 08:22

Jutro drage moje... Mi smo imali koma noć. Put za Zg prošao super, al zato za doma užas. Nije se htio vozit u sjedalici, onaj moj se samo cerekao, naravno posvađali se, pa ga noćas nije ni čuo, a ja od 2 h nosam...

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 09:03

Jutro. Lorena94 mozda previse stimulacije u kombinaciji sa jos necim pa se premorio. Moj zna tako ako ga ne uspavam onog trena kad mu se spava vristanje isto katastrofa.
    Ja se ustala prije malog on jos spava smisljam sta cu mu danas uvalit za jest.
    Sad sam sebi skuhala pir griz da ja vidim okusom kako je to posto cu i njemu kuhati pa pitanje jel mu smijem danas napraviti pir griz sa jabukom ili da mu dam samo jabuku pa za 3 dana griz. Ili da mu izmjesam tu jabuku sa vec uvedenim povrcem? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.