ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 13:57

Cure, sretno onima koji idu na more/izlete/vjencanja/feste😁
    Mi smo lagano poceli primat goste, pa su nam dosli prekjucer frendovi, jucer isli na vikendicu..danas cemo do njene prabake u K.Toplice i tako😂 
    Ispunjeni dani, pa se bas ni ne stizem javljati...

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 13:58

Ne znam tko je napisao da ce kupiti Avene SPF50 djecju kremicu za sunce, i ja cu isto, cula sam sve pohvale za nju.

annika
    12. Lipanj 2020. 14:00

Ja konačno ujutro predala M mužu i odspavala još sat. Bila sam već na rubu jer imam cirkus sa kćerkinom školom- ostala je bez komp i moba cijelo ljeto-mislim da ne moram dalje objašnjavati, imali 8 dana goste, stariji isto luduje, Matija po danu ne spava nikako već dulje vrijeme.
    Uz to mi se trbuh i ledja raspadaju od bolova kao da imam mengu a od nje ni traga. Sto bih sad dala samo da imam nekog blizu da uskoči s ručkom ili da pričuva bebu na sat

[iimg]

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 14:01

Damnarexx kod iste smo 🙂 meni je isto to rekla pa sam joj spomenula da imam tu knjigu i rekla je da je i to isto super. S tim da je rekla i da mogu gotove kasice, al sam ja rekla da bi sama radila. 
    Ja sam skuzila da kad krenes s jednim planom toga se treba drzati. Cilj je na kraju krajeva isti, da dijete nakon kaj napuni godinu dana rucak isti ko mama i tata.
    Sjecam se kak smo se smijale jelovniku iz vrtica kad je mala od kolegice krenula😂 na meniju grah i kranjske, a veli kolegica da to ni doma nije nikad jela

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 14:08

Ajoj Annika, zvuči baš grozno 😏😏😏
    Želim ti da bar Matija počne spavat kad se već na pubertet ne može utjecati..
    .
    Damnarexx zakon, neka, uživajte 🥰

[/url

annika
    12. Lipanj 2020. 14:20

Cure koje koristite nosiljke, koju bi mi preporučile?

[iimg]

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 14:52

Losa bas tak 😂 mislim da ne treba napraviti sf od te dohrane. Bas me baka pitala kaj mu dajem pa kad sam rekla tikvice odgovorila mi je da su oni samo pajceke s tim hranili 😂
    Annika ja imam ergobaby omni 360 i ne bi ga mjenjala za nista. Meni je super, dobro se rasporedi tezina i mali ga obozava.imamo mrezastu verziju, al vec postaje polako vruce. 

Simbalija
    12. Lipanj 2020. 15:59

miki0

Simbalija

Redfox ja ću mazati kremom jer smo na moru, a beba je baš jako svijetla. Uzela sam Avene za djecu 50plus faktor, vidjela sam da on ima najmanje štetnih sastojaka u nekom istraživanju. Nismo još krenuli na more tako da se nismo mazali do sada.

Što ono vježbaju kad dođu na koljena i ljuljaju se naprijed nazad? Kukove? Baš smiješno izgleda 🙈

Pa to se sprema puzanje?? Bravo!!
    Moja za sad zabije glavu u pod i dize se na nogice i guza u zrak, presmijesno, ko noj 🤣🤣

Hvala, mala je žilavka na mamu 😊 a ne znam jel to za puzanje, mislila sam da tako prvo jača kukove za sjedenje? Ali ne radi svaki put ljuljuškanje, najčešće dođe na koljena i onda se nekako odgurne i onda otputuje u rikverc. Onda je drama jer gospođica nije to htjela. Tako da evo malo malo pa vrišti. Sa casmatina joj treba punih 10sec da se odgurne na pločice.
    Inače sinoć je čak bila ok, do nekih 4-5 onda se stalno budila, ali zato danas nervozaaaa, ništa joj ne paše.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 16:00

Kako stojite sa autosjedalicama? 
    Mojoj je postalo tjesno u obrnutom polozaju, mislim da cu ju okrenuti u normalnu poziciju🤷
    Bas je luda sto ne moze nogice rastegnuti, i to od nedavno..jer se u 2mj produzila za 7.5cm

https://postimg.cc/CzZKZPB9

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 16:00

Mi imamo Manducu xt zadovoljna sam jako nosimo se svaki dan barem sat dva on spava ja kuham ili setam. Ovisi kako kad, jedino sad neznan kako ce to funkcionirati po ljeti zbog topline.
    Mi smo isto u romperima super su mu i meni bez puno komplikacija slozen outfit 😂😂. Znoji se vec po glavici i ledima.
    Ja slozila u kutije svu robu 80 na dalje jer to pise za 12 mj sve izvadila i dobro mu je a i bolje da mu malo vece nego da ga natezem kad ga oblacim. 
    Jabuka tikvica super prosla danas pojeo sigurno 10 zlicica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.