A hranim je jos uvijek povisenu na jastuku kao polusjedeci vise lezi al ok🤪🤪..kad napuni 6 mj sastavit cu hranilicu...ne vidim da bi se pocela gusit u takvom polozaju...
Dala bih ja svom tako. Probala sam svakako. Ali ako on hoce mlijeko zatvori oci i vristi nemogu mu dat kasicu onda. To trebate vidjeti 😂😂. Cak mi je najvise zlicica pojeo pola sata nakon mlijeka. Moram ga jos prokuziti sta i kako. Mislim on pojede 2 3 male zlicice nisu to neke kolicine tako da budemo vidjeli. Nasa avantura tek krece hranjenja mislim 😜
Evo treci zub niknuo mazem mu desni gelom jer bas jako slini i grize. Moguce da i zato mozda odbija bo. Nije jos ni 6 mj napunio jadne moje sise 😂😂.
Mikio si nasla ovaj znak sta je izmedu 1 i 2...🙃🙃...
Fora ti je ideja...ja sam mislila onu foru kao smash tortu...😂😂...al vidit cemo...imam jos 8 dana da razmislim..😂😂...
Al necu okupljat samo ja muz bebac...i netko od nasih ako bude tu😆😆...
Mikio razumijem ti je. Moj je dobar spavac ali samo ga ja uspavam i to sa sisom. Isla sam prije mjesec dana osisati vrhove kad je korona prosla. Znaci nahranila sam ga uspavala izasla probudio se odmah jer zaspe na meni i tako najcesce spavamo jedini navecer hoce krevet svoj i to bez problema. Ugl vozila sam trke do kuce dosla kuci uzela ga usutio smije se. Znaci dobra je beba ali pored mene. Sad se situacija poboljsala pa ajde ako ga zabavljas mogu 1 sat otici ali to je maximum. Sto se tice kasica ja sam bila uvjerena da ce jesti samo tako jer isto kapi i vodu pije bez problema cak drzi zlicicu u ustima ali nije tako.
A ja sam se nekako i navikla znam da je to tako i proci ce evo i nama za koji dan 6 mj nisam se okrenula.
Jedino sto znam da ce kad tad krenuti jesti i ja cu svaki dan smisljati kombinacije i to je to.
Kako cu ga odviknuti od sise ne zelim razmisljati bit ce zabavno.
Losa hvala probat cu i tako. Mozda sam ja to previse ozbiljno shvatila pa bih ja da on neznam zine i jede kao ja.
Mikio super je torta! Baš fora!
I drago mi je da si se sredila malo, ja se odmah bolje osjećam s maskarom 😁 za puder ne znam, ja koristim bourjouis, ali on je više kao krema, nije baš za prekrivanje, jako je lagan. Ja ne volim one teške jer mi odmah prištići dođu.
Teško se organizirati s tim malim sisačima, ja moram na kontrole idući tjedan i baš razmišljam kako to organizirati.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Koja od vas je nedavno pisala da beba im krvi i stolici??? Zanima me sto je bilo s bebom i ima li jos krvi? Znam da ste isli na alergo koji je bio negativan, no dal ste utvrdili uzrok. Moja veceras imala proljev i krv u stolici. Prestravila sam se iskreno. Ne znam sto sad raditi. Zaspala je. Nema temp, posisala je svoje...
Miki0 mene tvoja Ninuska podsjeća na mene po pricama moje mame, nisam spavala i nisam htjela jesti... Tocnije ako citiram si mamu zajebavala za jesti i dan dnas sam "teska" za jesti. E da nisam dala ni kosu prati kad sam bila tako od 1 do 5 godina. Doslovno da sam vristala da me pol susjedstva culo ko da me kolju. Nadam se da Nina ipak nece tako.
Torta je fora nije lose ni ispala. Nadam se da je bila ukusna.
Nama je 6 mj taman na dan kad moramo na neki pir i bas sam zalosna jer necemo slaviti njen polurođendan nego biti na piru nekom meni totalno nebitnom, al ne mogu mm ostaviti na cjedilu.
Evo i mene. Mi danas nismo stigli jesti kasicu jer smo se zadrzali na rucku, valjda nisam jako pogrjesila (nemajka). Bacila sam karfiol i brokulu od koje se osipao pa cu sutra kupiti frisko.
Mikio super da ste se dobro proveli. Ja koristim mac puder face&body al je jako lagan, a korektor mi je najbolji bourjois radince reveal.
Losa kad je tvoj poceo tak puno jesti? Moj i dalje pojede cetri zlicice. Dajem mu oko 2 sata nakon ad-a. I zapamtila sam da ti dajes novalac. Jeste presli na 2? Kolko ti pojede u danu? Moj je sad na otprilike 720 ml.
Piso je dobro, malo je crven al nemam dojam da ga boli. Nemrem vjerovati da ja svih 6 mjeseci nisam zapravo nis radila 🤦🏼♀️
Grizli zaboravila sam ti iskometirati da je super da je pregled dobro prosao 😊
Moj je danas poceo opet jako sliniti i grize ruke. Izgleda da idu sljedeci zubi.ova donja dva se vec vide kad se smije 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji