ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    12. Lipanj 2020. 16:14

Ispada da je dohrana znanstvena fantastika i da bi valjda još prije nego zatrudniš trebao imati tablicu uvođenja i uskladištene domaće namirnice. Znam i ja ljude koji slijepo prate što netko piše po tim grupama i uvode jaja valjda mjesec dana.
    Nitko ne želi opteretiti bebinu probavu, niti da mu beba dobije osip, ali toliko biti opsesivan svakom namirnicom, ne znam meni je to previše. Mislim, koliko je ljudi na svijetu alergično na tikvicu?
    Moja beba je danas jela mrkvu, jabuku, krušku i bila je ekstra zadovoljna 🙂 količinski opet pojma nemam odrediti, srednja mrkva, pola kruške i jabučica.
    ---
    Nosiljku imam Zmajčicu, sve preporuke što se tiče kvalitete meni je jedino vruće u njoj, alj nije ni čudno s obzirom da beba ima cca 8,4kg i od tkanine je, a ne od lana i ljeto je. Mislim, vruće mi je i bez bebe. 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 16:18

Damnarexx 🌺

Kako stojite sa autosjedalicama?
    Mojoj je postalo tjesno u obrnutom polozaju, mislim da cu ju okrenuti u normalnu poziciju🤷
    Bas je luda sto ne moze nogice rastegnuti, i to od nedavno..jer se u 2mj produzila za 7.5cm

https://postimg.cc/CzZKZPB9

Ne kužim se ali šta joj ne bi glavica trebala biti puno više? Samim time i noge? Šta nije još ful prerano za okretanje? 

[/url

annika
    12. Lipanj 2020. 16:26

Pa ja isto zbog vrućine gledam da bih uzela fredu od tkane marame jer su one što se tiče materijala najbolje za vrućinu. Mi nemamo klimu a ja sam luda kad mi je vrućina
    Damnarexx  preporučuje se što dulje voziti bebu u obrnutom smjeru. koliko god ona negodovala. 

[iimg]

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 16:48

Jaooo vi vec u romperima🤣 moj je jos u dugim rukavima 😂 doduse mi smo na sjevernoj strani i dalje nam je oko 21 u stanu. Kak kad idete van s kolicim? Pokrijete nogice s tetrom? Ja imam osjecaj da bu moj pocrvenio svaki cas. Meni je to oblacenje djeteta nuklearna fizika 😂 jadan moj mali lisac samnom🤦🏼‍♀️ 
    Damnarexx ja svog stavim skroz gore visoko u jaje, glava mi je skoro do vrha i ok mu je. Autosjedalicu smo mi vec uzeli, recaro young sport hero i ceka da malac naraste. To je muz istrazivao i ulovili smo neki popust pa smo uzeli unaprijed. Autosjedalica isto ide suprotno od smjera voznje u pocetku?

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 16:57

Annika Fredu ima prijateljica i kaze da je njoj ta odlicna. Tek poslije sam vidjela cijene i prihvatljive su. Svidja mi se jer se cini lagana i za nosit i materijal. Ali vec sam kupila ovu i bila je poklon.
    Mene te sjedalice jaja kolica ubijaju u pojam. Jedva cekam da jos malo odraste i da sjedne ko covjek. A ne pazim nagib pa podmecem tetre u sportskom dijelu pa se nakosi...

Grizli
    12. Lipanj 2020. 17:11

Damnarexx koliko je ona duga? Zakonski beba mora stajati okrenuto do 13 kg ili 15 mjeseci. Mi imamo Cybex jaje koje je do 87 cm tako da je mojoj jos puno lufta do kraja. I kad ga montiram na kolica izgleda super jer je vise lezeci iako se i samo jaje da ispruziti u kosaru tako da sam ja njime jako zadovoljna.
    Mislim da bi ti vise sjedecki trebala stajat provjeri si pojaseve da joj nisu prekratki. 
    Nosiljku vec sam napisala d ju moja mrzi iz dna duse i to je jedino sto ne voli od stvari koje imamo.

mrgud_zg
    12. Lipanj 2020. 17:15

Losa sretnih 7 mj 🥳🥳🎉
    Ma znam da karfiol napuhava al recimo po ovoj knjizi koju red fox ima (imam i ja), ide odma sad na pocetku. Al ocito mom smeta. Nije nikad tolko prdio i bas je bio jadan. S obzirom na opcu iscrpljenost od jucer i nespavanje, odlucila sam uzet dan pauze. I od kuhanja i od karfiola 🙈
    Ja ne mislim radit neke mudrolije oko hrane. Krecem s povrcem pa cu v9ce, zitarice pa meso. Jedino ne kuzim one kombinacije koje se savjetuju u fb grupama meso+sljiva, riba+jabuka i slicno. Mislim ja tak ne jedem pa ne mora ni on. Kuzim kad su djeca veca pa nes ne  vole pa im pokusas zakamuflirat, al ovak u pocetku meni je logicnije za obrok pomijesat slicno sa slicnim. A nekak sam misla dok dodemo do mesa da cemo pomalo pocet i komadice uvodit a ne samo kasice. Al otom potom 😊
    Super je kaj je doslo ljeto i kaj svi pisete da ste na druzenjima i izletima, bas lijepo za citat. 
    Meni mm upravo odveo malog na setnju do bake a ja idem u krevet 🙈
    E da, annika ja imam fredu od tkane marame. Meni je super udobna. Nije glomazna. Al nebi bas rekla da je tanka. Nije debela al nije ni tanka. Ja se recimo uvijek oznojim kad se nosimo 😂. Al ja sam sklona znojenju pa je mozda do mene. 🙈

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 17:22

I mislila sam da se zakonski mora do određenog doba voziti u suprotnom smjeru.
    Sad sam isla pogledati sliku i fkt izgleda fuul nisko😂 nije bas toliko nisko.
    Ja bi ju jos vise stavila, al se bojim da je previse 'sjedeci' polozaj. 
    Za nazad cu ju probat visoko staviti, pa cemo vidjet.
    Losa nisam micala umetak🤔 trebala bi, jelda..
    Ajme jadno dijete s #nemajkom😂
    Grizli sada je 63cm.

Lorena94
    12. Lipanj 2020. 17:27

Ja cu danas dobit slom živaca. Jednom odspavao 20 min.. 😡 Mislim inače preko dana ne spava baš, al bude 20 min po par puta.
    Što se jučerašnjeg puta u Zg tiče do tamo je bio beba za poželiti. Jedino što sam ja dobila fras jer je uz dragu moju svekrvu išla i šogorica. Možete mislit ko sardina sam se osjećala. Mi imamo sportski auto sa troja vrata, posudili od mojih staraca karavan, al za sjedit je bilo koma. Mm je kad smo stali po njegovu mamicu dobio fras kad je vidio i sekicu (za sebe ne moram pričati), da gospođe ne bi ni cugu platile kad smo stali da malo bebača izvadimo van iz auta, niti pitale da plate pola troška goriva. S obzirom da smo išli kod njihove rodbine Mm je rekao da bi bilo u redu da daju pola novca one se napravile grbave 🤬😡😤 mislim ne rastu nama novci na drvetu, niti padaju s neba! Prijavljujem da danas neće jest, tješi me jedino što pije, malo sokiće malo vodice. Mi emo isto u romperima već danima i jedva čeka da skinemo čarapice 😂 onda samo sa jedne na drugu stranu se okreće. Damnarexx i našem tako bude u jajetu kad se usili i počne odgurivati. 

Grizli
    12. Lipanj 2020. 17:39

Ocito sam ja zimogrozna mama... Mala jos iredno bodij dugih, hlacice duge i crapice. 🤔 Za van kapica na to i lagana dekica u kolicima. Ne budi se. Bo! 
    Damnarexx definitivno joj trebas maknut umetak. Obicno su oni do nekih 60 cm koliko sam vidila po tim uputama. Moja je 65-66 cm pa ne dotiče nogama naslon, a same nozetine od nje. Mislim da oni u tome ne sjede bas onako kako nama izgleda. Barem moja ne jer su joj noge dosta uzdignute od razine guze tako da po meni njoj je najveci pritisak na bedrima na ne na trtici sto kao nesmije biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.