ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    12. Lipanj 2020. 09:27

Jutro zene!
    Zarice jel ti taj zulj bijeli ili bezbojan? Meni je par puta bila zadebljala bijela tockica, to je blister i svaki put bi on cicanjem to izvukao kroz dan-dva..
    Ko je pisao za vristanje prvu noc na moru 🙈. Tak je i nama bilo, promjena okoline i vristanje. Od sljedece noci sve ok. 
    Mikio fora je torta skroz. Nadam se da je polurockas prosao super 🥳🥳🎂
    Grizli kakvo je stanje? Jel bilo jos proljeva?
    Red jel moguce da je osip od sline? Moj tolko slini ovih dana da je konstantno cijeli mokar, mozda nije od hrane..
    Hani izvrsno pamcenje 😉 
    Mi imali jucer rostilj od 11-23 😁🥴 mrtva sam jos uvijek. Proslo predobro. Bilo nas 8 odraslih i 2 djece. Muski pekli rostilj. Ja sam sve priloge i kolac napravila dan ranije i onda jucer samo dovrsavala salate i sitnice. Mali mrgud bio najbolji na svijetu, nije zaplakao. Svima je bio na rukama i uzivao. Jedino nam je noc bila uzas, jer se on budio stalno i prdio i plakao. Jucer sam mu dala karfiol prvi put, al vec u 10 ujutro i ne znam dal je to normalno da ga je krenulo napuhavat tek oko ponoci.. ugl tisucu puta se probudio, pa smirivao na cici. Ustali smo u 8, sad je veseli i sve ok, al i dalje prdi. A nije od jucer popodne ni kakao. A mislim da je pokako taj karfiol vec u 3 popodne jucer 🙈. Ugl trebam savjet, dal da danas dam opet al puno manje pomijesano s necim sto sam vec dana il da izbacim pa probam nekad kasnije opet?

• Zarica
    12. Lipanj 2020. 09:31

E da, imaju kolica ispod te neke rupice. Nisam ni ja znala da to ima svrhu🙂 Tenks curke, na kraju sve super proslo:) budio se kao i doma tak da je ok noc bila. Samo je madrac naseg kreveta uzasan, stvarno mi nije jasno kako mogu s takvim necim iznajmljivat. Sad je 40eura, al u sezoni bome 80. Moj muz se usred noci sav ljut probudio i morao ic spavat na kauc. Previse ga ledja muce. Mislim da to nije ni madrac, djeluje mi ko da je spuzva, a na pogled kao sve ekskluzivno sredjeno. Bas smo ljuti.
    .
    Idemo opet s mrkvicok probat danas

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 09:35

Losa ma nisam odlucila nego neznam sta bi dala. Necu onda davati taj pir griz nego kasnije cu. Danas cu onda pomjesati tikvicu i jabuku. A kad mislis da je ok poceti sa zitaricama. Imam onaj bebin kalendar dohrane isto su dobri recepti ali to sve treba uvesti da bih miksala. On jos spava tako da nisam nis jos kuhala.

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 09:44

Jutro, 
    Joj ja bi isto počela te zabave s uvođenjem ali neću još do pregleda 😁😁
    Mi imali dva iznimno glasna buđenja, jedno oko ponoći i jedno oko 4. Dečko kaže da je samo gladna, a ja se prepala jer je baš urlala histerično, zaboravila sam kako to zvuči. U prvom pojela punu bočicu AD-a, a u drugom punu bočicu izdojenog. U biti ovo u 4 se tako isprdila da ju je to probudilo i onda je počela urlat. Pokušavam skužit ako sam ja nešto pojela možda jer je i mene bolio želudac i isto sam imala mirišljave plinove cijelu noć 🤔

[/url

Macutica
    12. Lipanj 2020. 10:09

Jutro cure, 
    DeeDee i kad bi ja znala biti napuhana, pomalo je patila i ona, kad se isprduckate budete ok ☺️
    Bobice ja sam na pocetku dohrane, tj. na uvođenju i tek nam je prvi tjedan, zitarice sam kupila, ali cu pricekati da uvedem ovo prvo povrce i voce i maslinovo ulje, pa taman kad prođe mjesec dana, pocet cu lagano mijesati sa zitaricama..
    Imam Hippove rizine pahuljice bez ikakvih dodataka, Losa mislim da si ih ti spominjala, pa kad dođe red na zitarice, jel bi ih mogla nekad dodati malo u AD, tipa u vecernju bocicu nakon sto ih uvedem?
    Kako pripremate babat, kuhate u vodi ili na pari?
    *
    Carski rez pitanje za cure koje ga imaju, da li osjecate jos bol, tj. na dane, jer mene barem 2x mjesecno boli danima, prije menge i mozda kod ovulacije, da li je to povezano?
    I imam ogromne oscilacije trbuha, bas ogromne, nekad skroz ravan kakav sam imala prije trudnoce, a onda pred stvari i to danima prije, poveca se kao u 4-5mj trudnoce, jel to normalno bas tako jako?
    Znala sam ga imati i prije malo naglasenijeg prije stvari, ali sada je to zaista puno vise.. 

Grizli
    12. Lipanj 2020. 10:19

Hej cure... Ona je za sad dobro, temp i dalje nema, nije proljeva vise imala nakon onog, zapravo nije uopce kakala jos. Probudila se u 7.30 i sad zaspala. Malo njurga i grize onu dudu dok je budna za poluditi sve ju cujem kako skripi duda. Cekam ave da kaka opet pa da zovem pedijatricu da ipak pitam iako je ona super spavala i izgleda mi skroz zdravo, ali ja ko ja pusem na led. 
    Lorena zao mi je da je put za doma tako prosao. Mene toga strah kad budem isli u Zadar drugi mjesec da cemo slusat serenade.
    Ostale cure na izletima uzivajte i nadam se da bebaci budu dobri da mozete se opustiti malo. 
    Lavice super da je sve dobro proslo... Bome dobro dodje kad ti neko pomogne pospremiti djeciju sobu. Znam to jer sam redovito kod sestre necakovu spremala najcesce sama.
    Mi sutra idemo na festu necak slavi 10.rođendana pa smo svi malo ushiceni. Plan je da ostanemo do kad se nama ostaje da vidimo kako funkcionira malena kad odspava u kolicima negdje i kad dodjemo doma ode u krevet kasnije. Naravno ako bude dobro danas i sutra. 

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 10:24

DeeDee ma zacas ce to doci. Ja sam pitala pedijatricu za dohranu kad je on imao 4 mj i 20 dana pa mi je rekla jos mjesec ne kad taki dobro dobija tako da smo krenuli malo prije 6 mj.
    Macutica on je dosta ljepljiv batat pa sam ga ja u maloj padeli posebno u malo vode i onds ubacila za blendat sa ostalim ali mislim da se moze na pari.
    Kupila sam i te rizine pahuljice znaci mogu njih isto kad krenem za zitaricama. 
    Mene isto kad malog nosam zna onako boliti kao ostra bol na rezu jer je tezak i jos me nogama lupa u oziljak ali sta cu..
    Ista stvar ujutro trbuh ravan kako dsn odmice a ja jedem i pijem postane onako napuhan. To je normalno ipak su se nam svi organi isprrmjestali u trudnoci i jos je sve frisko. 

Macutica
    12. Lipanj 2020. 10:42

Bobica91

DeeDeema zacas ce to doci. Ja sam pitala pedijatricu za dohranu kad je on imao 4 mj i 20 dana pa mi je rekla jos mjesec ne kad taki dobro dobija tako da smo krenuli malo prije 6 mj.
    Macuticaon je dosta ljepljiv batat pa sam ga ja u maloj padeli posebno u malo vode i onds ubacila za blendat sa ostalim ali mislim da se moze na pari.
    Kupila sam i te rizine pahuljice znaci mogu njih isto kad krenem za zitaricama.
    Mene isto kad malog nosam zna onako boliti kao ostra bol na rezu jer je tezak i jos me nogama lupa u oziljak ali sta cu..
    Ista stvar ujutro trbuh ravan kako dsn odmice a ja jedem i pijem postane onako napuhan. To je normalno ipak su se nam svi organi isprrmjestali u trudnoci i jos je sve frisko.

Hvala ti na odg za babat, a preostali sirovi batat si spremila u frizider, sa korom? Oni su inace veci, a sad mi treba po malo, ali narednih nekoliko dana..
    Da, to za rez, valjda je sve ok i normalno iznutra, bila jesam na pregledu nakon 6tjedana i onda je bilo sve ok. Ali se scimam na te boli, inace pazim koliko mogu da me ona ne vrijeđa dok je kraj mene dok ju dojim ili ju nosim.. 

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 11:37

Da ostatak spremis sa korom pa sutra samo maknes taj dio gdje nema kore malo sto se posusilo i opet odrezes koliko treba. Ma i mene on lupa po rezu pa isto pazim sta cu. 

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 11:47

Jutro 🙂 evo ja upravo teglila s placa i njega u nosiljci 🤦🏼‍♀️ Tek sad doruckujem😊 bas je pripeklo sunce. Hocete vi poceti klince mazati s kremama za suncanje? Kad je nosiljci bas je izlozen. Ja sam mislila uzeti daylong za bebe.
    Mrgud mislim da nije od sline jer se pojavilo nakon jela i nestalo je za 10 min. Danas cu opet probati istu kombinaciju pa cemo vidjeti.
    Ja se vodim prema knjizi beba voda dohrane, sa zitaricama cemo poceti tek za mjesec dana i sa vocem. Sad nam je sljedece na redu piletina i riza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.