ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Lipanj 2020. 07:41

Grizli jako mi je drago da je sve ok. 
    Inace u soku sam kolko je ok noc bila i sad ne znam jel ima veze sto smo netom prije odlaska u krevet bili vani. Probudio se jednom u pola 2,i ustajanje u 6. Necu se buniti. Nijedno dodavanje dude,sok i nevjerica. 
    Mi danas imamo 20ljudi na Mm rockasu i onda ja pakiraj navecer klince i sebe za put sutra ujutro. Kao sto rekoh- ko prezivi pricat ce. 
    I da,teta u posti mi je potvrdila da oni ne nose nikakve pakete pogotovo otkad ne smiju naplacivat 5kn. Znam jer sam se nadobudno dosla svadjat,a ona je ima zero fucks izraz lica s recenicom "u sustavu je problem". A na balkanu nemres protiv sustava,kuzis🤷‍♀️

DeeDee
    11. Lipanj 2020. 08:50

LoSa moja ti skoro nikad ujutro nije gladna, tj. nije joj to prioritet. Prvo se poigramo par minuta, pa je presvučem i onda tek idem po šeširić. A isto najčešće odspava 8+ sati 🤷
    Ali je zato preko dana točna kao satić i ne daj bože da zakasnim koju minutu, cijela ulica zna 😁
    Btw probudila se noćas u 3, pojela 120 izdojenog i njurgala skoro sat vremena dok nije dobila još 60 AD 🤷

[/url

Grizli
    11. Lipanj 2020. 09:03

Jutro... Iza nas standardno dobra noc! 
    Red fox bravo za pregeld, a mozda zbilja bolje da je sad tako nego da kasnije morate reckat nesto. Nemoj se gristi. 
    Mikio cijena jw bogami paprena, cak ni kod nas ne naplacuju toliko torte... Mislim ja za pir sam tortu za 120 ljudi platila 700 kn, i jos ju naprave preko neke stvari... A joj... Bar si cijenu uspjela spustiti al ja bi dobila popi...
    Jos sam neato htjela komentirat al ne znam vise sta 🤔🤔🤔🤔

Red Fox
    11. Lipanj 2020. 10:07

Zarics ja sam ti imala taj blister, na tom mjestu mi se i kvrga napravila jer mlijeko nije moglo van. Muz mi je na kraju probusio al bila je jako debela koza, ko zulj na primjer. Uzasno je boljelo tak da ti preporucam da ne radis to. Osim toga na rodama sam nasla savjet da stavljas slani oblog. Ja sam otopila zlicu soli u malo vode i namocila blazinicu i stavila na bradavicu i obukla grudnjak da to drzi. Tak ce ti omeksati koza i daj bebi sisati pa ce puknuti samo. Ja sam se izdajala, moj nije htio sisati pa smo zato to morali rucno probusiti. Sretno i nadam se da sam ti pomogla.

Simbalija
    11. Lipanj 2020. 10:39

Nama noć opet s milijun buđenja, uopće ne kužim dva dana super pa opet dva dana grozna. Aaaaaa I need sleep 😩😩 još imamo goste i svašta nešto danas..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    11. Lipanj 2020. 10:44

Grizli super za pregled 😊
    Haha ne spominjete mi postare s podrucja Rijeke...znaci dok smo gore bili jedno mjesec i po dana nismo dobili nikakvu postu,ni racune ni nista...da bi se preko noci napunio sandučić jer je ocito postar kod nekog od susjeda ili sta ja znam di ostavljao....isto tako mi je u ruke predao papiric da nisam kod kuće  🤣🤣 jer oni ne nose pakete..eventualno one velicine pisama. Al zato tu u Os nemam zamjerke..sve stiže normalno..cak dobijem i poruku ako je preko HP poslano.
    .
    Malac odspavao od pola 10 do pola 8..s time da sam mu u pola 3 u polusnu uvalila sisu jer me pocela boliti a nije mi se dalo dici da se izdajam.
    Vidim i vasi bolje spavaju...mozda je prosla promjena vremena ili pun mjesec pa su se smirili. Jucer mi je preko dana 3 puta odspavao po sat,sat i po 😯😯 ja u cudu bila 😆😆

annika
    11. Lipanj 2020. 10:57

Moj buraz radio kao poštar jedno vrijeme u Rijeci

[iimg]

• Hani
    11. Lipanj 2020. 11:06

Onda, petra, jesi li😁?
    Losa, kad se umori od igranja nogicama, ogladnit ce, i javit,  bez brige.
    Mene mater uvijek mrko pogleda kad mu nudim jest svaka 2ipo sata, kaze da nije vise beba, ona bi to razduljila. Kad joj spomenem dojenje na zahtjev, onda koluta očima🙄😋
    Lavice, mozes ti to😉💪pa od jedne stepfordske se ocekuje da u malom prstu ima organizaciju zabave, i putovanja, i kluba knjige... I vjerojatno volontira u kriznom stožeru ili nesto tako...i to izmedu 💇 i 💩
    😁 Navikla si nas na visoke standarde, sto da ti kazem?

• Hani
    11. Lipanj 2020. 11:25

Mrgud, spavas ili rostilhas?
    Mikio, obavezno jednu slikicu torte
    Jelenko, tu svijecu nemam, al koristim tablete i sad i u trudnoci, i ne grizem se previse🙈
    Zarice, probaj to sto ti red savjetuje. Valjda ce brzo proc
    Grizli, sad si ko nova. Kako mislis pazit na urinoinfekcije kod M? 
    Red, piso😬😬 Hoces li mu danas davat istu kasicu?
    Simbalija, uvali G gostima😉 i odmori malo
    Mare, moj tako spava uvijek kad je juzina

• mom12
    11. Lipanj 2020. 11:26

Losa znam da si mozda pisala al kako si napravila rizu i sa cim si je kombinirala za bebu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.