Redfox ja ću mazati kremom jer smo na moru, a beba je baš jako svijetla. Uzela sam Avene za djecu 50plus faktor, vidjela sam da on ima najmanje štetnih sastojaka u nekom istraživanju. Nismo još krenuli na more tako da se nismo mazali do sada.
--
Što ono vježbaju kad dođu na koljena i ljuljaju se naprijed nazad? Kukove? Baš smiješno izgleda 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Haj cure,mi krenuli,oboje odmah zaspali u autu,zvuci predobro da bi bilo istinito,samo da mi se ne probude za 20km🤣
Eto sad znate i za kaj su rupice🤣
Simbalija ooo vi ste vec na ljuljanju! Bravo :)
Bravo za uspjesne rostilje bez vriske!
Red fox po toj knjizi ide prije voca piletina🤔?
Lavica da, uvodi se kroz mjesec dana samo rucak. U pocetku jedna vrsta povrca, pa dvije, pa tri sa maslinovim uljem, nakon toga piletina i teletina te riza. Sljedeci mjesec ide voce sa zitaricama kao dorucak ili vecera ( pise da je po izboru mame), a rucak se dalje nastavlja kao kombinacije povrca i mesa.
Red fox ja sam svojoj sad uzela eucerin za bebe pise da moze od 3 mj starosti, a isto pise na daylong. Druge sto sam gledala vecinom su od 6+. Nisam ju jos mazala al budem kad idemo van di nije zasticena. Meni pedi rekla mazat sve osim rucica jer njih trpaju u usta pa bolje ne.
Ps riza je isto zitarica 😉... I cudno da ide meso prije voca to opet neke smjernice druge vrste. Nisam citala tu knjigu bas cu ju potraziti sigurno ju neka od frendica s klincima ima.
E i mi smo imali noc nespavanja, mislim da je ovo prvi put u pila godine. Svaka vam cast koje prolazite dugo kroz tu fazu...
Mi smo danas napunili tjedan dana na krutoj hrani, ja ne znam je smije tako, al on jednostavno pojede sve sto mu napravim. Prvi dan je krenuo s 5 6 kasikica, sad je pojeo sve sto je bilo...
Jednostavno samo otvara usta cim vidi hranu, proguta bez problema, smije se cim proguta, a kad vidi mene i muza da jedemo, poludi, oci rasiri, kao da govori daj meni🙉
Znam da je bolje jesti nego ne jesti, ali me strah da ninr rano za vece kolicine
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala na savjetima za kreme 😄
Znam da je riza zitarica 😂 krivo sam napisala, mslila sam na kasice od rizinih pahuljica i slicno. Ja sam isto gledala da ima razlicitih rasporeda davanja namirnica, ova mi knjiga cinila ok pa ne trazim dalje , a i pedijatrica mi je odobrila tak da ne istrazujem vise jer bi izludila 😂
Znam da je riza zitarica 😂 krivo sam napisala, mslila sam na kasice od rizinih pahuljica i slicno. Ja sam isto gledala da ima razlicitih rasporeda davanja namirnica, ova mi knjiga cinila ok pa ne trazim dalje , a i pedijatrica mi je odobrila tak da ne istrazujem vise jer bi izludila 😂
Tako ja čekam 30. kao ozebli sunce da me pedijatrica uputi jer što više čitam to manje znam 🤣
Sve je slično, a opet je sve različito 🤷
[/url
I ja isto planiram prouciti tu knjigu.
Kod koje ste pedijatrice? Mi smo kod Dubravke Schwarz.
Meni je sad neki dan rekla da krenemo za mjesec dana voce i zitarice.. pa kao onda ostalo.
Ocito ce mi knjiga drugacije govoriti🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji