ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    05. Lipanj 2020. 11:20

Nije meni problem koliko on spava ili ne spava, nego koliko ga uspavljujem🙈
    Nista, razgodit cemo..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee

Da se razumijemo, ima danas kad ne odspavala pola sata ukupno, ali onda je ekstremno živčana i točno se vidi da joj fali

[/url

DeeDee

*ima dana kad ne odspava

[/url

Valkris
    05. Lipanj 2020. 11:21

Lavica27

Ahahahahaha DeeDee naopaki senzorni poremecaj🤣🤣🤣 Jako sam ljubomorna na tvoj mango ulov pa se pravim da nisi nista ni napisala😂
    Grizli a jesi me nasmijala hahahah. To ti sve moj miz organizira,ja samo ko kofer putujem i nabacujem osmijehe za fotke😁 mi smo na prvo s kceri isli na vikend do budimpeste, 2.5h voznje,imala je 3.5 ili4 mj🤔,bila je topla jesen,ma idealno! Onda smo se s njenih 8mj okurazili za avion pa isli do Istanbula. Uz kisobran kolica nosiljka je must have za te ekspedicije😁
    Mom ti ga drzis sa strane ispod pazuha (ili muz). Zato i izgleda kao da nema vrat,odnosno celav sa spojenim podbratkom a.k.a od milja zvan Janko Bobetko🙈
    Ajme annika… i ti vegetiras dns? Mozes Mikio, to sam ti predlozila vec prosli tjedan🧐😁
    Valkris meni ti se nakon spontanog skroz ispretumbao ciklus i imala sam dva il tri mj na 16 dana ciklus. Huh nista od izlaska danas onda😂

Nista od izlaska 🤦‍♀️ pakiranje i kod svekrve 🥴🥴 budem se nasminkala pa da budem putem lijepa 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂
    Jel ti se samo ustabililo?
    .. 
    DeeDee meni su bili 23 dana, isto hormoni uzas i  nekak sam ih donekle vratila u normalu i ostala trudna.
    Mislim da su i sad hormoni koma jer sam puna pristica i te ucestale menge 😭😭 
    I jos imam zahtjevno i cendravo dijeteee 😔 cijelu noc je opet kenjkao, zaspao na 15 minuta oko 7i nest, do sad bio budan i cendra, uspavljivanje opet 0,dere se, idem mu dat jest jer 3h je proslo od hrane povuce 2 puta i zaspe. I eno spava.
    Sto se tice sirupa i cepica, zvala sam pedicu rekla je nek mu slobodno dam pola cepica ako vidim da se muci. 
    Danas prestajemo s BioGaiom. Mozda mu to smeta. Jel vi dajete i dalje vasima neki probiotik? 

Valkris
    05. Lipanj 2020. 11:22

Isuse DeeDee zavidim ti. 

Grizli
    05. Lipanj 2020. 11:23

PetraB ja sam sigurna da oni sve kuze i znaju. Moja nocas mene gleda iz krevetic dal cu sto poduzet posto ona prica sa ovcom. Kad sam doala blize da ju vidim kao kaslje i place, legla sam na kraju tako da ona mene ne vidi al ja nju imam na oku nije bilo vise cendranja zabavila se i zaspala sama od sebe. I da skuzila je da ju nadzirem na kameri pa se makne iz video kruga frajerica. Redovito kad joj se navecer ne spava a zavrsi u kreveticu pogleda gore u crvena svijetla nasmije se i otkotrlja u kut di ju ne vidim tako da mkram doc u sobu namjeatit kameru u drugu poziciju. 

Grizli
    05. Lipanj 2020. 11:27

Mala.le nije problem da puno spava jer znaju neke bebe puno spavat al mislim si da mozda zato treba duze da se uspava jer nije toliko nenaspavano dijete. Ne znam kako bi bolje objasnila. Recimo moja ima dana kad ju ne bi uspavala ni sa normabelima ja mislim jer je recimo noc odvulila 12h i teska je onda za zaspat iako se vidi da je umorna. Imam osjecaj onda da joj je psiha budna a tijelo bi spavalo. 

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 11:32

Valkris

Isuse DeeDee zavidim ti.

Znam da debilno zvuči jer se 90% vas muči sa spavanjem, zato i rijetko pišem o tome, ali meni je već to uzasno iritantno. Ja bi bila najsretnije kad bi preko dana odspavala recimo 2 x sat vremena a ostatak bila "normalna", jer kažem, ili spava ili je živčana jer joj se spava. Kad netko dođe, podruži se pol sata i onda počne urlat jer ona bi sad spavala. I u autu zaspe redovito i onda je ljuta, zivčana i nadrkana jer se probudi kad je vadim iz jaja. 
    Imam osjećaj da gubimo masu potencijalno kvalitetnog druzenja, a ako je pokušam razbudit se iznervira. 

[/url

mala.le.90.
    05. Lipanj 2020. 11:46

Grizli

Mala.le nije problem da puno spava jer znaju neke bebe puno spavat al mislim si da mozda zato treba duze da se uspava jer nije toliko nenaspavano dijete. Ne znam kako bi bolje objasnila. Recimo moja ima dana kad ju ne bi uspavala ni sa normabelima ja mislim jer je recimo noc odvulila 12h i teska je onda za zaspat iako se vidi da je umorna. Imam osjecaj onda da joj je psiha budna a tijelo bi spavalo.

Ma da, slazem se s tobom. Joj jadna ova prva djeca, dok ih izucimo...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    05. Lipanj 2020. 12:01

Ne mogu vise o nespavanju jer ne znam za sebe danas od umora 🙈 pa cu promijenit temu. Mi probali danas tikvicu 😁. Skuhala sam na pari i zblendala u sjeckalici za luk. Mislim da sam od cijelog straha prekuhala al nema veze. Na kraju nisam ni znala koju kolicinu on smije pojest 🙈. Ugl nije bilo lose. Osim kaj je lovio zlicu pa su zmazane hlace, al imam neki ogromni slincek pa je bilo ok. U pocetku mu je bilo fuul zamiljivo. A poslje je krenuo radit face i pljuvat 😂. Ja sam to doslovno na vrh zlice pa smo probali vise puta. Ugl za sad je ok, bumo vidli dalje 😁 dat cu mu za pol sata jest jer mislim da ovo nije ni predjelo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.