Zaboravila sam vec prije Petri odg pa sad vidim da se pitanje probiotika vrti opet. Nama ga je gastricka ukinula jer je mislila da on radi problem sa stolicom (avaki 4.-5.dan, jako tamno zelena i uzasno je prdio). Od onda puno manje prducka, laka recimo svaki 2.-3.dan,a uveli smo zeljezo. I manje smrdi definitivno.
Grizli,kako Losa kaze,na tebi je s dodatnim pojasom al nama se svaki put dosad dogodilo da ima praznih sjeda i oni su nas sami stavili da svaki ima svoje sjedalo. Beba dobije pokloncic (Turkish,Emirati i Croatia) i kasicu :) Nema pravo na prtljagu dole al ima na kolica (u kabini ili dolje di su koferi) i ima pravo na rucnu prtljagu.
Moj je danas nemoguc, sisa svaka 2 sata i onda malo na sisi odspava. Vrijeme je bas odvratno pa se nadam da je to. Od pola 7 ujutro nemam mira...
Strah me samo kako i kada ce zaspat poslje kupanja 😪.
Al super mi je kako se brzo mijenja, danas ga presvlacim i gledam sta izvodi boze dragi... Pocela se smijati sama sa sobom. Do jucer je bio mala beba koja malo nogicama lupka po prematalici, a sada bi skocio s nje da moze 😂
-
Stigla mi danas Ethereal vreca, bas je dobra 😊. Ne bi trebalo biti vruce u njoj.
-
Gledam prognozu, sljedeci tjedan OPET ove glupe kise... Pa daaaaaj 🙄.
Grizli, prva dva puta spava pola sata, druga dva malo produzi…al zadnjih tjedan dana je spao na 3x dnevno…al posto je toplo, vani smo pa je lakse izgubit dan, hehe.
Moja se isto umori svaka 2h 😁 ali već par dana drugačije spava. Prije je spavala do 8, 8 i pol i onda 1.spavanac oko 10, 2.spavanac oko 12, treći oko 14, četvrti oko 16 i znala bi oko 18 kako koji dan. Većinom samo na 15minuta, valjda da napuni baterije. Prvo je izbacila ovaj u 18h i počela duže spavati ovaj u 16. Sad od neki dan ima onaj obavezni jutarnji spavanac koji je uvijek sat do sat i pol nakon buđenja, onda na 10 minuta sklopi oke oko 12 i pol i treći je poslije ručka oko 15, s tim da odrapi sat, sat i pol. Ono što je zanimljivo što taj popodnevni spava duže samo ako spava blizu cice. Čim se dignem dreka.
Da, da, mi se bas pratimo i po terminu i po navikama😁 i u mog malog ti je sad jako slicno kao u vas...s tim da izbacimo spavanje oko 18 jer budemo vani s djecom, bude super raspolozen i onda mi zaspe oko 20h...svima super😊
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa, Lavice 👍👍👍 super za info. Vidjela sam da aviokompanije daju djeci uvijek neke paketice al nisam nikad popratila kako sjede. A prekooceanski da letim s njom uzela bi sjedalo bas pa to odapnes. Sebe nisam mogla smjestit a ne da jos i ona na meni. Meni je najsmješnije bilo kad smo sa Alitalia letili a njihova sjedala su skroz uska i sjedište i za noge. Mm je krupan i jedva se ugurao u sjedalo i onda mu bakica ispred se spusti nonsalantno u krilo bez da pita. Znaci kad onda nije bacio babu iz aviona. Cijeli show nastao da je stjuardesa dosla po nas da dodjemo sjest u business class. Vjerujem da osim mozda nekih znj kompanija ostale paze na udobrnost i putnike.
Sutra cemo pakirat torbu za kod bake pa cemo vidit kako to ide nama. Znam da cu uzet previse svega al bar cu znat za drugi put i pravo putovanje. 😀
Kad beba dojki u vrijeme ručka ona ručki
Ok ranit cu se...
Htjela jos napisat za Biogaiu mojoj recimo bas lad joj ih ne dam budu grcevi, kad redovito joj dajem sve sip2i probava i stolica tako da kako kome pase. Nama recimo pasu.
Ma pitam jer vidim da se vasi okrecu ali znam da je Losa pisala o tome da neki prije a neki kasnije ne brine me to pitala sam ovako znam da je svaka beba za sebe. Npr ono sto moj radi od neki dan je zvakanje carapa obje noge gura u usta pa vidim da je i to jedna od razvojnih tocki 😂😂 tako da sve u svoje vrijeme.
Moj vec dva dana ima rasparene carape jer uvijek jednu susim pa mu samo na golu nogu nataknem prvu sto dohvatim. Stalno imam dva para u blizini. 🤣🤣🤣
Dajte mi neki papir da potpišem da svaki dan bude kao zadnja 24 sata 🙌🙌🙌🙌
Nakon onog spavanja je krenulo gugutanje i smijanje i traje još uvijek, upravo umire od smijeha u gymu. Spavala isto par puta ali normalno, a ne cijeli dan i nije se razbuđivala satima nego bi odmah bila dobre volje
[/url
Mama je bila u izlasku 3 sata i odma se bolje osjeca 🥳🥳 al sam morala odma s vrata vadit cicu jer je vec bila dreka 🙈 bocicu nije htjela tak da je bila 4,5 sata bez klope. Nije htjela ni cicati prije nego sam isla kad sam nudila. Bleso moj. Tati je bilo veselo 🤪 i sad je tata na pivi 🙈
Nama biogaia pomaze, bas brducka fino i kaka svaki dan. 🤷🏼♀️
Piba bas mi je zao da je tak… Al ocito svi dodu u tak neke faze nespavanja, cendranja itd. Neki prije neki kasnije. Moja se danas jedva odljepila od mene. Tata je na go i kao bude ju on preuzeo da ja odahnem a ona samo mene htjela.
Petra konacno 🥳🥳
Ma znam da treba vremena da to sve zaraste… Ja se jos nisam ohrabrila izdepilirat tad dio oko reza kad je tak sve ispupceno i crveno. Kak ste vi to rjesavale?
Sto se tice okreta fizijatrica je rekla izmedu 5 i 6 mj da se kao treba okrenut, al nisu sve bebe iste. Plus nemozes to isforsirat, kad njima dode vrijeme oni to naprave. Moja je tek prije 10ak dana pocela skidat carape i trpat u usta noge i gugutat i evo danas se okrenula s trbuha na leda. 1000 puta sam joj pokazala al dok njoj nije sjelo nije to napravila.
posjest se sama treba sa 6.5-8.5 mj al prvo ide dizanje na koljena kao za puzanje, to sam bas pitala fizijatricu da znam kaj me ceka.
Ajde super da si se malo odmorila i dosla k sebi 🥳
Ni ja nisam sredjivala taj dio oko reza, ful me strah😖😖
Moj je danas nemoguc, sisa svaka 2 sata i onda malo na sisi odspava. Vrijeme je bas odvratno pa se nadam da je to. Od pola 7 ujutro nemam mira…
Strah me samo kako i kada ce zaspat poslje kupanja 😪.
Al super mi je kako se brzo mijenja, danas ga presvlacim i gledam sta izvodi boze dragi… Pocela se smijati sama sa sobom. Do jucer je bio mala beba koja malo nogicama lupka po prematalici, a sada bi skocio s nje da moze 😂
-
Stigla mi danas Ethereal vreca, bas je dobra 😊. Ne bi trebalo biti vruce u njoj.
-
Gledam prognozu, sljedeci tjedan OPET ove glupe kise… Pa daaaaaj 🙄.
Ipak si kupila vrecu? 😁 Koju si uzela?
Ja onu bordo na srnice😋
Ostalo ne komentiram, jer se nemam na sta nadovezati.
Sa kasicama nismo poceli.
Ne putujemo avionom...nisam jos nikada. Nadam se da uskoro ocu🥳 bas se tome veselim. Nisam znala da bebe imaju free do 2god. Bas dobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji