ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Lipanj 2020. 21:49

Mikio wuhuhu napokon🤩🤩🤩
    LoSa,mi smo s njenih godinu dana trebali ici u SAD i prije nego sam bukirala sam trazila aviokompaniju info da li je carrycot dostupan (provjeriti kod svake aviokompanije max tezinubdjeteta za taj cot, u air serbia je bio 9kg znaci nema sanse za dijete od godinu dana),max svuda je 11kg. Nisu mi htjeli dat info (jer svega 4 na letu budu kosare slobodne) dok im ne posaljem da sam bukirala. Onda me frka bila,drugi let u zivotu pa odmah 10 sati, da se ne pozelim bacit iz aviona🤣 Onda smo otisli na krstarenje zapadnim mediteranom i to je bio pun pogodak!

Taani
    05. Lipanj 2020. 21:56

damnarexx, super su srnice  ja sam napravila uži krug od 3 sa životinjama, mm odabrao Džunglu na bijeloj pozadini .
    Također, s kašicama nismo počeli, možda krenemo kad napuni 5 mjeseci samo isprobavati, ali to je samo mooožda.
    Nisam putovala avionom, a ove slavonske plaće nam baš i ne omogućavaju neka putovanja...

Simbalija
    05. Lipanj 2020. 22:11

LoSa

Kad beba dojki u vrijeme ručka ona ručki

😂😂😂😂😂😂😂
    Ja se divim koliko tamo žena dojki do valjda pete djetetove godine. Svako mala objava evo plačem već danima jer mali ne želi više dojiti, a ima samo 3 i po godine, tj. pardon 42mjeseca.
    Ma koji klinac, a ja gledam svoju i mislim se kooooliiikooo jooooš 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Red Fox
    05. Lipanj 2020. 22:38

Bok svima 😊 mi smo danas ruckili mrkvicu al nije mu se bas svidjela 😂
    Skuzila sam zakaj je bio cendrav zadnja dva dana 🤦🏼‍♀️ Danas sam mu dala dudu i cuvala ga i zaspao je za sekundu 🤦🏼‍♀️ Izgleda da mu se spavalo, a nece sam zaspati.
    Ja ga isto ostavim u lezaljci kad zaspi, al on zna zaspati i u gymu, igra se i samo okrene glavu i zaspi.
    Losa ne znam kak si tek sad otkrila tu grupu 😂 ja se bas nasmijem na pitanja🤦🏼‍♀️ 
    Mi imamo etheral vrecu na ljame i isto nam je super.
    Mikio super za izlazak i da si bar malo dosla k sebi 😊
    Ostalo sam malo pozaboravljala 🤦🏼‍♀️

Simbalija
    05. Lipanj 2020. 22:42

Jel dobiješ koronu ako jedeš AD? 😂😂 A da rode su čudo, ali te mamice anonimne su tek grupa za sebe. Ja odem tamo da se malo nasmijem baš sam bila zaboravila na njih.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 23:36

Joj mi sutra imamo prvo pravo druzenje kod nas od kad smo preselili 🥳
    Tako da sutra imamo cijelodnevni party useljenja, roštilj, babinje, godišnjicu i smislit cemo još štogod. Frendičin rođendan 🤣
    Najuža ekipa i bez drama ali totalno smo uzbuđeni, dragi par dana osposobljava dvorište, napravili smo si kljuc roštilj zonu zaštićenu od pogleda susjeda, ja radim kolač, bila prije u dućanu, pokupovala sve pive i sokove ikad. Smiješni smo mi 🖤😁. Držite fige da bebuška bude zlatna kao danas pa da i ja stignem vidjet tko nam je došao 😁😁
    100% neću spavati noćas, tako mi je uvijek kad se nečemu veselim

[/url

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 23:39

Što se tiče mamećih grupa, ja ful imam problema s tim 🤷
    Frendica koja nije mama niti planira postati, bar ne uskoro, je u svim tim grupama i ono, kad ima loš dan čita i vrišti od smijeha. Ja ne mogu. Apsolutno mi je nepojmljivo da je netko u toj mjeri zatucan/glup/osuđuje sve što nije identično kako  si zacrta da treba bit. Tješim se da su često trolovi jer stvarno.  Ali eto, još jedan plus neimanja fejsa 🤣

[/url

Red Fox
    06. Lipanj 2020. 00:06

DeeDee ja tak isto ne mogu spavati kad se necu veselim 😂 brzo ce doci sutra i zelim vam super zabavu 😊
    Svima zelim mirnu noc, moj bas nekak nemirno spava, vidjet cemo kaj nas ceka.
    I to sam vam htjela napisati, uz sve moje probleme s dojenjem uspjeli smo odrzati jedno dojenje ujutro, ali kak su mu sad zubi izasli, bas jako boli jer on bas ugrize. Kak da ga odviknem od toga? Sve mi se cini da je za nas dojenje zavrseno 😕 ak se to uopce moze nazvati dojenje

• Bobica91
    06. Lipanj 2020. 01:30

Kako su vam rezovi tako nisko moj ne vise gore i ne dodiruje dlakice uopce. Tako da sa depilacijom problema nemam a nije bas neki isto ide u ukoso i duzi je. Vidila sam od cimke njena beba bila kilu veca od moje a rez manji i ljepsi od mog. To ovisi kome dodjes u ruke da ti ga napravi. 
    A ovisi i o kozi kvaliteti elasticnosti, tko je sklon oziljcima sigurno duze oporavak traje vidim po sebi.
    Da definitivno trolovi pisu po grupi mamine tajne ja se izviciram pa ne citam neko vrijeme jer ne vjerujem sta ljudi pisu. Neki dan pise zena kako ne zna sta da radi ds svako jutro ode ocistit svekrrin sprat podove usisavanje prasina itd a trudna je i kao jako joj bude lose ali ona to mora i onds ide cistit svoj a svekrva svima prica kako ona samo spava i kako je sve to napravila. I nezna sto uciniti pa nestani brzinom munje uff. 
    Proletiti ce ovo bebece vrijeme za koji dsn pola godine a kao ds je tek mjesec dana proslo. Sad razumijem mamu kad prica i kad ste veliki meni ste uvijek mali jer je cesto podsjecam ds imam 30 g. 😂😂 iako me zove nadimkom iz bebeceg doba od milja.

Valkris
    06. Lipanj 2020. 09:31

Noc bez BioGaie, cini mi se da je bio mirniji, ili smo mi bili toliko umorni da ga nismo culi 😂 ujutro se probudio nasmijesen u pola 6 i od tad smo budni, guguce i cini se ok. 🤞🤞🤞 Da je onaj grozni period iza nas. 
    Mozda je slucajnost, skok prosao, mozda mu je fkt smetala BioGaja. Hm.. Pratim dalje. 
    DeeDee uzivaj na fešti 🥳🥳
    Mikio super za izlazak, nek si se opustila 😃😃
    Zelim svima miran i ugodan vikend :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.