ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    04. Lipanj 2020. 23:46

Uh, mi ga isto nikako ne nosamo. Ni za uspavljivanje ni za nista. Jedino ako mi bas hitno treba da iste sekunde prestane plakat da nesto cujem, onda ga malo dignem. Ako bas nikako se nece smirit pustim ga da malo isplace pa kasnije cijeni zagrljaj i kad je sjedecki Al znam da nisu sve bebe iste i ko zna kakvu situaciju ima netko drugi. Npr, sjecam se kad je imao grceve da smo ga nosali po cijele dane...
    Dosta nam je zahtjevan al bar nocima odspava i bar s uspavljivanjem nemamo nikakvih problema. Po danu je dosta tesko i kad odspava 3 sata kao danas to je totalni vrh. Jucer npr nije odspavao ni sat vremena sve skupa, setnju od 2 sata proveo sirom otvorenih ociju...I mislim da se budi upravo, znaci taktika mi pada u vodu🙈

PetraB
    04. Lipanj 2020. 23:50

Mikio… 😘
    E Losa da, fakat senzorika, spomenula je to fizinatrica, bravo... Jbg meni se mozak nece vratit na staro tak brzo ocito 🙄
    Evo prijavljujem Vesnino vristanje od 22:20...napokon potrpala starije u krpe na vrijeme da mogu cure ranije jer nisu spavale bas od 6 popodne a i kak je dan bio takav kakav je. I naravno... Prvo su krenule obje... I to nakon kaj su pojele, kao i uvijek, u krevetice, dude i laku noc... Aha... Not today 🤦🏻‍♀️... Ajde Karmen u roku 5 min odtulila svoje i smirila se (a ona je s problemom samokontrole 🤣) a Vec nastavila... Onda sam ju lijepo spustila u dnevnu dok ja pripremim za noc flase i pojedem nekaj (pricale smo o tome danas, zar ne🤦🏻‍♀️) i madam prica u kosari dok ja to sve radim. Odemo gore napokon, spuatim u krevet i krece borba... Reci cu samo da sam sjedila na krevet, ruku joj dala, trudila se s dudom al nis od tog i surfala na mobu. Evo je zaspala... Znaci gotova sam za danas... Zuji mi u usima od vristanja 🙉
    Lavice 😅… Pazi samo, iva moja i sada voli tak zaspat pa muz grinta jer ipak ima 30 kg sad 🤣
    Ma DeeDee bez tebe ovaj forum nebi bio isti... 🤗
    Jooj, reklama za A1... Jeste vidjeli bebu vodju dohrane? 😂🤢

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    05. Lipanj 2020. 07:55

Znaci budio se bar 5×. Koji fail. Idem doc sebi😩

Lavica27
    05. Lipanj 2020. 08:52

Ajme Petra moja ima 16 kila i treba to i sad dic!
    Svaka i tebi cast s uspavljivanjem😳

Mikio dobro je proslo, prispavalo mu se oko 7 pa je cendrao ali sve u svemu mi je bio jako dobar👍
     Nasa noc je komotno mogla proc s dva budjenja da nemam kako bi Mare rekla slona u staklarni kraj sebe!! Ajme digao mi je tlak 5 puta nocas. Mali zaspi na sisi kraj mene i taman cekam da ga prenesem u krevetic i on mu se doslovce u lice nakaslje. Vidio je kolko sam pop*** ustao i otisao u dnevni da ga ne budi a ti mama uspavljuj🤪 A vrh je bio kad je poceo vikati u snu (on par puta godisnje urla u snu kad ima nesto za rjesiti na poslu i slicno). Dakle doslo mi je da ga mlatnem....hvala Bogu na kisi,nigdje se ne micem danas iz kuce i vegetiram...

Taani
    05. Lipanj 2020. 09:03

Jutrooo! 
    Nema me jedan dan i treba mi malo duže da pohvatam 
    -
    Naša patronažna je stvarno super, došla je 2-3 puta po izlasku iz bolnice, ponovo kad je napunio 3 mjeseca i mislim da je rekla da dolazi kad napuni 6 mjeseci. Ona organizira Grupu za potporu dojenju, kao i ostale patronažne iz Broda (po mjesnim domovima/igralištima). Mi smo bili jednom prije korone i jučer i nema nikakve veze s dojenjem . Vjerojatno na papiru moraju imati neku svrhu druženja. Dođu žene s bebama, todlerima, i povedu stariju djecu ako imaju, tako da bude ludnica . Popijemo kavicu, jedemo gluposti, popričamo, sve skupa do dva sata i kući .
    -
    Mi smo jučer imali uzbudljiv dan, otišli pola 11 iz kuće, vratili se u pola 9. Bilo super, ali beban nije mogao zaspati do pola 11 . Ali barem je u komadu odspavao do pol 7 jutros...
    -
    Napokon se krenuo okretati na bok, makar za sisom ili pingvinom za zube, sad znam da se zna okrenuti, samo ne želi kad nije baš nužda .
    -
    Mom bebanu je sisa SVE. Sad ju grabi i preko majice dok ga držim, kad je gladan ili kad mu se spava. Već vidim da ću bit' jedna od onih kojima beba sisa do škole .  PLEASE GOD NO
    -
    DeeDee, super za Mango ulov!! Ja sam previše razgledavala i prošla "akcija" .
    -
    Lavice ja sam sinoć svom u pola 11 rekla da ako se beban iz bilo kojeg razloga probudi (kašljanje, hrkanje, škripanje vratima, nezanimamešta), ja spavam u dnevnom, on nek ga uspavljuje kako god zna. Nemogući su nekad stvarno... Njemu je svejedno jel' podne ili ponoć, isto se ponaša po kući. 

annika
    05. Lipanj 2020. 09:25

Možeš pomiješati miki0. 
    Od 4 budni

[iimg]

Grizli
    05. Lipanj 2020. 09:45

Moja nocas vodila ozbiljan razgovor sa Ewanom od 4 do 5. Pustila ju sita bila, presvucena bila a ocito mu je morala ispricat sve od Poncija Pilata do danas i onda samo duboko uzdahla i zaspala. I ja skupa s njom.
    Losa da ima smisla raditi prvo osobnu lako ako odlucimo di dalje odemo napraviti i putovnicu. Jedino sto meni zna zafitiljit u glavu u zadnji tren nešto al necu valjda tako i sad funkcionirat.
    Lavice sretno na piru... Mi idemo drugi mjesec 😳 isto 5h voznje + trajekt na kojem meni bhde vjecito slabo pa ce biti zanimljivo. Inace moram ti rec da sam isla na tvoj face skicnut gdje ste sa bebolinkom putovali kao ideju da dobim i skontam da smo posjecivale dosta istih mjesta do sad. Da nema tvoje slike tamo pomislila bi da si neka od mojih frendica 🤪
    DeeDee ja mislim da po zakonu o zastiti potrosaca ti moraju poslat ako si platila, ako si stavila pouzecem onda ne. 

Valkris
    05. Lipanj 2020. 09:53

annika

Možeš pomiješati miki0.
    Od 4 budni

✌️ I mi. 
    I mengu dobila (opet!) a danas trebala imati pregled prvi. Točno svakih 15 dana dobivam mengu. 😭😭
    Crna kutijo. 

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 10:14

Grizli tako i ja mislim, da. 
    Valkris ajmeee, meni je ciklus već godinama 31 dan, nadam se da će tako i ostati jer sve više je previše 😅
    Inače sam, teoretski oduvijek, u totalnom hormonalnom disbalansu i nikom nije pretjerano jasno kako sam ostala trudna iz prve, mogla bi baš izvaditi hormone malo da vidim di sam sad 🤔
    .
    Mislim da moje dijete ima naopaki senzorni poremećaj 😅😅😅

[/url

Lavica27
    05. Lipanj 2020. 10:21

Ahahahahaha DeeDee naopaki senzorni poremecaj🤣🤣🤣 Jako sam ljubomorna na tvoj mango ulov pa se pravim da nisi nista ni napisala😂
    Grizli a jesi me nasmijala hahahah. To ti sve moj miz organizira,ja samo ko kofer putujem i nabacujem osmijehe za fotke😁 mi smo na prvo s kceri isli na vikend do budimpeste, 2.5h voznje,imala je 3.5 ili4 mj🤔,bila je topla jesen,ma idealno! Onda smo se s njenih 8mj okurazili za avion pa isli do Istanbula. Uz kisobran kolica nosiljka je must have za te ekspedicije😁
    Mom ti ga drzis sa strane ispod pazuha (ili muz). Zato i izgleda kao da nema vrat,odnosno celav sa spojenim podbratkom a.k.a od milja zvan Janko Bobetko🙈
    Ajme annika... i ti vegetiras dns? Mozes Mikio, to sam ti predlozila vec prosli tjedan🧐😁 
    Valkris meni ti se nakon spontanog skroz ispretumbao ciklus i imala sam dva il tri mj na 16 dana ciklus. Huh nista od izlaska danas onda😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.