ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    04. Lipanj 2020. 22:11

Losa sta treba za osobnu za bebe? I jel se samo uplacuje na racun ili se kupuju one takse na kiosku...

• mom12
    04. Lipanj 2020. 22:14

Dee  je najjaca kraljica na forumu..nezz kako si uspila uvatit to...
    Sad citam da su greskom pustili u manga po 5 kn robu😂😂😂 ...neka neka....koji su to😂😂...

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 22:16

Hahaha pa ne znam, apsolutno slučajno, još ja gledam dobar neki outlet, 97% sniženo 😂😂😂😂

[/url

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 22:23

LoSa

*biljezi
    Da DeeDee kraljica… oce ti to tsko snizeno poslati?

Otkrit ćemo, dobila sam potvrdu na mail🤷
    Račun imam, baš sam prije dečku pokazivala, nije mogao vjerovati 😁

[/url

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 22:28

Hahah a jadni, to čak ni ja s trudničkim mozgom (još) nisam izvela s webom 😂
    Sad me baš zanima..app, ionako ništa od toga ne bi naručila da nije od 2.99 do 19.99kn 😂

[/url

• mom12
    04. Lipanj 2020. 22:48

Kkao pise cijena tako mora bit naplaceno...isto sad da ti vidis u ducanu da sok kosta 1.99 a on 6.99 prodavac ga mora prodat po nizoj cijeni kako pise tako i to...nema sanse da poniste..znam i u zare da je jednom bila zbrka oko cijene i priznali su nizu...al zara je meni zato naj...sve oni uvazavaju...

• mom12
    04. Lipanj 2020. 22:49

Tnx losa...🥰

Lavica27
    04. Lipanj 2020. 22:52

Hej cure! Mislim da ne smiju "ponistiti" ovo za mango... slicno se desilo u jednoj firmi u kojoj sam radila, poprilicno skup brend i morali smo im poslati jer je nasa greska bila.

Nama je osobna bila gotova za 10 dana! Ako oba roditelja ne odnesu zahtjev,jedan predaje zahtjev, drugi pokupj kad je gotovo. Nema biljega,samo se uplacuje na racun. 

Petra tocno tako se nasa kcer po novom uspavljuje. Legne lraj nas u dnevni pa je muz nosi🙈
    Sve mi vas je zao s tim dnevnim nespavanjem mikio i ekipa...
    Grizli mi slijedeci petak idemo u BG na svadbu. E to cw bit zanimljivih 4h puta. Ocekujem hardocore egzorcizam ako ne kod puta onda kod prespavanca🙈🙈🙈

• mom12
    04. Lipanj 2020. 23:14

A kako si bebu uspila slikat🙈🙈🙈..

• Zarica
    04. Lipanj 2020. 23:23

Zadnji put kad su tako ponistili ko gid se zalio dobio je robu.
    .
    Ja napravila copy paste onog dana kad se samo jednom probudio po noci pa da vidimo jel to formula:) Spavanje cca 3 sata do 4 popodne i onda nista spavanja do 9. Drzte fige!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.