Nije meni problem vožnja s njom, u 90% situacija ni šetnja. Ali kolica ne mogu sama od stana do auta 🙄, onda mi treba sto godina dok ih rasklopim pa dok spustim sic i potrpam u auto, i onda tako i za sklopiti i opet. Sranje. Prođe mi volja apsolutno. A u marami i nosiljci više ne želi bit jer želi gledati van.
[/url
Ma ja sam htjela uzeti kuhalo na paru jer sam ga otkrila tu sa vama, tj pisale ste o tome. I onda sam citala da je koristan prvih par mjeseci dok beba jede blendano. A imam i stapni i nutribulet samo za te male kolicine nije dovoljan, pa sam za probu stavila u tu sjeckalicu ima 300 ml zapremine i bas zblenda tako da cu ja u tome.
Uh evo ja prva nunam satima i znam da nije dobro da se mora nauciti ali kad ga vidim onako da place muka mi. Ali gledam da ga iscrpim do kraja igrom vrtuljkom i kad vidim da je blizu uzmem ga i onda sisa i zaspi za par minuta.
Drugo je sto nekad tek iz 3 pokusaja uspijemo jer se probudi kad osjeti da nije na meni ali dobro tjesim se imat cu prakse sa drugim. 😂
Sto se tice voznje moj je bio dobar na kracim relacijama ali u zadnje vrijeme pocne urlati u voznji strasno. I to onaj plac kad ostaje bez zraka. Sjetila se tad Mikio kad je palila sva cetri zmigavca. Ali ja idem na kratke staze tipa 2 3 km pa ajde pjevam za to malo. Pretpostavljam da bebe osjete nasu nervozu npr kad muz ide sa nama vani sat vremena setamo miran je u kolicima gleda okolo, kad ja idem sama sa njim nakon 10 min plac i onda nosim nosiljku sa sobom pa ga stavim u nju pa je dobar. Ali kako ja prije nego izadjem vec razmisljam kako ce plakati nije ni cudo da nam voznja u kolicima traje tako kratko. Barrm je meni tako stalno briga jel vruce hladno sta da mu obucem jel bi spavao itdd. Proci ce
Da nije to samo problem sto tebi fali sna nego sto i njoj treba sna a ocito je problem za uspavati je. Ja vidim po svojoj bebi kad pocne trljati oke ako ga ne uspavam to je dreka narednih sat vremena. Jer spava na sisi. Pa mi svi govore nosas ga spusti ga. On se probudi onda nece odmah zaspat nego ce plakat slijedecih sat dva dok ne zaspi. Svaka je beba prica za sebe sve radimo najbolje kako znamo, a neke bebe spavaju vise neke manje. Ja gledam radije da on odspava svoje jer svaki put kad probam tako spustat u kolica krevet itd probudi se s time da je to samo spavanje po danu dvaput po 1 sat. Noc spava u komadu i u svom kreveticu.
Mikio ma kuzim ja uspavljivanje, pogotovo kod tebe i vec sam rekla da se ja tebi divim. Na zalost neki klinci jednostavno ne vole spavati. Moj ne cak je bio takav kao beba, njemu je to bio gubitak vremena. Ja ti drzim fige da nadjes neku metodu, nesto sto ce ti olaksat bar malo. E da...mene fizijatrica pitala jel spavaju cure dobro po noci i na uzv mozga doktorica isto i nasa dr nas svaki put to pita 🤷🏻♀️
Isto svi bez nekog onjasnjenja
url=https://lilypie.com][/url
Simbalija koju kolicinu radis? Meni niti jedan blender, stapni mikser nece zblendat pol tikvice ili jabuke. Premalo je, a ona pojede ako 1 zlicicu, neda mi se radit puno toga.
Losa istina 😅 ja ekolog pa imam najvise smeca 🙈rekla sam da bum platnene pelene jos prije nego sam rodila al sam odustala odma nakon poroda. Mozda se kasnije predomislim kad ona krene spavat i budem imala vise snage za bavit se ostalim 🙄
Moja je imala fazu vristanja umjesto gugutanja. Prosla je ta faza. Sad je pocela pljucat slinu i slagat slogove - mam mamama… Prelatko 🥰 znam da ne kaze mama jos 🤪
A nova faza zadnjih par dana je i proizvodi zvuk ko da se guši 😩 onako ko da hvata zrak kao kad se iznenadis samo duze traje. Ja sjede dobijem na svaki taj zvuk a ona se smije.
Da niti meni nije htio zblendati taj Babymoov 6 u1 jer je premala količina pa sam zato gnječila vilicom, ali Nutribuletu ne smeta količina on baš sve zblenda.
Danas sam stavila 3mrkvice i pola baš male neke kruške, s tim da su mrkve iz vrta i isto su male, količinski je to baš malo.
Znači vrištanje je faza, a valjda će i nama brzo proći..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Joj mi se bas navukli na kuhalo na paru svako malo kuham nešto pa mi nece bit problem skuhat i nama nesto kad i njoj. A za blendanje malih kolicina mislim da cu smoothmaker neki imam sto bas malo se moze blendat u tome sam znala usitnit 1 zlicu zobenih pa valjda bude i malo povrca/voca. Ako ne budem kroz ono za cesnjak 🤔.
DeeDee pa kakva kolica to imas da je takva procedura ti? Jesi razmisljala da kolica drzis u autu? Meni recimo stoje u autu i kad idem setat samo iz izvadim nju za to vrijeme dok ih montiram stavim u jaje nek čeka. A spremno mi uvijek kad idemo negdje da se ne moram tramakivat. Iako se meni sloze na 2 klika kolica i laganu su pa mi nije frka s njima.
Mi odlucili za vikend testirat putni krevetic pa idemo na "put" u bakinu kucu dok bake nema udaljenoj predalekih 14km 😁 al više zbog doživljaja.
Losa jel znas sto sve treba za osobnu bebi i koja je procedura? Ja ne znam jel bi osobnu ilo putovnicu 🤔
Mi od prvog dana se ne uspavljujemo za nocno spavanje...kupanje,boca i u krevetic..dobije dudu,zagrli pingvina i spava. Dns je bilo malo drame jer se izmorio pa odspavao od pola 7 do 7:15 i onda se kasnije borio sa snom al ta dreka je trajala 2-3min i zaspo je. Al preko dana to ne pali nimalo...ako ga pustim da place jos se vise dere tak da od tog odustajem i onda ga nosam...iako se nekad zna samo zagrnit tetrom,okrenut na bok i zaspat 🙂🙂
.
I napokon da se i on okrenuo..pokusava cijelo popodne al ga uvijek dupe prevali nazad dok nije skuzio tehniku 😄 Vidjet cu sutra hoce li i dalje ili je ovo bila sreca.
Grizli ma dobili smo kolica i onda mi bilo žao kupovati druga 🙄
Mislim super su ona, visoka su ful šta mi paše za kičmu i imaju ogromne kotače pa mogu po šumi, pjesku, šljunku, svuda.. ali teška su u p.m. i to "postolje" moraš kao slon stisnut da se zatvori, ja nikad još nisam uspjela iz prve.
A imam mali auto s troja vrata i takoreći bez bunkera i doslovno moram spustiti jedan sic da stavim postolje iza i košaru napred. Pun auto kolica, jedva mi beba stane 🤦😅
Stokke neka, ne znam koji model, ne baš najnovija.
[/url
Stokke xplory v4.
O živote, bolje da ovo nisam pročitala, bila su mi lakša dok nisam znala :
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji