Valkris,samo od sebe se izreguliralo ...
Cure ja imam sliku od kceri,ne da mi da uploadam, guglajte baby lenght sleep first year i onda na slike kliknite,tnoplava tablica (pinterest link)
Ona je skolski po toj tablici spavala i mali isto🙈 Ali noci nisu bas prekvalitetne. Imaju oboje lagan san.
Hej hej🙃
Vidim opet mucenje po spavanju...bas mi je zao. Moja je okej spavala do 7 i kasnije nebi zaspalaaa nema boga..a meni se oci zatvaraju (budila sam se po noci 1000 puta iz nepoznatog razloga🙄🙄).
Sto se tice preko dana, svakih 2-3 sata zaspi na pol sata-45min. Nekad moram joj pomoc uspavat se, nekad se sama iskljuci. U autu skoro pa obavezno zaspi, u kolicima takodjer.
Tako da sam vise manje zadovoljna.
Btw, mi nismo osjetili skok s 3mj🤔😮
.
Nego, di nam je thinkpink? 🙁🙁
Nadam se da si dobro. 💕
evo i mene danas...noć napoookon dobra.
Budio se triput u 11, 2 i pola 4..s time da sam ga u pola 4 cijelog morala presvući jer se pobljuvo tak da smo se tu onda mazili na velikom krevetu dok nije zaspao i onda sam ga prebacila u krevetić gdje je spavao do nekih pola 8..tada ga uzela sebi, presvukla i do nekih 9 produžili.. Sad opet spava :) Definitivno mu odgovara kiša i ružno vrijeme :)
-
Imam novi način uspavljivanja...ponovno tortilja way..čim vidim da mu se spava preko dana a neda se, umotam ga u deku i iste sekunde se preda :)))
.
I danas se okrenuo tako da smo očito i to svladali napokon :) sad ga više ne smijem nigdje osim na podu ostavit hh
Bravo za okret Mare ;)
LoSa ja pak svog provjeravam svako malo...spavao je od 9-11 i opet od 12.30 - jos uvijek spava. Znaci druzili smo se danas sat vremena🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Vani je takva ujfuj sparina da mi se ne ide nigdje.
Apropo letenja for free, mi smo sustav iskoristili maksimalno, zadnji let smo se vratili dan prije njenog drugog rodjendana😂 S malim smo htjeli cimn ranije krenut s putovanjima al to sto kazes,glupa korona
Taman sam završila post o tome kako spava i dođe ovaj moj SLON kući s posla i već s vrata ga probudi...pa glavu bi mu otkinula
Svaka cast za daleka putovanja. Ja se nisam jos uvjezbala spakirati ni za otici kod dr. U tri torbe nabacam stvari i nista ne mogu pronac kad mi zatreba. Moram veliki ruksak nabavit i organizirat se malo bolje.
Na spavanje se ne mogu zalit. On ima svoj ritam, ja mi za što nisam zasluzna. Hranjenje, presvlacenje, ljulja, ogradica, baby gym i za sat ipo od budenja pocne zijevat. Stavim ga u kolica, gurnem nekoliko puta i spava pola sata. I tako 4 puta u danu. Navecer ga pustim da se malo igra i onda kad je bas pospan, ubacim u krevetic. I spava do 5, 6. Svakih par dana ima dodatno sisanje oko 3, ali to traje 2 min.
Tako da... Nisam morala uvjezbavat ni smirivanje ni uspavljivanje.
Nakon okreta prije 15 dana imao je fazu plakanja kad je na trbuhu i opiranja kad sam ga pokusala okrenut, pa nisam forsirala. Tek je prije 2 dana poceo opet na bok, i veseli ga okretanje sad.
I ja sve vise razmisljam o pocetku dohrane...
Zato sam ja svog ostavila nocas u drugoj sobi, kad se cese po bradi ko da mi po mozgu struze 🤣🤣 i dok se okrece ko da se baca po krevetu. valjda kak imam lagan san zbog nje mi smeta sve zivo.
.
Pitanje… Ak sam jucer uvela jabuku a prije jos tikvicu i mrkvu, jel mogu danas 2.dan jabuke pomjesat jabuku s mrkvom recimo? Ili moram 3 dana davat samo jabuku?
Iskreno, ja ne pratim te smjernice uvođenja 3 dana za namirnice za koje mi se ne čine alergene. Danas sam joj dala brokulu, mrkvu i kap maslinovog ulja, nije bila prezadovoljna.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Valkris mi nismo davali probiotik jer ga Nan ima u sebi. Kako smo presli na Novalac u pon sam krenula davati biogiaiu zbog stolice koja je sivozelenozuta 🙄 i mislim da mi je to bila velika greska i da je ova razdrazljivost samo zbog toga. Mislim da im sutra necu vise dati jer stolica je ionako ista. Bojim se da ce na kraju ispasti da je u pitanju intolerancija na proteine kravljeg mlijeka 😒.
Mrgud sto se tice kolicine...ja svoje nikad nisam ogranicavala. Koliko su htjeli pojesti pojeli su. I u pocetku sam ja odmah nakon kasice (tih par zlica kaj bi pojeli prvih dana) davala AD. Kako su povecavali kolicinu kasice tako sam radila razmak do te bocice AD-a dok ju na kraju nisam skroz izbacila. Super je to sve u pocetku. Upoznaju nove okuse, teksture, uce gutat... Polako samo 😘
Bas sam ja jucer se sjetila thinkpink.. Vjerujem da nas cita i da kad se poslozi ce se javiti.. ❤️
A sad... Cure koje su rodile carskim... Jel vas bolilo sve unutra prije prve menge. Ja jos nisam dobila ali zadnjih dana imam takve bolove da sam jucer u 5 ujutro jedva sisla u kuhinju popiti ketonal. Danas isti scenarij. Uzasno neugodna bol. Pa si nekako mislim da bi mogla uskoro stic prva menga (woo-fucking-hoo) 🙄
url=https://lilypie.com][/url
I da.. Evo ih zaspale napokon u ljuljama...boli me fifi jel anatomski pravilno, po bh ili po kojem bogu i vragu...sute i spavaju, ne diram ih 😒
Hm Losa sad si mi dala mislit... Ne sjecam se kod ovo dvoje starijih da je bila takva stolica zato me to malo zabrinulo. Od nana je pak bila taaamnooo zelena, gusta a sad je svjetlo zelenosiva sa malo zutom (sorry 🤦🏻♀️) rjedja, tj meksa. Hm...budem ja izbacila biogiaiu pa vidjela dalje. Moramo zeljezo im uvest tak da bas i necu vise znat kakva im je stolica al dobro
Spavanje trajalo ravno 20 min za K, V jos cori
Sortiraj odgovore
Najstariji