ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    05. Lipanj 2020. 10:40

Citam ovo za uspavljivanje i plakala bi...meni je to bas postalo uzasan teret. U njemu 8 kila, a nikako da zaspe bez da je na rukama. Nekad uspijem pola posla odraditi na krevetu dok skupa lezimo, pjevusim mu i ljuljam ga, pa kad pocne plakat uzmem ga da se ne razbudi. I onda mi u roku od 5 min zaspe na rukama. Ajde, to je ok.
    Al evo upravo sad me satralo. Doslovno je cenio svako malo jedno 20min. Pogotovo kad ga idem lec.
    Valjda je od placa bio umoran pa je na kraju zaspao na rukama.
    On je dosad isao spavat svako 2 sata. Spavao bi 45 min otprilike. Jel mozda on sad mijenja ritam, mozda ne treba san svako 2 sata, nego npr. svako 3 sata? Njemu je skoro pola godine, vjerujem da u tome grijesim...
    Mozda zeli spavat 2x dnevno, a duze...?
    Sreca pa zaspe nekad u kolicima u setnji i u autu...al evo danas kisa i juzina, bljak!
    Ne znam, luda sam vise🙉🙉🙉

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    05. Lipanj 2020. 10:42

A jbg Lavice sad si mi potopila nade jer gospođica ne voli nosiljke nikakve. Ostaje mi opcija jos nac tko ima za posuditi i isprobat par dana onu di je okrenuta za naprijed al zanto cu cekat da jos malo poraste. Kad ju na rukama drzim u polozaju u kojem je u ergobaby ona se smije, uziva, super joj. Stavim nosiljku nakon 3 min krene vristat i gura se nogicama iz toga. Mislim da ju to previse grije, to je moja teorija naravno. Mozda nekim cudom jednog jutra se probudimo i ona to voli.
    Gledala sam cak za kupiti onaj neki za nosenje sto mi se reklamira stalno na Instagramu ona neka MiniMais ili tako nesto pise... 

mrgud_zg
    05. Lipanj 2020. 10:43

Pridruzujem se najgoroj noci ikad. Od 3 do pol 5 plakanje kenjkanje uspavljivanje na kraju sam naravno popustila i spavao je s nama. A i to je trajalo do pol 7🙄. I onda sam ga nahranila i ko najveca #nemajka ostavila pokakanog jos sat vremena jer je uspio jos malo zaspat. Dobar dio jutra isto uzasan. Ako sutra napokon ne izbiju zubi ja fakt vise ne znam. Ozbiljno razmatram dat mu malo sirupa makar sam inace protivnik lijekova 😣😫
    Nego. Ja danas krecem s tikvicom. Kak smo rekli? Negdje na pola vremena izmedu dojenja?

PetraB
    05. Lipanj 2020. 10:49

miki0

Zato sam ja svog ostavila nocas u drugoj sobi, kad se cese po bradi ko da mi po mozgu struze 🤣🤣 i dok se okrece ko da se baca po krevetu. valjda kak imam lagan san zbog nje mi smeta sve zivo.
    .
    Pitanje… Ak sam jucer uvela jabuku a prije jos tikvicu i mrkvu, jel mogu danas 2.dan jabuke pomjesat jabuku s mrkvom recimo? Ili moram 3 dana davat samo jabuku?

Mijesas sa vec uvedenim 😘

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    05. Lipanj 2020. 10:56

Mala.le cek tebi maleni svala dva sata spava 45 min? I tako cijeli dan? Meni je to SF film. Moja ima 4 mj pa spava tokom dana 2x po max 45 min. Mozda zato i teze se uspava jer precesto ide spavati. Nemam iskustva al za bebu od 6 mj mislim da bi trebala imati manje mozda dnevnih spavanja, a ostalo da ga zabavis. Recimo moja ako nece zaspat ja ju stavim u baby gym kad se naigra zaspe doslovno u 5 min bez previse filozofije i uspavljivanja samo sto ona kratko spava. Koliko sati dnevno spava isto je bitno. Meni je patronazna rekla da ako beba u toku 24h skupi barem 14h sna bez obzira u koje doba dana spava da je to njoj dovoljno. Moja recimo vecinu prespava nocu cca 10-12h, al dnevno je teska za zaspati pa nekad ne skupi tih 14h. Zato sad malo "vjezbamo" dnevna spavanja jer nocna su super vecinom. 

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 11:03

I meni je pedijatrica kad sam je pitala da li je normalno da toliko spava rekla da su sva djeca različita, da postoje spavači i nespavači, ali kao 14-15 sati dnevno da je super i da će tako vjerojatno do godine, samo da se mijenja dnevni raspored 🤷

[/url

PetraB
    05. Lipanj 2020. 11:04

Pa dobro koji k... je toj djeci?!?!?! 🙄😓😭
    Prvo... Zapalit cu sve dude majke mi... Il ju cuclaj il nemoj... Al najjace je kad krenu si od zivcanoce rukom izbacivat du dudu i onda dreka... Mislim da sam gadno zaj... sa probiotikom... Sad je svaki prdac problem 😓🤦🏻‍♀️
    Btw... Nakon vecernjeg kaosa, V se zbudila u 4/pola 5, pojela uz takvu nervozu da je to strasno, probudila K pa je ona pizdila dom ja nisam zavrsila s V. Onda K pojela i naravno zasrala se za poludit 🤢... V cijelo vrijeme nesto cendrala... K nije htjela zaspat nikak... Uglavnom u 6 sam napokon sve pozavrsavala i ugasila svjetlo (imam malo nocno inace cijelu noc)... Tad su se napokon ugasile obje do 8. I odonda se vrtimo u krug s plakanjem... 😓🙉🙄

mala.le.90.
    05. Lipanj 2020. 11:05

Grizli, prva dva puta spava pola sata, druga dva malo produzi...al zadnjih tjedan dana je spao na 3x dnevno...al posto je toplo, vani smo pa je lakse izgubit dan, hehe.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

PetraB
    05. Lipanj 2020. 11:12

Aha... I ako koja od vas misli da su oni jos mali i nis ne kuze...wroooong!!! Znaci V se igra u kosari (citaj zuji inpromatra svoje ruke)... Jesam li podigla K iz kosare evo je cendra 😒

DeeDee
    05. Lipanj 2020. 11:19

Ni moja nema dnevni ritam spavanja no ona se samo ugasi, kao pijanac 🤦
    Igra se u gymu, dođem za 15 minuta - gospođica spava. Ili ne znam, hranim ju, zavrsimo, ona vec trlja oči i mazi se po glavi 🤷 I onda je odložim i malo mazim ili joj pričam nešto i ode...
    Sinoć je zaspala prije 21, oko 6i30 se probudila, dala sam joj jest, dok sam išla oprat bočicu i pripremiti vodu za presvlačenje ona zaspala i spavala još do 8i30. Igrale smo se, presvukla sam ju, nahranila, neko poluvježbanje na casmatinu i oko 10 opet postala njurgava i onda je pustim  na miru i samo me ulovi za ruku i smiri se i zaspi. Sad dok tipkam se probudila, malo smo popričale i smijale se i sad već ima opuštene ruke i zatvorene oči 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.