ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    05. Lipanj 2020. 16:06

Mikio je... Evo vec tjedan dana zatvorena 💪🏼😎💪🏼😎... Samo tri mjeseca je trebalo 🙄. 

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    05. Lipanj 2020. 16:09

mala.le.90.

Grizli, prva dva puta spava pola sata, druga dva malo produzi…al zadnjih tjedan dana je spao na 3x dnevno…al posto je toplo, vani smo pa je lakse izgubit dan, hehe.

Moja se isto umori svaka 2h 😁 ali već par dana drugačije spava. Prije je spavala do 8, 8 i pol i onda 1.spavanac oko 10, 2.spavanac oko 12, treći oko 14, četvrti oko 16 i znala bi oko 18 kako koji dan. Većinom samo na 15minuta, valjda da napuni baterije. Prvo je izbacila ovaj u 18h i počela duže spavati ovaj u 16. Sad od neki dan ima onaj obavezni jutarnji spavanac koji je uvijek sat do sat i pol nakon buđenja, onda na 10 minuta sklopi oke oko 12 i pol i treći je poslije ručka oko 15, s tim da odrapi sat, sat i pol. Ono što je zanimljivo što taj popodnevni spava duže samo ako spava blizu cice. Čim se dignem dreka.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Zarica
    05. Lipanj 2020. 16:14

Lavica27

Nasa noc je komotno mogla proc s dva budjenja da nemam kako bi Mare rekla slona u staklarni kraj sebe!! Ajme digao mi je tlak 5 puta nocas. Mali zaspi na sisi kraj mene i taman cekam da ga prenesem u krevetic i on mu se doslovce u lice nakaslje. Vidio je kolko sam pop*** ustao i otisao u dnevni da ga ne budi a ti mama uspavljuj🤪 A vrh je bio kad je poceo vikati u snu (on par puta godisnje urla u snu kad ima nesto za rjesiti na poslu i slicno). Dakle doslo mi je da ga mlatnem….hvala Bogu na kisi,nigdje se ne micem danas iz kuce i vegetiram…

Mene moj usred noci pitao kakav report zelim da mi slozi. Znaci vrtio se cijelu noc i mislim da je djelomicno on kriv za sva ona budjenja. Mada mi se i cini da je malcu vjecito vruce pa mozda neki miks.

• Bobica91
    05. Lipanj 2020. 16:19

Mene rez boli kad ga duze nosim u nosiljci cudna bol i diranje oziljka je neki cudan filing ali sve je to relativno frisko treba barem godina da se to onako zaboravi ajmo rec. 
    Za dohranu tj kasice kazu da je to do godine sve isprobavanje okusa. Tj mlijeko je glavna namirnica a sve sto beba pojede i isproba je super. Neke bebe vole vise kasice pa smanje podosta kolicnu mlijeka neke ne pa na kraju dodaju mlijeko u kasicu. 
    Moj bebo se bas i ne okrece puzi trbusno okrece se na trbuhu sa casmatina odpuzi unazad bez problema ali kad hoce da se okrece krene i na pola puta vrati se nazad.
    Kad bi se trebali okretati sa ledja na trbuh i obrnuto?Ja to sa njim vjezbam na krevetu i tamo se baca na bok i ponekad prevrne ali na trvdoj podlozi ne. 

• Bobica91
    05. Lipanj 2020. 16:20

Ima 5 mj i 20 dana zab napisat

Simbalija
    05. Lipanj 2020. 16:36

Bobica piše da se većina beba preokrene između 5. i 6.mjeseca, mislim da je i Losa to spominjala. Ali opet to je većina, mislim da ne kasni ni ako to do 7.mjeseca napravi.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    05. Lipanj 2020. 16:43

Lavice daj mi reci za avio kad je free do 2 godine dal beba onda sjedi na nama ili kako. I sto sa prtljagom za bebu i kolica npr? Letila milijun puta i bilo beba na letovima cak i onim dugim al nikad mi nije palo napamet malo to pogledat da znam sto ocekivati. Svakako cemo koristiti priliku samo da se stanje normalizira. Sto mm kaze cijene ce sigurno biti daleko povoljnije nego prije, ja sam na porođajnom pa mogu kad hocu, a njemu cu ja urediti da je slobodan 😁 pa da idemo okolo malo. Sto tebi muz organizira to ja sebi sama, vise puta sam samo mm rekla cuj mi idemo od xy do xz dana na put krecemo xy u 4 ujutro. On ko moj nosac kofera ide 🤣 sve po mojoj zelji.
    Losa vinske ceste why not??? Kod mene u vinariju redovito dolaze roditelji s malim bebama, cak i mame doje kod nas bez problema, probaju malo i idu dalje.
    Meni danas totalno uapjeva olan da ona dva put odspava konkretno. Prvo je spavala od 10.10 do 11h i sad od 16h spava. Zamracila joj sobu malo da ima mrak jer sam skuzila da ju svjetlo jako smeta sto nam u dnevnom. Sad cemo vidit dal sam otkrila carobnu formulu ili je to samo bila lutrija.
    PetraB umrla sam na boli me fifi 🤣🤣🤣🤣 bitno da spavaju sigurno nije toliko bas lose za njih kad su uspjele zaspat u tome. Ja imam teoriju da beba ako je nesto bas lose za nju place i budni se. 

• piba7
    05. Lipanj 2020. 17:21

Vidim da svima bebe ne spavaju.
    Ja sam lagano na rubu živaca. Već 2 tjedna se samo dere cijeli dan. Ništa joj ne paše. Ne znam se više sama igrati nego samo želi biti na rukama. Kad je umorna je kaos. Ali ono živi uzas. Podemoni se. Umorna je, dere se, baca, vristi, a ne zeli zaspati. Prije bi ju samo stavila u krevetic i zaspala bi sama, a sad su drame. Ne znam da li su zubi ili je vrijeme ili mi je dijete jednostavno postalo takvo.
    Uspjeli smo nekako izregulirirati konačno ad, prešli s Novalac Plusa na Jedinicu i konačno jede. 
    Cure, dajte malo pojasnite probleme s BioGaiom. Ja sam ju počela ponovo davati zbog krvi u stolici i nekako mi se čini da je od tad nemoguca. Kaj je moguće da joj Biogaia radi neke probleme?

MaRe
    05. Lipanj 2020. 17:52

PetraB

I da.. Evo ih zaspale napokon u ljuljama…boli me fifi jel anatomski pravilno, po bh ili po kojem bogu i vragu…sute i spavaju, ne diram ih 😒

🤣🤣🤣🤣

• Bobica91
    05. Lipanj 2020. 17:56

Ma pitam jer vidim da se vasi okrecu ali znam da je Losa pisala o tome da neki prije a neki kasnije ne brine me to pitala sam ovako znam da je svaka beba za sebe. Npr ono sto moj radi od neki dan je zvakanje carapa obje noge gura u usta pa vidim da je i to jedna od razvojnih tocki 😂😂 tako da sve u svoje vrijeme. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.