ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninanina
    04. Lipanj 2020. 14:04

Mikio nemam pametan savjet za bočice, zapravo imam isti problem, sve sam probala pa tako mimijumi i po mom mišljenju najveća glupost za koju sam dala pare, preskupo, a baš baš nikakve koristi od toga.
    Ja sam se pomirila da dok je na sisi nema razdvajanja od nje osim između hranjenja. Mislim da to gore pada potencijalnim dadiljama nego meni😂😂😂
    Znam da su neke tu spominjale krv u stolici, mi smo jutros imali neke tragove svježe krvi. Sad ne znam jel možda kaj se mučila ili zato kaj je sinoć dobila čepić, malo je imala temp nakon cijepljenja. Uglavnom htjela sam pitati, nije nikakva frka ako je to to, mislim ak se neće ponavljati?

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 14:11

Nama je mimijumi spas da uspijevamo s dojenjem i dalje + kad jede iz normalnih bočica više prolije nego popije i redovito štuca i bljuca

[/url

MaRe
    04. Lipanj 2020. 14:34

Dal vasi kao na silu kasljucaju? Sad mu kao neka fora kasljat umjesto da guguce pa me strah da necu prepoznat dal to stvarno kaslje ili se igra.

• Zarica
    04. Lipanj 2020. 14:48

Tako je Mango imao bug i prije par godina kad he cijelu noc umjesto u eurima sve pisalo u kunama😂
    .
    Meni se cini kao da nekad na sili kasljucne jer ja mu uvijek kazem 'nazdravlje' pa ga to nasmijava. 
    .
    Za krv u stolici mi znamo tako povremeno imati u tragovima. Pedica dala probiotik koji mu dajemo kad se dogodi to i ne brinemo oko toga

Macutica
    04. Lipanj 2020. 14:54

MaRe

Dal vasi kao na silu kasljucaju? Sad mu kao neka fora kasljat umjesto da guguce pa me strah da necu prepoznat dal to stvarno kaslje ili se igra.

Moja bi to radila kad bi se ljutila ili privlacila paznju, sad joj to vise nije đir, sad vrisne.
    A zakasljucne nekad nocu, onda nakon toga guta, pa skuzim da je od sline, nista neobicno mi se to ne cini, ali razlika js od tog potrebnog i tog na silu 😉

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 15:08

Losa ovo ti je najbolji post. Mama voda dohrane i znam ja teoriju pa imam viska 😂😂😂💪

Simbalija
    04. Lipanj 2020. 15:35

Moja više ne melje, tj. ne guguće već kao da vriska, jel to normalno? Kao da nema više niti jednog suglasnika 🤷🏻‍♀️
    Što se tiče kašica mislim da voli blendano, davala sam joj gnječeno vilicom i jedva je gutala, tj. više je pljuvala nego gutala i danas sam probala u nutribuletu mrkvicu i krušku i napokon je lijepo pojela. Nije sve i kad ne želi demonstrativno okrene glavu pa je više ne silim.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 15:46

Ajme ja ne znam kako vi, ali ja bi danas samo spavala i jela, ubit će me ova južina 🙄🙄🙄
    Sreća pa i beba otprilike isto razmišlja ali ono, produktivnost 0 bodova - potez kauč - kuhinja

[/url

ifkaminja
    04. Lipanj 2020. 16:03

Moja je prdila, kašljucala, vriskala, prdila s cijelim jezikom vani (to je bila poplava, svi smo bili popljuvani), pa opet malo vriskala, pa gugutala, sad se "razgovara" i da- povremeno kašljuca. Namjerno. Baka često kašlje pa ju izgleda oponaša. Drugačije zvuči nego baš kašalj.
    Ne sjećam se ko me pitao za uzv cicica, Lavica čini mi se.. Imam vodenastu cistu na lijevoj cici pa sam zadnji put bila prije IVFa, dakle prije skoro 2 god, i pitala kad mogu opet, pa mi je objasnila doktorica da mogu nakon 2 mj kad se uhodamo s dojenjem. Ne znam da li to u mom slučaju ima veze s tim kaj imam fakat male cicice 🍳😏

Valkris
    04. Lipanj 2020. 16:14

miki0

DeeDee

Ajme ja ne znam kako vi, ali ja bi danas samo spavala i jela, ubit će me ova južina 🙄🙄🙄
    Sreća pa i beba otprilike isto razmišlja ali ono, produktivnost 0 bodova - potez kauč - kuhinja

Blago tebi. I ja bi lezala i spavala al beba ne razmislja isto ko i ja. Uspavljivala sam ju sat vremena, spavala je 15 min.

DeeDee Ja bi istoooo 😭😭😭😭😭😭
    . I ja ga po sat vremena uapavljujem. Sat vremena. Spavao 15 minuta. Sad kenjka i prebacio ruku i dekicu preko glave/ociju. Ko da mu svjetlo smeta onak. Ja maknem, on opet. Eto nam nove igre. Bar je tisina. Bez vristanja i plakanja. E da, danas nema hlace, samo carape. Jer sam mislila da mu je vruce. Nisam znala vise sta bi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.