ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    04. Lipanj 2020. 11:11

U hrpi veša*

Damnarexx 🌺
    04. Lipanj 2020. 11:11

I moja patronažna nula bodova, nažalost.
    Tj, realno ni ne treba mi...osim sto bi ju voljela izvagati tu i tamo..a za to ju mogu zvati ako želim, al mi ju se ne da gnjavit radi toga.

Damnarexx 🌺
    04. Lipanj 2020. 11:12

Zarica

Lavica27

Mrgud moja noc ko tvoja😭😭😭 a kad bi on zaspao kcer je vikala da vidi krampusa (!?) doslo mi je da se bacim kroz prozor. Danas imam troje babinja,ko prezivi pricat ce😅
    Ajme kolko nauke oko kasica,smrzni,pasteriziraj,odmrzni…jel moguce da sam ja jednostavnija ovaj put od ostalih😅🤣 ili prelijena🙈

Tako sam ja znala vidjet strumfove u hrpi veca na stoluZvuci smijesno, al bio je horor. Jednom sam isto kao vidjela zmiju (rukav od majce), mama sva poletila u strahu pali svijetla, a ja kazem 'ugasi pa ces vidit, vidi se samo po mraku'😂 Nisam mogla vjerovat kad je samo ljutito osla, a ja vidim tu zmiju 😂

Hahahahahah odlicno😂😂

PetraB
    04. Lipanj 2020. 12:18

Naizmjenicni egzorcizam od 6 ujutro 😓😓😓
    Upravo sam pojela dok je V vristala u kosari (sorry kceri al ja moram jest sam joj ponavljala) ...prije toga je K odradila jednu seansu. Mislim da ih biogiaia zaj...a a sad ne mogu prestat jer moram dati malo vremena da vidim hoce li se stabilizirat stolica. Za popi... 

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 12:24

Ajme ove price o nocnim morama su smijeh 😂
    Lavice ma prezivit ces babinja 😉 to je bar akcija. Ja bolje izdrzim dan kad je neki muving nego kad je tipa lose vrijeme a nisam naspavana pa nemrem nikam s njim neg mozemo bit samo doma. Onda mi dan zna trajat beskonacno ako on nije dobre volje. 
    Al evo pohvaljujem da je odspavao sat vremena doma jutros i sad spava u setnji. Bar ce popodne bit dobre volje 😁
    Ja napokon kupila tikvicu i mrkvu. Imamo opg u kvartu koji se preziva kao i ja, tj mm. Pa sam se odmah skompala sa vlasnicom, i rekla kaj je bolje da uzmem i jos sam dobila cesnjaka gratis 😎
    E i nisam pohvalila da sam jucer isla u goste, kao s mamom super ona ce sjedit iza, al sam kupila neki glupi glomazni poklon koji je morao nekak popreko iza siceva 😂 pa mi je mama naprijed sjedila 🙈. Ugl bebac je fkt dobar u voznji. To nam je sad vec ne znam koja “solo” voznja i bas nam dobro ide 🏎😎🤞 da se ne ureknem
    Mikio super ideja za polurodendan. Ajme nemrem vjerovat kako vrijeme leti 😁

Red Fox
    04. Lipanj 2020. 12:27

Ja ne znam kolko mi se bude dalo smrzavat 🤦🏼‍♀️ Plac mi je pod nosom pa stalno odem po frisko, a sezonsko voce kaj ne uspije sad bude probao iduce godine. Al mozda se i predomislim. Ja svake godine planiram nakuhati satarasa da si smrznem za zimu pa nis.
    Kaj se tice beba voda dohrane ja cu mi probati dati, al sad mi se cini da ne bi uopce skuzio da treba jesti. Bas bude probala s komadicem mrkve sutra.
    Petra ja isto tak vicem stalno 🤦🏼‍♀️ “Ti si jeo vec pet puta, mama sad jede prvi put”
    Mikio mi imamo avent bocicu i sisac, s tri rupe. Ja sam si razmisljala da mu pocnem vodu davati na kljunasicu. Ne znam jel bi mogla s tim probati umjesto bocice. Nek se jave iskusnije mame 🙂

MaRe
    04. Lipanj 2020. 12:51

Red to sam i ja svome danas govorila dok sam pokusavala doruckovat/rucat ali se onda pokako pa sam morala prestati jesti i ici pelenu mijenjat 🤣🙈
    .
    Kod nas noc mirna do pola 4 al sam ga onda stavila kod nas i spavali smo do pola 10 😯 Prespavala sam se 🤣🤣 Sad opet spava a ja bi trebala usisati al me strah da se ne probudi xD Nekako je poceo vise spavati po danu..dok je manji bio znao je pol dana biti budan..sad se nakon dva sata gasi. 

MaRe
    04. Lipanj 2020. 12:53

Losa bravo za kile...rekla sam muzu dok pojedemo rodendansku tortu da ne kupujemo vise nista slatko...moram se dotjerati u formu.
    .
    Valjda ce vise i taj vjetar stati pa da ponovno krenemo u setnje.
    .
    Ono na stranici Manga bio bug...tako da tko je jamio jamio..bravo Deedee sto si uspjela 🙂🙂 ko u milijunasu najbrzi prst hh

Grizli
    04. Lipanj 2020. 12:58

DeeDee nije mi jasno kako si uspjela samo 150 kn hahahha... Mango sam ja davno kupila jedne hlace jos ih imam. 😁 Meni se roba sviđa njihova i kvalitetna je bila. Al sad odavno nisam nis kupila njihivo.

Tnx za savjet za tresnje. Plan mi je njih ubacivati onako malo za gust samo u kasice, jer ne bi samo od njih teake su za zeludac. 
    Ja redovito juhu smrzavam jer puno skuham a to mi top ako imam kuhane jer onda samo bacim u vrucu juhu kus kus i rucak gotov. 

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 13:37

Grizli Xl-a ostalo minimalno, uzela sam i nešto poticajnih L-ova 😁
    Ma nabila sam ja nekih 300kn ali do računa nestalo iz ponude 🙄😁
    A i prefino to za mene, dok sam profilirala šta mi se sviđa...proš'o voz 😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.