ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    04. Lipanj 2020. 10:03

Hahah a nista, nabavljam motorke onda 😂😂😂
    Ja ne znam gdje ja zivim, ja sve bacala il sam tjerala muža da jedemo sarme 3 dana 🙈🤭🤭🤭

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 10:10

ah prave hrane uvijek imam i ja pun zamrzivac  sad poslje poroda sam bila nesposobna kuhat pa su mi mama i sveki kuhale a ja bi jos i zaledivala.. al nesto mi se ispraznio zadnjih dana, morala bi se malo pokrenut..
    nego, kaj sve treba od papira za vrtic? napokon se natjerala krenut ispunjavat prijavu pa da sam spremna :)

Macutica
    04. Lipanj 2020. 10:20

LoSa

Macutica ts grupa ti je sektaška… nemoj ih bas shvacati zdravo za gotovoMoj voli zvukove motorke i ostslog alata, posebno kosilica za travuTako najbolje zaspi.
    Ja cesto zamrzavam ostatke od rucka… npr odmrznuta sarma je superA i mama ima vrt i onda kad dođe neko voce/povrce bude hrpa toga i ne moze se pojesti. Zaledim i po zimi je super, ai znam podrijetlo.

Skuzila sam, ali sam pobrala neke ideje i informacije 😉

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 10:30

LoSa

Prijavljujem dvije kile manje u dva tjednaVoda no lijepo za vidjeti :-P

Bravooo ja napokon ispod 83 💪
    Životni cilj mi je do rodendana bit ispod 80 (2.9.) a sve preko super odlično i krasno

[/url

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 10:45

LoSa

Prijavljujem dvije kile manje u dva tjednaVoda no lijepo za vidjeti :-P

sigurno je doprinjelo kaj tolko setas po hzzo-u vamo tamo 

Lavica27
    04. Lipanj 2020. 11:04

Mrgud moja noc ko tvoja😭😭😭 a kad bi on zaspao kcer je vikala da vidi krampusa (!?) doslo mi je da se bacim kroz prozor.  Danas imam troje babinja,ko prezivi pricat ce😅
    Ajme kolko nauke oko kasica,smrzni,pasteriziraj,odmrzni...jel moguce da sam ja jednostavnija ovaj put od ostalih😅🤣 ili prelijena🙈

• Zarica
    04. Lipanj 2020. 11:05

Mikio, ja sam mu jednom kad sam izdajala bila dala NUK bocicu i bilo uzas. S Aventovom je uspio normalno. Mislim da mu je NUK prejako tekla. 
    .
    Taani, Vau, koja dobra ideja od patronazne. Ne kuzim zasto se to nitko prije nije sjetio:) Zvuci mi kao nesto sto bi se moralo uvest ko pravilo:) Dodje mi da pitam svoju patronaznu.. 
    .
    DeeDee ja sam u jednom trenu napravila rez i maknula 80 posto ljudi s fejsa😂 Sad mi vise nit nije tolko zanimljiv da stalno visim jer nema tih uznemirujucih statusa:)

• Zarica
    04. Lipanj 2020. 11:07

Sto se tice spavanja vratio se u normalu. Znaci mir do 2, a onda tri budjenja do 8🙈 

Damnarexx 🌺
    04. Lipanj 2020. 11:10

Jutro,
    Nama je bila solidna noc, budjenje 2,6,9.
    Deedee, Losa bravo za kile! 😁
    Lavice krampus😂😂 di je njega sad izvukla😂
    .
    I mi isto zaleđujemo hranu, pa vadimo u kriznim situacijama. Spas!
    Ja jos razmisljam da li cu joj davati kasice ili beba vođa dohrane metoda🤔🤔

• Zarica
    04. Lipanj 2020. 11:11

Lavica27

Mrgud moja noc ko tvoja😭😭😭 a kad bi on zaspao kcer je vikala da vidi krampusa (!?) doslo mi je da se bacim kroz prozor. Danas imam troje babinja,ko prezivi pricat ce😅
    Ajme kolko nauke oko kasica,smrzni,pasteriziraj,odmrzni…jel moguce da sam ja jednostavnija ovaj put od ostalih😅🤣 ili prelijena🙈

Tako sam ja znala vidjet strumfove u hrpi veca na stolu Zvuci smijesno, al bio je horor. Jednom sam isto kao vidjela zmiju (rukav od majce), mama sva poletila u strahu pali svijetla, a ja kazem 'ugasi pa ces vidit, vidi se samo po mraku'😂 Nisam mogla vjerovat kad je samo ljutito osla, a ja vidim tu zmiju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.