Cure Mango ima outlet rasprodaju. Blage veze nemam kakva im je roba ni šta će mi doć doma jer nisam nikad kupovala tamo 🙈 ali imaju stvari od 3kn na dalje 😁
Ja si uzela hrpu haljina i Basic majica za nekih 150kn s poštarinom (poštarina je 35kn ispod 350kn)
[/url
Thanks za info DeeDee!
-
mrgud, moj ti isto u zadnje vrijeme ima buđenje u 6 i neće više spavati...Ne da se nagovoriti dok je bio manji sam ga mogla prevariti
-
Jučer je bio nemoguć...Po noći bio budan od 12 do 2 pa opet u 6. Cijeli dan, prije nego treba odspavati svojih 20 min, on plačeeee, nikad nije bio takav. Kenjkav, sisa svakih 1,5 do 2 sata. Navečer shitstorm neviđeni, do pol' leđa i do pupka, značiiii .
Sjećam se nekada da je jedna od vas spominjala skok sa 19 tjedana i prebrojim se, on u 19. tjednu. Pa valjd je skočio onda jučer da danas bude malo mirniji .
-
Mi ćemo na druženje s lokalnim mamama i bebama prijepodne (patronažna organizira).
Ajme taani moja je 4 dana starija, daj bože da su ona dva dana pakla bili skok 🤞🤞🤞
Jučer bila dobra, noćas kao bubica, skoro sam zaboravila na nju 😂
[/url
Jutro 🥴🥴
Noc koma. Najgora ikad. Od 22 na dalje kenjkanje itd. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Muz ga preuzeo u 04, ja otisla u sobu. U 8 radnici pile motorkom 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ dolazim u dnevni kaze muz da je malac spavao skoro do 08 mirno.
Dao mu jest, stavio ga u gym otisao na posao. Kuham si kavu da dodjem k sebi, ove motorke i dalje zuje, pogledam malog on evo spava u gymu.
Mora biti skok (tješimo se )...
Nego, ubacim 5 artikala u košaricu i više nema Ljetne rasprodaje XD
Sve po punoj cijeni u košarici . Probat ću kasnije, možda im se pokidalo...
Mikio 💪💪💪
E hvala za info za smrzavanje, bas mi svekrva neki dan skuhala grah i kaze da ga slobodno zamrznem sto ne pojedem... 😐 Nisam nikad zamrzavala nitii voce niti citavi obrok..
Al voce cu obavezno sad i povrce :)
Sutra imam pregled napokon nakon poroda. Malo u izlazak da odem opet. 😃😃😂
Jutro 🥴🥴
Noc koma. Najgora ikad. Od 22 na dalje kenjkanje itd. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Muz ga preuzeo u 04, ja otisla u sobu. U 8 radnici pile motorkom 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ dolazim u dnevni kaze muz da je malac spavao skoro do 08 mirno.
Dao mu jest, stavio ga u gym otisao na posao. Kuham si kavu da dodjem k sebi, ove motorke i dalje zuje, pogledam malog on evo spava u gymu.
Nabavi motorke 🤭
Cure,
ja sam malo izvukla nekih korisnih info i clanaka iz grupe Domace kasice za bebe, malo menija i sl., ima dosta toga..
DeeDee isto vec dulje vrijeme imam ugasen Fejs jer mi se nije dalo opterecivati koronama i pizdarijama, sve dođe kao neka moda, pa ekipa trpa objavama, a zapravo mi koristi zbog raznih informacija stranica koje pratim, tako da te razumijem.
Taani bas vam je cool patronazna, ta okupljanja me podsjeca na serije tipa Workin Moms 😄
Mora biti skok (tješimo se)…
Nego, ubacim 5 artikala u košaricu i više nema Ljetne rasprodaje XD
Sve po punoj cijeni u košarici. Probat ću kasnije, možda im se pokidalo…
A moguće, ja sam ubacila nekih 20, ostalo mi mislim 12, ostalo više nije bilo na stanju moje veličine 😁
Ali sve outlet cijena 🤷
[/url
Mi isto redovito imamo krcat frizer 😁
Ostaci ostataka i sezonsko kojeg bude puno
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji