ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    04. Lipanj 2020. 08:28

Cure Mango ima outlet rasprodaju. Blage veze nemam kakva im je roba ni šta će mi doć doma jer nisam nikad kupovala tamo 🙈 ali imaju stvari od 3kn na dalje 😁
    Ja si uzela hrpu haljina i Basic majica za nekih 150kn s poštarinom (poštarina je 35kn ispod 350kn)

[/url

Taani
    04. Lipanj 2020. 08:44

Thanks za info DeeDee
    -
    mrgud, moj ti isto u zadnje vrijeme ima buđenje u 6 i neće više spavati...Ne da se nagovoriti  dok je bio manji sam ga mogla prevariti 
    -
    Jučer je bio nemoguć...Po noći bio budan od 12 do 2 pa opet u 6. Cijeli dan, prije nego treba odspavati svojih 20 min, on plačeeee, nikad nije bio takav. Kenjkav, sisa svakih 1,5 do 2 sata. Navečer shitstorm neviđeni, do pol' leđa i do pupka, značiiii .
    Sjećam se nekada da je jedna od vas spominjala skok sa 19 tjedana i prebrojim se, on u 19. tjednu. Pa valjd je skočio onda jučer da danas bude malo mirniji .
    -
    Mi ćemo na druženje s lokalnim mamama i bebama prijepodne (patronažna organizira). 

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 08:51

Ajme taani moja je 4 dana starija, daj bože da su ona dva dana pakla bili skok 🤞🤞🤞
    Jučer bila dobra, noćas kao bubica, skoro sam zaboravila na nju 😂

[/url

Valkris
    04. Lipanj 2020. 09:16

Jutro 🥴🥴
    Noc koma. Najgora ikad. Od 22 na dalje kenjkanje itd. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Muz ga preuzeo u 04, ja otisla u sobu. U 8 radnici pile motorkom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dolazim u dnevni kaze muz da je malac spavao skoro do 08 mirno.
    Dao mu jest, stavio ga u gym otisao na posao. Kuham si kavu da dodjem k sebi, ove motorke i dalje zuje, pogledam malog on evo spava u gymu. 

Taani
    04. Lipanj 2020. 09:16

Mora biti skok (tješimo se )...
    Nego, ubacim 5 artikala u košaricu i više nema Ljetne rasprodaje XD 
    Sve po punoj cijeni u košarici . Probat ću kasnije, možda im se pokidalo...

Valkris
    04. Lipanj 2020. 09:20

Mikio 💪💪💪
    E hvala za info za smrzavanje, bas mi svekrva neki dan skuhala grah i kaze da ga slobodno zamrznem sto ne pojedem... 😐 Nisam nikad zamrzavala nitii voce niti citavi obrok.. 
    Al voce cu obavezno sad i povrce :)
    Sutra imam pregled napokon nakon poroda. Malo u izlazak da odem opet. 😃😃😂

Macutica
    04. Lipanj 2020. 09:40

Valkris

Jutro 🥴🥴
    Noc koma. Najgora ikad. Od 22 na dalje kenjkanje itd. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Muz ga preuzeo u 04, ja otisla u sobu. U 8 radnici pile motorkom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dolazim u dnevni kaze muz da je malac spavao skoro do 08 mirno.
    Dao mu jest, stavio ga u gym otisao na posao. Kuham si kavu da dodjem k sebi, ove motorke i dalje zuje, pogledam malog on evo spava u gymu.

Nabavi motorke 🤭

Macutica
    04. Lipanj 2020. 09:46

Cure, 
    ja sam malo izvukla nekih korisnih info i clanaka iz grupe Domace kasice za bebe, malo menija i sl., ima dosta toga..
    DeeDee isto vec dulje vrijeme imam ugasen Fejs jer mi se nije dalo opterecivati koronama i pizdarijama, sve dođe kao neka moda, pa ekipa trpa objavama, a zapravo mi koristi zbog raznih informacija stranica koje pratim, tako da te razumijem.
    Taani bas vam je cool patronazna, ta okupljanja me podsjeca na serije tipa Workin Moms 😄

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 09:52

Taani

Mora biti skok (tješimo se)…
    Nego, ubacim 5 artikala u košaricu i više nema Ljetne rasprodaje XD
    Sve po punoj cijeni u košarici. Probat ću kasnije, možda im se pokidalo…

A moguće, ja sam ubacila nekih 20, ostalo mi mislim 12, ostalo više nije bilo na stanju moje veličine 😁
    Ali sve outlet cijena 🤷

[/url

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 09:57

Mi isto redovito imamo krcat frizer 😁
    Ostaci ostataka i sezonsko kojeg bude puno

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.