ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    03. Lipanj 2020. 22:42

mom12

E al kako podgrijat..
    U grijacu? E sad tipa idem negdi i ponesem kasicu kako podgrijat?

Uzmeš u termosici? 🤷

[/url

• mom12
    03. Lipanj 2020. 23:39

Onda losa mislis samo da drzim npr u torbi i dam kad je vrijeme?jer netreba drzat u friz nego na hladnijem mjestu u kuci

• mom12
    03. Lipanj 2020. 23:40

U biti ni moja ne jede nesto toplo kao mlijeko...skuham i dam za nekih pola sata...jer nemogu tempirat kuhanje i hranjnje kao na bocici kad krene vriska zbog gladi ko bi to kombinira😂

• Newmama
    03. Lipanj 2020. 23:57

Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice 

annika
    04. Lipanj 2020. 00:04

Grizli, trešnje mogu od 6 mjeseci. Dodaš ih u toplo i to je to. Ja isto smrznula trešnje, jagode, borovnice haskap, ciklu, ...

[iimg]

PetraB
    04. Lipanj 2020. 00:54

Bravo Grizli bravo mom.. Pratile ste na satu vidim 😘😜
    Sve jebtako kaonste napisale... Skuhate kombinaciju koju zelite, ugrijete staklenke u mikrovalnoj, sipate vrucu kasicu u vrucu staklenku. Zatvorite, poslozite u lonac sa vodam i krpom na dnu i pustite da "kuha" tako 15-20-ak min (da se razumijemo ja sam znala i po pol sata jer bi me nesto omelo pa jednostavno zaboravim). Ugasite i ostavite teglice u toj vodi da se hlade. Spremite negdje na hladno mjesto u kuci i kad idete negdje samo ponesete i date bebacu...ja nisam grijala kad sam tako drzala, a kad sam stavljala u frizider (prek ljeta jer nam je u kuci u kojon smo bili bilo uzasno vruce), onda bi stavila u vrucu vodu teglicu i tako "prigrijala". I tocno, ne meso i zitarice, samo voce i povrce. 😉
    Mikio mozda jednostavno bocica ne odgovara. Kcer odmah prihvatila nuk, sa malim sam valjda sve proizvodjace probala i jedino chicco prihvatio 🤦🏻‍♀️ tako da i to moras pronac kaj tvom bebolincu odgovara. Nuk ima sisace 0-6 mjeseci, 6-12 mjeseci i 12-36 (za ove zadnje nisam ziher) i svaka ta velicina ima jos S, M ili L oznaku za velicinu rupice. Mi koristimo znaci 0-6 mjeseci velicinu sisaca a M velicinu rupice za AD i S za vodu. Ako se dobro sjecam i chicco ima takve velicine. Za ostale proizvodjace ne znam. 🤷🏻‍♀️  Ponavljam jos jednom, KAPA DO PODA. 🤗❤️

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    04. Lipanj 2020. 01:45

Kakve budu smrznute trešnje kad se odmrznu? Kod mojih ih isto more ove godine al ih nikad nismo zamrzavali pa ne znam. Meni to najdraze direkt s drveta..ovako mi nije gušt. 🙂
    .
    Zasad smo imali jedno buđenje i sad umjesto da ja kreten spavam ne ja prodajem zjake okolo xD
    .
    Vec par dana hocu pitat pa zaboravim...kako vasi stoje s bljuckanjem? Imam osjećaj da u zadnje vrijeme  vise bljucka..bez obzira koliko je proslo od jela cim je na trbuhu sve ide van. 
    Ne znam dal je to povezano s time sto dok sisa nema mira..samo se nekud mrda i vrpolji..podrigne poslije ali svejedno cim ga spustim ista stvar. 

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 04:16

Hranjenje u 21 pa 00:30, pa 3:30. Dokle vise 😫
    Mare moj bas jako bljucka. I to stalno. Ovo kad je na trvuhu redovito. Plus kad je na rukama pa ga se za trbuh drzi. Recimo jucer sam bila na kavi kod sestricne i tam su ga svi htjeli nosit, i zbljuvo se nekoliko puta. Al on fkt previse jede, ko da ne zna kad mu je dosta. Nekad se zaboravi pa cim ga dignem odmah pljune visak 🙈

DeeDee
    04. Lipanj 2020. 05:27

Mare tako i ja, trešnje i grožđe samo dok raste čopam, ako je na stolu, kao da i nije 🤣
    Zamrznute trešnje su super za kolače, vjerujem da su ok i za kašice 😉
    .
    Moja u 90% slučajeva ne bljuca, ali bljucne redovito ako je prerano stavim na trbuh. Ili sinoć npr. sam je digla na krevetu iznad glave dok smo se igrale i fino dobila po kosi i vratu 🤦
    Sama sam tražila 😂

[/url

mrgud_zg
    04. Lipanj 2020. 07:45

M jeo u 6:45 i naravno nema vise spavanja. Cak sam ga prebacila i k sebi u krevet na turu mazenja al on bi se samo igrao ignorirao je sve moje pokusaje uspavljivanja 🙈😂. 
    Ja mislim da necu nista zaledivat. Prevelik posao mi se to cini. A i nemam nis svoje domace. A i inace sam losa kuharica pa cu ziher sve krivo. Jedino sam si ovo pastetiziranje od petre jos prije spremila postupak i to mi se ne cini tak strasno 🙈
    A ovo bljuckanje je meni bas uzas. Znaci moj jede i kad ga dignem podrignut redovito nekaj malo pljucne. A onda cesto i poslje. Pogotovo voli u gostima kad je uzbuden pa previse jede 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.