Ja se odjavila s fejsa, a kamo li ne iz grupa 🤣
🤣🤣🤣🤣
Ja ga skoro ni ne koristim..ne stignem kraj foruma i igrice 🤣🤣 naravno i kraj malog.
.
Pa ja kontam da nas špijuniraju...znači tu kukam kako mali ne spavaa a na instagramu i fejsu mi iskace neka reklama za neke programe uspavljivanja djece. Mal sam procitala opis..kao s 4mj krece regresija sna i bebe do ponoci spavaju cvrsto a nakon ponoci malo slabije pa se zato bude svaka dva sata i traze ponovno uspavljivanje,nosanje,dudu i slicno...i sad kao po njihovim programima bi trebali ih nauciti kako da se sami uspavaju da nas ne bude. Naravno placa se pa nisam ni pogledala.
Pa kad prihvatis kolacice onda iskacu reklame...tipa citala si to o regresiji sna i prihvatila kolacice i onda reklame...tako i kad trazis npr kolica krenu na insta i fejsu kolica iskakat nema kakvih nem😂😂
Valkris kad si bila? Ja skroz ujutro. I sve mjerkam zene s kolicima da nije koja s foruma😅😅 Mali je opet prespavao, 3 sata je corio🤣
Popodne sam isla, ali solo bez bebonje. Tata ga je cuvao. Napokon da izadjem negdje. Domet su mi DM i Bipa. Cak se i našminkam za takve prigode 😃😃
Al previše ljudi je bilo zbog popusta valjda, uMulleru je radilo onak 15 blagajni i red je bio po cijelom ducanu 🙈🙈🙈
Mare, tak je kod mog tocno. Do ponoći spava mirno , od ponoci kaos. Kad to zavrsava?
Onda zubi krecu?
Pa skok s 9 mjeseci?
Pa pun mjesec?
🥴🥴
Idem se onesvijesti bar ovih 3 sata do ponoci.
Laku noc mamice, zelim mirnu noć svima ☺️
Mi smo danas opet imali zanimljiv dan, nemrem se maknuti ni 5 minuta da ne cendra🤦🏼♀️ Ne kuzim jel ga sad jos uvijek bole zubi i nakon kaj su izasli 🤔
Spava u kinderbetu pokraj nas, bas uz krevet, al si ga ja prebacim k sebi u 6 ujutro jer ne zaspi odmah. Ovak malo prica kraj mene, malo se mazimo pa zaspi.
Ja povrce kupujem na placu, jela sam to dok sam bila trudna, tako da ne razmisljam previse o pesticidima. Morat ce se susresti s tim kad tad.
Papu je meni gin uzimala nakon prvog pregleda i sve briseve. Inace, prije par godina mi je bio pozitivan bris na hpv, sad vec dva zadnja brisa negativan.
Kaj se tice kasica, nama je rekla pedijatrica da mozemo poceti s 4 mjeseca. Ja sam nekak nagonski pratila i kad sam mu prvi put dala super je jeo, a drugi dan su se i pojavilo zubici i to mi je nekak prirodni znak da je spreman. Sad pojede po 4-5 punih zlica po obroku. Danas je imao tikvicu, krumpir i kap maslinovog ulja. Dala sam mu i hipp brokulu jer smo isli kod moje bake u goste. Sad bi me one iz grupe domace kasice razapele 🤦🏼♀️
Kad smo kod toga, jel vi ostatke kasice bacite ili spremite? Ja sam sad sve bacala. Kako npr.pripremiti za iduci dan i kak skladistiti?
Petra je pisala o pasterilizaciji .screnala sam al nemogu postavit sliku😕😕
To cu sad za ljeto pripremat na taj nacin
Mom sad si me podsjetila 🤔 jel to bilo za staklenke u kipucoj vodi? Nadam se da bude petra ponovila 🙂 a kaj ne smije biti u frizideru za npr.drugi dan?
A neznam ja sve bacim...i citala sam kao da se daje svjeze pripremljeno...i domace i kupovne sta sam joj dala 2 ja mislim....
Da da spominje se staklenka i kipuca voda...moram jos proucit to kupit staklenke i bacit se na posao😂😂
Ja kupujem kao neki bio ducan sta imam pokraj stana a kupila sam nesto i u konzumu#nemajka😂😂😂...a i domace nesto...nema reakcije na nista...mala sve trpa u sebe...😂😂😂
LoSa imaju male kotace da ali po muljevitoj plazi neces ni velike kotace voziti (gurati), eventualno vuci unatrag za sobom,onda ti je lakse kisobran kolica prenjeti🤣 Moja su prosla sljunak, citav Istanbul (a cijeli stari dio je u kockama), brezuljkastu Italiju itd...kuzis sto hocu reci;sve vrste terena i nisu se cak ni razdrndala. Jest da je djetetu neudobnije po takvim zeznutim terenima nego u robusnim kolicima,al sumnjam i da ides vecinom u takve setnje...
DeeDee pa kamo si nestala😳
Mikio vidis koji mastermind sam 🧐. Daj ne brij,dijete ti fino dobiva. Ja iz obje jedva 50ml, dodajem mu 60 ml a svejedno se debeli fest. Nemoj da ponavljam lekciju iz dojkenja😂
Sortiraj odgovore
Najstariji