mikio s obzirom na iskustva frendica koje doje bebe koje doje ne znaju pit na flasicu i najcesce ni ne nauce. Od frendice mali je pio ad uz dojenje prvih mjesec dana pa ga onda do sestog dojila i jednom mu htijela dat na bocicu-zaboravio, nije znao kako.
Ja kasice sprrmim svjeze i mpj obicno sve pojedeJedino npr smedu rizu ili palentu skuham malo prije pa stavimzlicu kad blendam svjeze kuhano voce ili povrce.
Danas je kakso 3×… bit ce ona sljiva jutros
Kaj to znaci da se nebude nikad naucila i da necu moc nikud na duze od sat, dva?? 😰😰 Taman sam mislila ak ovo dobro prode pocet prakticirati da ju ostavljam bar 1xtjedno da odem na kavu, soping ili samo negdje sama.
Koju velicinu sisaca bocice imas?
Sa 6mj ide velicina 3 (TT,ne znam kako drugdje idu velicine). Vjeruj mi cim je nekom ostavis bit ce Bozja ovcica ko ovaj moj.
Pa nece bit samo na mlijeku dozivotno😁 Iskreno moj malinse prebrika i bar jednom u danu zaboravi kakonse vuce na bocu,nesto presmijesno, cucla licka i nakon 2min krene vuci. Mozda da joj ponudis vodu na bocu da se praksira?
Lavice zaključila sam da sam fejs junkie i da je jedini način da nisam stalno na fejsu taj da ga deaktiviram🤷
Lako što sam ja na fejsu nego mazohistički čitam sve što me nervira i doslovno živce potrošim na nešto što me se uopće ne tiče, kreten.
Pa sam eto točno 2 tjedna bez. Vjerojatno cu ga nekad vratiti ali trenutno mi baš paše ovaj odmor za mozak 😄
[/url
Mikio možda da probaš sa mimijumi bočicama? One su na princip cice rađene 🤷
[/url
Deedee podrzavam ;)
Mikio dobro ti kaze deedee za ove mijumiju bocice. Fakat ko cicka izgleda sisac🙈
I podrzavam cvrstu odluku za izlazenje..ja se zaboravim pa ih oboje vucem sa sobom svuda,danas sam predala tati elegantno popodne i otisla na kavu. Preporod🥰
Losa ma neee po poljskom putu/parku bi morala ici. Sad kad razmislim moji kotaci su ti ploha plasticna ali guma je bas guma al me kuzis,uzasno sam glupa kad objasnjavam. Jedino sam cula da teze idubdupli kotaci na kisobran kolicima iako mi nikad nisu bili jasni ti dupli kotaci plus ruzni su mi🤷♀️🙈
mikio s obzirom na iskustva frendica koje doje bebe koje doje ne znaju pit na flasicu i najcesce ni ne nauce. Od frendice mali je pio ad uz dojenje prvih mjesec dana pa ga onda do sestog dojila i jednom mu htijela dat na bocicu-zaboravio, nije znao kako.
Ja kasice sprrmim svjeze i mpj obicno sve pojedeJedino npr smedu rizu ili palentu skuham malo prije pa stavimzlicu kad blendam svjeze kuhano voce ili povrce.
Danas je kakso 3×… bit ce ona sljiva jutros
Kaj to znaci da se nebude nikad naucila i da necu moc nikud na duze od sat, dva?? 😰😰 Taman sam mislila ak ovo dobro prode pocet prakticirati da ju ostavljam bar 1xtjedno da odem na kavu, soping ili samo negdje sama.
Koju velicinu sisaca bocice imas?
Sa 6mj ide velicina 3 (TT,ne znam kako drugdje idu velicine). Vjeruj mi cim je nekom ostavis bit ce Bozja ovcica ko ovaj moj.
Pa nece bit samo na mlijeku dozivotno😁 Iskreno moj malinse prebrika i bar jednom u danu zaboravi kakonse vuce na bocu,nesto presmijesno, cucla licka i nakon 2min krene vuci. Mozda da joj ponudis vodu na bocu da se praksira?
Ma probat cemo sutra opet. Vrijeme je da mama ima malo vremena i za sebe. 💪🏼
Toooo 💪💪💪
[/url
Mikio probaj joj davat na zlicu kao vodu što dajes ako neće bocu. Ili kupis veliki spricu pa joj tako das. Moja isto bocicu ne zna al na zlicu probiotik i injekcijom antibiotik bez problema.
Ja mislim da cu dio npr kad bude malo krenula vise jesti smrzavati nakon kuhanja. Ima u dm-u one vrecice za sladoled kao pa planiram u to smrzavati. A dio pasterizirat povrce. E da jel zna koja kad moze pocet beba jesti tresnje? I dal se one onda isto kuhaju na pari ili ne? Mislila sam si ubrati sad kad dozriju nam domace pa skinut kostice i smrznut unaprijed da imam za obogatiti kasice. Samo ne znam dal da prije kuham ih ili ne 🤔. Mislim ako pustim samo plod nekuhan cak i ko ne bude htjela ona imat cu za kolace. 🤷♀️ Zao mi da propdnu a bas ih je hrpa ove godine kod moje mame.
Pasterizacija- skuhas kasicu stavis u teglicu toplo jos. Naravno teglice prije toga oprati dobro. Zatvoriti i staviti u lonac s vodom da kuha. Na dno staviti krpu da ne zveckaju teglice i pustit da luha cca 10 min. Ako sam dobro zapamtila upute od Petre, al sigurna sam da ce ona nadograditi sture upute moje
I da se ohladi u toj vodi...i samo povrce voce..ne meso...mozda znate al eto ja neznam pa mislim da su svi kao ja🤪🤪
Evo i mene, 20 stranica sam morala procitati 🤦🏼♀️ Muz je poceo raditi, mali je jucer i danas nemoguc, vidim sad da nije jedini.
Dosla mi je druga menga, izljevi takvi da je probilo do madraca sinoc, bas se koma osjecam. Danas mi se samo lezalo u krevetu tak da sam njega prebacila u 6 kod sebe i spavali smo jos do 11. Al je bio cijeli dan nervozan i nije uopce spavao tak da vise ne bum ponovila takav scenarij.
Kasice nam idu ok, ne pojede sve, al ne odbija.
Zapamtila sam da je Losapisala da njen mali ne moze pojesti vise od 150, tak i moj isto. I necu ga forsirati, ja isto jedem vise puta manje obroke tak da je valjda na mamu.
Nisam bas pohvatala kaj ste pisale za porodiljni od tata. Kolka je na kraju naknada? Jel zna netko kak to ide kod obrtnika? Moj muz ima obrt pa ne znam kak se to onda obracunava.
Grizlibas mi je zao da je tak prosao pregled. Mozda s vremenom prode taj osjecaj.
Beba jesi ti pitala kolko bi djece imali? Ja si sad trenutacno ne mogu uopce zamisliti da imam jos jedno dijete, nekak se osjecam ko da bi ga zapostavila. A meni je trudnoca jako stresno razdoblje tako da ne bi tak skoro opet prolazila kroz to.
Ja vam pisem kak se sjetim tema 🤦🏼♀️ Ethereal ljetna vreca je super, ja ga jos pokrijem preko s dekicom jer je on zimsku prerastao s 2 mjeseca.
Lavicaidem u subotu na trajni lak, pridruzujem se stepfordskim 😂 i kupila sam si lijepu kosulju neki dan i cak stavila maskaru 😂
Hehee, da, ja sam pitala🤭
Ma, sa svakim idućim je lakše 😄
E al kako podgrijat..
U grijacu? E sad tipa idem negdi i ponesem kasicu kako podgrijat?
Sortiraj odgovore
Najstariji